icon

Mám ešte chudnúť alebo stačí spevniť?

24. máj 2024

Ahojte, mam 168 cm a 60-62 kg, podla cyklu a pod. Schudla som zo 70 kg a neviem, ci mam este chudnut alebo bude uz stacit iba spevnit, co je tiez v procese riesenia. Len ci si mam vahu skor strazit alebo mam byt stale v deficite 🫤 chcem aby to proste vyzeralo dobre 😅... Dakujem za vase nazory.

Mám ešte chudnúť alebo stačí spevniť?
Strana
z2
ssimusska
24. máj 2024

Podľa mňa vyzeráš super a keď sa už cítiš na to, že schudnúť viac nepotrebuješ tak to nerob a už len spevňuj. Neviem aký je tvoj cieľ a ani kde si začínala, ale ozaj ti to pristane. 🙂

luckajozko21
24. máj 2024

Uz teraz to vyzera dobre ;) gratulujem. Ked zacnes spevnovat bude to este lepsie. Deficit nepotrebujes.

kiki68
24. máj 2024

Nie, uz to iba tvarovat pekne, budes dalej cvicit a ono sa to samo dotvori. Uz by som z vahy dole nesla, nech mas z toho budovat dalej. Baby si casto myslia, ze tie malinke vahy su super, ale potom je strasne tazko z toho nieco dalej spravit, lebo nemaju ziadnu hmotu. Cize za mna je to teraz top a uz len dalej ist svojim smerom

lujza123
24. máj 2024

Ja mám toľko isto, teda skôr tých 62-63 mne ta váha už stoji, ale ja dosť športujem, v podstate každý deň nejaký trening, budto cvičím alebo behám alebo aj také dlhšie cez víkend bicykel, korčule, turistika…

Postava sa meni, tuk mizne ale váha stále rovnaká. Ja som pri triedení PC našla hrozne staré fotky co som sa fotila v spodnom prádle po nejakých Vianociach ešte aj s tabuľkou 59 kg a teda oproti dnešku som bola ovela tučnejšia a neforemnejsia ako dnes co mám v podstate o 4 kg viac

Ja si myslím ze aj tebe v tomto štádiu pomôže už len zdravo sa stravovať a formovať postavu. Ked si schudla 10 kg nechaj telo stabilizovať sa na novej váhe, oddýchnuť si od chudnutia.

stanulienkat
24. máj 2024

Mas fajn postavu.

petracandle
24. máj 2024

Za mňa vyzeráš skvelo. Určite by som nechudla. Ale mne sa páčia krivky, nemám rada veľmi chudé postavy 😃 ty si teraz akurát štíhla

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
januska12323
24. máj 2024

Už nechudni vyzeráš super.

biaa
24. máj 2024

Nieje to len o vahe podla mna vyzeras dobre 🙂 ako by priemerne dievca na tvoju vysku mai vyzerat ale zapracovala by som na tom formovani celkovej postavy bez ohladu na vahu ta nieje smerodajna

cloviecka
24. máj 2024

Nie, máš krásnu postavu.ak budeš chudnúť ďalej,už to nebude také pekné ženské.mas to takto super

mirola
24. máj 2024

preco sa pytas nas? ide o to ako sa citis a vidis ty..
ja by som taku postavu nechcela lebo pre mna je to tak 10kg plus navyse… ale to som ja, tu vidis, ze ine zeny ti vravia, ze je to super. A je to tak v poriadku, kazdy mame iny nazor, inu mierku toho co sa nam paci.. taktiez su muzi, ktori oblubuju obezne zeny, su muzi, ktori preferuju anorekticke postavy..
nejde predsa o nas, ani o muzov.. ide o to ako sa citis ty, ci si spokojna, sebavedoma, zijes s lahkostou v tele, ktore mas..
zo zdravotneho hladiska je tvoja vaha idealna, nepotrebujes ju mat ani pevnejsiu.. ide o to co chces.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
mandzula
24. máj 2024

Ako pise @mirola, ani ja by som s tvojim typom postavy spokojna nebola, ale kebyze taku babu ako ty vidim na ulici, tak si poviem, ze je to ok. Je to len a len o tom, ako sa citis ty, nie o tom, co si myslime my.
V kazdom pripade blahozelam s pevnej voli, nie kazdy ju totiz ma.🙂

petracandle
24. máj 2024

@mandzula vysvetli mi preboha v čom by si v tomto prípade nebola spokojná? 🤦‍♀️🤦‍♀️ za touto postavou ako má autorka sa obzrie fakt každý muž. To musí byť každá anorektička? Alebo mať vyrysované svaly z fitka?

autor
24. máj 2024

Dakujem kazdej jednej za prispevok a nazor ☺️! Ide o to, ze ja mam typicku postavu hrusky a mam pocit, ze ked budem chudnut dalej, tak to uz nebude vyzerat dobre 🤨. Uz teraz si ledva viem kupit vhodne nohavice, kedze v pase mi vsetko odstava a na stehnach je to akurat 🤦. Mne sa velmi pacia o dost chudsie postavy...ale teda s malou gulatou ritkou a bez sirokych stehien a teda to ja nikdy nebudem mat, aj keby som mala 55 kg, genetika nepusti 🥴. Musim sa s tym jednoducho asi zmierit. Ja sa takto aj relativne citim dobre, teda co sa vahy tyka, nutne potrebujem spevnit, to mi je uplne jasne, ale ako som pisala vyssie "v procese riesenia" 😁.

