icon

Mám normálnu postavu alebo som už za hranou?

11. okt 2024

Dobrý deń, vždy som bola super štíhla, úplne bez tvarov a z okolia som počúvala reči, že by som mala pribrať, že nič nejem a podobne. Tak som sa tomu rozhodla trochu ísť naproti a pridala som na strave, začala občas navštevovať fitko a podobne. Spočiatku to bol boj, ale neskor mi váha začala rásť, získavala som krivky a začala sa cítiť lepšie, sebavedomejšie. Povodne som sa plánovala dostať na 58kg, no v tom procese priberania som si to nejako neuvedomovala, že to pomaly prekračujem. Ťažkú hlavu som si ale z toho nerobila, s postavou som bola spokojná. Rozhodila som sa ale, keď som sa videla na fotke z párty, kde stojím vedľa svojej kamarátky, ktorá bola z nás dvoch vždy tá silnejšia. Vyzerám tam, že som ju tak dvakrát prerástla. Som tam síce super nafúknutá po mnohých drinkoch a večernom nálete do KFC, ale to isté absolvovala aj ona.

Na normálne posúdenie ale pridávam fotky z rána pred raňajkami. Považujete to za normálnu ženskú postavu, alebo už som za hranou. Ďakujem za nestranný pohľad, nakoľko sama to vidím skreslene.

Mám normálnu postavu alebo som už za hranou?Mám normálnu postavu alebo som už za hranou?Mám normálnu postavu alebo som už za hranou?
Strana
z4
estellas
Autor odpoveď zmazal
123369
13. okt 2024

Aj vlasy si si prefarbila a ostrihala z večera do rána?

missviolet
14. okt 2024

@pau_linka 175 mam vysku... vdaka za kompliment urcite je vzdy co zlepsovat ale teda som kondicne na tom dobre a zdrava... nosim M... pritom vacsina ludi si predstavi 70+ kg ako fakt nejaku obltstnutu postavu, nemusi to tak byt, v dobry den mam aj mierne tehlicky na bruchu viditelne

rorino
15. okt 2024

Tak neviem,čo si v tom fitku robila,asi si sa najskôr mala poradiť s niekým ,kto tomu rozumie😉

seepferdchen
30. okt 2024

Hlavne nepocuvaj druhych, ked si bola chuda, nepacilo sa, teraz si vacsia a uz je zasa zle. Bud sama sebou a nikdy nepriberaj alebo nechudni koli druhym, oni su aki? Su dokonali? Maju sixpack a formu na sutaz? Ludia obzvlast dnes su vsetci experti na zivotny styl. Mysli na seba a nedaj sa stiahnut do negativity zo svojeho tela koli mudrlantom, ktory prd vedia;) na kazdom sa da najst chyba. Ci uz su to zke vlasy, vyska, atd. Neviem si predstavit niekomu radit ze co ma robit. Je to proste nevyziadana rada, my nevieme, cim ten clovek prechadza, mozno aj chudne a toto ho demotivuje. Takisto s alkoholom, ked odmietnes zle je, ked nejes zle je… mas jest… kasli na to 🙂

seepferdchen
30. okt 2024

@victoriab 👍

Strana
z4