Mám normálnu postavu alebo som už za hranou?
Dobrý deń, vždy som bola super štíhla, úplne bez tvarov a z okolia som počúvala reči, že by som mala pribrať, že nič nejem a podobne. Tak som sa tomu rozhodla trochu ísť naproti a pridala som na strave, začala občas navštevovať fitko a podobne. Spočiatku to bol boj, ale neskor mi váha začala rásť, získavala som krivky a začala sa cítiť lepšie, sebavedomejšie. Povodne som sa plánovala dostať na 58kg, no v tom procese priberania som si to nejako neuvedomovala, že to pomaly prekračujem. Ťažkú hlavu som si ale z toho nerobila, s postavou som bola spokojná. Rozhodila som sa ale, keď som sa videla na fotke z párty, kde stojím vedľa svojej kamarátky, ktorá bola z nás dvoch vždy tá silnejšia. Vyzerám tam, že som ju tak dvakrát prerástla. Som tam síce super nafúknutá po mnohých drinkoch a večernom nálete do KFC, ale to isté absolvovala aj ona.
Na normálne posúdenie ale pridávam fotky z rána pred raňajkami. Považujete to za normálnu ženskú postavu, alebo už som za hranou. Ďakujem za nestranný pohľad, nakoľko sama to vidím skreslene.

Ja by som sa v takej "forme" dobre necitila a snazila by som sa schudnut, spevnit a vytvarovat.
Taký kotol ako má ta dáma vo finálových šatách, som mala pred pôrodom 😂
@eeffka Ale ja netvrdím, že nemám brucho aj bez toho, aby som bola nafúknutá. Logicky nie som najštíhlejšia, keďže som pribrala z 50 na 70kg. Nejaké brucho tam proste pri takej váhe je. Narážala som na to, že pri mojej postave(fotky 2 a 3) sa po vacsiom jedle a piti pri nevhodne zvolenom obleceni a zlom uhle na fotke moze objavit aj taketo nelichotive brusko.
Toto nie je nelichotive brusko, toto je tucnota alebo 8mesiac. V jednom aj druhom pripade take saty na postavu su nevhodne
Mne sa taká postava práveže páči. Aj rici aj cici. A vôbec nie tlstá ako sa niekto vyjadril.
Ja som tiež mala niekedy 50 kíl. Ale to som bola chodiaca kostra a mne na tom neprišlo nič ženské . :- )
Myslím tie dve posledné fotky nie tie v šatách.
@jankalukasova tak zjavne si pred porodom musela byt stihla ako prutik.
@eeffka ja si zas uplne nemyslim, ze to je nejaka tucnota. Viem, ze stihla uz nie som, ale ta fotka je trochu skreslena. A ano, takto moze vyzerat 70kg zena s nafuknutym bruchom. Na posudenie som ale skor mierila tymi dvoma zvysnymi fotkami
No zamna si tlsta 🙂
Pred prvým tehotenstvom som mala 65kg/174cm. Normálna postava, žiaden prútik.. po troch deťoch mám 55kg, teraz som ako prútik. Teraz som v situácií, kedy mi hovoria, že mám pribrať.
to si ty v tom fialovom? 😁 ... obe damy su XL/XXL a ta co je na dalsich 2 fotkach pije zrejme vody s umelymi sladidlami a moc drepuje, lebo zadkom smeruje k lodnemu kufru 😉 ... ale nevylucujem, ze to su iba fotky z nevhodneho uhlu pre moj tablet a moj komentar nezodpoveda realite 😉😁
No ja by som prisahala, že tá vo fialovom je tehotná a minimálne v piatom mesiaci. Nafúknutá z jedla (prípadne, že má uvoľnené brucho) je tá v oranžovom. Ak fialová nie je tehotná, tak neviem, čo jej je, ale v poriadku to nie je.
Na mladé dievča je tam aj väčší zadok, aj nohy nie sú štíhle, a to nafukovanie treba skúsiť riešiť aj u lekára, lebo to by nemalo byť, hlavne u mladších.