mandzula
24. máj 2024

@petracandle to, co sa komu paci, je cisto subjektivna zalezitost, a ako si si mohla vsimnut, mne by sa taka postava nepacila u seba, autorku nijako nekritizujem, pisem, ze vidiet ju na ulici, tak si poviem, ze ok. Neriesim ani anorekticky, ani svaly, tak si z toho, prosim, nasilu nevytahuj ziadny hate.

datura72
24. máj 2024

som chlap a máš veľmi peknú postavu

biaa
24. máj 2024

Neni pravda! Ja mám teda široké stehná geneticky ale aj športom a malý pas zadok mám tiež veľký😀 nohavice teda doporučujem len F&F vyskúšaj iné nebudeš chcieť! Priateľ ma rovnaký problém😄 a dá sa s tým vždy pracovať síce to máme ťažšie nebudeme mať nohy ako pavúky nikdy 🤓😀 ale u teba by tuk z vonkajšej strany stehien dole sile a poeticky ti to nohy pekne zúži

autor
24. máj 2024

@biaa No ved jasne, potrebujem cvicit je mi to jasne ☺️! Ale tak presne, taky pavuk nikdy nebudem 😭 a ja by som rada radsej chuda, kludne aj nevyformovana srnka s tenkymi nohamy, ako vyformovana hruska 🫤 ale tak clovek si nevybera, treba pracovat s tym, co mame 😁. Dakujem za tip nohavic! Zatial mam tieto jedny Levis, co mam na fotke, ktore mi ako tak sedia (i ked bez toho, aby som si zastrcila tricko, to tiez nevyzera najlepsie...) no a ostatne mam iba kulotky s gumickou, lebo vsetko je na mna bud male alebo velke 🤦.

autor
24. máj 2024

*nohami 🤦

estellas
24. máj 2024

Podľa mňa máš v pohode postavu. Náš názor nie je podstatný, podstatné je či sa ty cítiš dobre.
Ľuďom nevyhovieš nikdy.
Dôležité je aby si nemala podvýživu alebo nadváhu. Ty máš normálnu váhu takže je v poriadku.
Podľa mňa je pekné mať širšie boky.

thereisabear
24. máj 2024

Normálne som sa zľakla, že kto tu dal moju fotku. Som na tom ako cez kopirák, len to spevňovanie mi velmi nejde.

dota6
24. máj 2024

Vyzeráš perfektne ☺️ ja mám 170 a okolo 60 kg. Ale stále nie som spokojná, takže ťa plne chápem. Tiež mám boky a zadok väčší. Rifle mi občas sadnú v reserved ☺️

mirola
24. máj 2024

@mandzula tak ja mam 171cm a 52 kil a anorekticka rozhodne nie som, takze keby som mala 62 je to pre mna 10kg plus. tak som to myslela.. kazda sme ina, na kazdej to inak ukaze.

biaa
24. máj 2024

Neboj prides do fáze kedy budeš rada za tento typ postavy uvidíš!😀 ono tie pavúčie ženy nemajú potom žiadny tvar. A keď náhodou začnú cvičiť nerastie im to tak akoby chceli. Ja som svoje nohy neznasala a každí ich obdivuje😀🫶🏻 ja si nemôžem pomôcť ale značkové rifle mi vôbec nesedia sú také “tvrdé” neforemne 😀

autor
24. máj 2024

@thereisabear Vazne? Sranda 😅. Neboj, zatial sa to aj u mna velmi pomaly rozbieha, aj kvoli problemom s chrbticou 🥺.
@dota6 No asi to tak ma mnoho zien s takouto postavou. Treba sa ju naucit mat rada, ine nam neostava! 🤗
@biaa Tiez dufam, ze ju raz budem mat rada a k tomu mi dopomoze jej spevnenie a vyformovanie, len teraz tato faza tak nejako stagnuje 😮‍💨 stale cakam na vysledky MRI chrbtice a na zelenu ohladom siloveho cvicenia od lekara, teraz mozem iba tak jemne, co samozrejme nie je vobec efektivne. Problemy sa mi pridruzili, ked som sa dala viacej na cvicenie, i ked to cele zacalo tehotenstvom...tak uvidim, co to vlastne bude, ale pevne verim, ze nic vazne a konecne sa rozbehnem aj v tomto smere. 💪

tilly
24. máj 2024

Ja by som bola spokojná na tvojom mieste

biaa
24. máj 2024

Držím palce! 💪🏻

sisska96
25. máj 2024

Ja by som bola spokojná a kaslala na cvičenie, 😅

janka95
25. máj 2024

Ahoj sme na tom úplne rovnako. Máme rovnakú výšku aj váhu. Ja som schudla na 56 už. Ale štátnice, robota, rodina, nočné... poľavila som. A teraz mám 62. Vyzeráš parádne. Na mne sú tie kilá asi inak rozložené Ja chcem naspäť na 56 :D

Strana
z2