icon

Mám malé prsia a veľký zadok

barbi_majerik
19. máj 2015

Ahojte dievčatá, som tu nová ale potrebujem pomoct, moj manzel ma začal odmietat ( myslim si) kvoli tomu ze som pribrala. Problem je v tom ze mam male prsia a aj ked som pribrala, tak len na bruchu, zadku a stehnach. Snazim sa zdravo stravovat a aj cvicit, ale neviem preco mi to nepomaha. Chcela by som sa vas spytat, ci nemate niekto radu alebo skusenost s nejakymi prostriedkami na rast prs alebo na schudnutie, som fakt v koncoch, nechcem aby sa mi manzel vzdialil uplne... 😔 ☹ vopred dakujem za hocijaky nazor a pomoc

Strana
z3
natalym
10. jún 2015

To je reklama? Ako dám tabletku a viem počítať integrály bez vzdelania?

barbi_majerik
autor
10. jún 2015

@natalym Ak mi za tu reklamu zaplatia tak budem aj bohata :D

natalym
10. jún 2015

Len či sa to môže? Nepáči sa mi, že si začala o inom a takto si prešla na reklamu na výrobok. No ale ok. Môžem si teda zadarmo robiť propagandu svojím výrobkom, či?

barbi_majerik
autor
10. jún 2015

Tak neviem ci sa to moze, ale hadam ma za to nezavru, baby sa pytali tak ja odpovedam, nemyslim si ze som niekomu ublizila, ale ak to tebe vadi, tak s tym nic neurobim

0silvia0
10. jún 2015

@vergilius odváž sa a pomeraj sa pred a po a urob si iq test pred užívaním a po užívaní, nech máme dôkazy 🙂

eeffka
10. jún 2015

@0silvia0 krásna bude lebo schudne z prehanadla a múdra tiež lebo to pochopí 🙂

barbi_majerik
autor
10. jún 2015

@eeffka ake prehanadlo? :D si to skusala, ci? Mne sa nastastie nic take nestalo

alzbetka74
11. jún 2015

@eeffka co Ty tu stale riesis to prehanadlo prosim Ta 🙂). Ved senovka grecka nie je na prehananie, to si pleties s listom senny... 🙂. Treba citat moja 😉

eeffka
11. jún 2015

@alzbetka74 Ok beriem precitala som pozornejsie ale este horsie.... 🙂 no ale ked sa najde hlupy co kupi....
.....Ďalej sa s úspechom používajú aj pri ťažkostiach tráviaceho traktu, na zvýšenie chuti do jedla a podporu trávenia.....

alzbetka74
11. jún 2015

a ved ja nehovorim, ze idem hned kupit a jest 🙂. len ma zaujal ten nazov a ze teda barbi_majerik mozno priberie hore a schudne dole 😀

vergilius
11. jún 2015

@0silvia0, jj, pomeram, odvazim, aj dennicek zalozim. len to IQ si musim este zdiagnostikovat 🙂

sonya_12
15. jún 2015

Ja som používala toto a bola som spokojná....redukcia váhy a navyše spevnenie a tvarovanie pŕs.
http://vaserecenzie.eu/zdravie/537/super-prsia-...

tomiholjubavi
15. jún 2015

@barbi_majerik ja mam velke prsia a maly zadok...tiez to neni vyhra...vyzera to neproporcne...hore kopu, dole nic 😀

janickacrazy
15. jún 2015

@tomiholjubavi Máloktorá žena je spokojná so svojou postavou, ja mám kamošku, čo má tvar presýpacích hodín a čuduj sa svete, ani ona nie je spokojná a minule sa mi zdoverila, že ona sa hanbí dať si tričko na ramienka, tak som kukala a nechápala. Podľa mna má ona úplne dokonalú postavu, ale ona si to nemyslí.

tomiholjubavi
15. jún 2015

@janickacrazy veru tak...susedova trava je vzdy zelensia 😀 ja poznam jednu zensku, ktora ma neskutocne pekne vlnite vlasy, celkom ako babika. pravidelne blednem zavistou, ked ju vidim .. 😀 .a ona mi, ze joooj ake mas pekne rovne vlasy, nemusis ich zehlit, vzdy som take chcela....som cumela jak puk 😀

stankabk
15. jún 2015

@barbi_majerik Ahoj , prepac, nechce sa mi citat vsetko, cize mozno Ti uz aj niekto toto napisal. Zaujal ma nazov temy, ja to mam podobne, takmer ziadne prsia a vacsi zadok, meriam tolko co Ty, vazim menej. Napadlo mi, ze ked sa snazis a nejde vaha dole, nemas problem so stitnou zlazou? Ta zvykne mat na svedomi pribudanie vahy

ataz
15. jún 2015

@barbi_majerik 170cm a 65kg??? veď to je super a môj cieľ!!!! inak súhlasím s @horana
tiež mám silnejšie nohy a zadok, mohla som byť akokolvek chudá, nepomohlo. Bruško som mala vždy úplne ploché a prsia malé. Po troch deťoch sa to vyvážilo 😀

ataz
15. jún 2015

@tomiholjubavi jj, s tými vlasmi!!! Vždy som mala kučeravé, na nervy!! Keď neboli ešte žehličky, tak jak ako pubertiačka, cez vreckovku so žehličkou 😀 No nechápem ako je to možné, ale postupne ako pribúdali deti sa mi vlasy rovnali...a teraz by som ich chcela späť ☹ ☹ Máloktorá žena je spokojná sama so sebou, vždy sa niečo nájde, aj keď ide len o maličkosť...pretože najdôležitejšie je zdravie 🙂

vergilius
18. jún 2015

0silvia0. idem na to, trvalo, kym som to zohnala, v lekarni nula,iba cez net. takze moj pociatocny stav, v- 166, vaha-68 kg, prsia - 90, pas 80, rit 104 - tu mam veru fajnu. IQ 🙂 ozvem sa potom ako nahle budem krajsia a mudrejsia 😀

0silvia0
18. jún 2015

@vergilius tak držím palce, nech tu potom na MK svietiš svojou krásou a múdrosťou 🙂
Budeš sa premeriavať každý týždeň?

vergilius
18. jún 2015

@0silvia0, diki, neviem ci budem svietit, ale merat sa budem 🙂 raz za tyzden myslim, ze staci. keby sa mi aspon nejake kilecko podarilo do dovolenky stopit. alebo aspon centimetrik zo zadku ☹

vergilius
29. jún 2015

@0silvia0,, narocny vikend, aj som zabudla, ze sa mam merat. nuz, zatial z bokov isli 3 cm dole, a z pasu 2 cm, kila ostali. ale ocakavala som viac, ked slubovali. mozno som sa viac potila, tak to slo dolu. uvidime, ale dovca klope na dvere 🙂

annadrdakovahaju
7. dec 2015

Chcem sa opytat beru sa po jedlee ci pred jedlom

Strana
z3