Mne sa páči postava dole na tých foto.Tiež mám ráno ploché bruško a počas dňa sa nafúkne,ale nie extrémne ako tebe.Každopádne tie fialové šaty by som rituálne spálila a kúpila niečo adekvátnejšie postave.Alebo by som si ich obliekla počas vyššieho štádia tehotenstva,lebo prsia máš tiež pekné.Ale ak tehotná nie si,tak je to veĺmi zlý pohĺad.
Vidim dve nevkusne oblecene zeny na prvej fotke,ale ak sa takto citite fajn…sorry,ale ak viem,ze vyzeram ako zduta koza po vypiti alkoholu a kfc,tak si nedam na seba obtiahnute “tielko” ci saty ci co…vyzeras ako tehotna,naozaj som si to myslela aj ja. Aj v lete sa da pekne,stylovo a pohodlne obliect. 70 kg je za mna celkom dost,vidno to hlavne na zadku,ale chlapi pisu,ze sa im to paci,tak asi je to pekne🙂 ved rob tak,aby si sa ty citila hlavne dobre vo svojom tele.
@kikush182329 nie tak kardio ako cut kalorii
za mna je ta moc...
Trošku sebakritiky by vám nezaškodilo,na také postavy obtiahnuté šaty.Zle sa na vás pozerá.To si môžu dovoliť ženy s peknou, štíhlou postavou.Za mňa ste obe tučné .Dobrých 10 kíl by som dala dole.
Ja som aktualne v 6. mesiaci tehotenstva a mam teda mensie brucho ako obe zeny na fotke... Cize ja za mna by som uz davno nieco robila. Ale dolezitejsie je, co jedavas a ci sa citis dobre. Ak sa prejedas hluposti, tak s tym v ramci zachovania si zdravia prestan.
Ked mas brucho ako slon,zameraj sa na oblecenie. sorry,ale taketo saty sa uz ozaj nehodia k velkemu bruchu. Ja mam tiez velke brucho,ale viem ho maskovat oblecenim,urcite si nedavam obtiahnute saty,aby mi okolie mohlo tipovat taky siedmy mesiac tehotenstva.
Nechápem jednu vec.
Na fotke číslo 1 je to čomu sa kedysi vravelo peroxidovy blond.
Takéto vlasy aj pri slabsom osvetlení doslova svietia, čo sa na fotke číslo 2 nedeje.
No a ešte, predĺžené tielko oblečené ako šaty je blbý nápad pri akejkoľvek postave.
Vy ste hlavne obe zvolili absolútne nevhodné šaty. Takéto obtiahnuté oblečenie si môžu dovoliť len extra štíhle mladé baby. Ak by ste zvolili normálne letné šaty vhodné na vaše postavy, nikto by nepovedal, že ste tlsté.
@barborachors Vôbec nie sú tlsté, majú tie najkrajšie ženské miery. Ty aj s tvojim mužom by ste si mali zájsť k očnému.
Áno, v šatách je to brucho zle, ale na ostatných v pohode
nedržala som potom vyslovene diétu, len som menej jedla, teda jedla som len tak akurát. A neprejedala som sa. A vysadiť na čas sladksoti dosť pomáha
@hugoboss1923 to fialové brucho rozhodne nepatrí do kategórie najkrajšie ženské krivky..
Jediné tak , ak ide o tehotnú.
@hugoboss1923 podľa teba možno majú najkrajšie ženské krivky, tvoj názor ti nikto neberie. Ale snáď dovolíš máš druhým ľuďom iný.
Za mňa je tá vpravo akotak ok, ale ty autorka, by si už veru na sebe mohla trocha popracovať. Asi to už aj sama cítiš, keď si mala potrebu založiť diskusiu na MK.
@elviku11 a pri tom priberaní si sa doslova prejedala? Ja totiž áno a teraz, keď sa snažím prejsť na jedálniček, ktorý som udržiavala roky dovtedy, ako 50kg, tak strašne trpím, som nonstop hladná a od večera len premýšľam, ako sa ráno opať najem.
Ta vlavo ma bachor riadny
Nevm ci si to ty, ale ak ano, schudnut by si mohla

Tvary si z cvičenia nabrala, ale máš príliš veľa tuku. To si pýta kardio a veľa.