Mamičky nad 120 kg, sem sa! Poďme spolu chudnúť!
Su tu uz temy o chudnuti, ale uprimne povedane, ja mam 127 kg a 8 mes bábo a deptaju ma nareky 70 kilovych tintitiek ako chcu schudnut 2 kila a nedari sa im. Najdu sa tu aj zeny nad 120 kg po porode alebo aj este nemamicky, ktore sa chcu navzajom povzbudzovat? nebude nas vela, to viem a preto nebude treba ani tabullka, budeme schopne si pamatat uspechy ci neuspechy ostatnych. Nehanbite sa, ozvite sa. Ved chudnut z takej velkej vahy ma svoje specifika, je to ine ako ked sa chudne z 60, 70 co 80 kg....., je mozna aj IP
@lulucertik trošku od veci 😉 ale nedá mi - predávam plavky - a keďže tento rok máme veľa tankín a najviac chcú celé plavky také staršie tety, tak vyzdvihujem výhody tankín, že : na tele to vyzerá ako celé plavky + majú výhodu, že keď idete na wc, tak to nemusíte sťahovať celé, ale nohavičky dáte dole 😉 😉 😉 😉 na toto som "namotivovala" veľa zákazníčiek, až mi raz jedna s pohľadom blbca (akože a ty si čo za blbca 😅 ) povedala: 🙄 🙄 a načo by som dávala dole plavky?? - však rozkročím nohy, odtiahnem plavky a je to!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som nebola schopná ničoho 😀 😀 😀 😀
@lulinko ja ti nebudem tvrdiť, že nevysmejú 😒 😒 😒 😒 pretože neraz som počula, že sarkasticky poznamenali, že najprv schudnúť 😒 😒 😒 radšej s tým rátaj, všetko závisí od konkrétneho človeka - ono aj lekári mávajú svoje nálady a vrtochy a niektorí si o sebe myslia viac 😝 😝 😝 😝
Držím palce, určite sa nedaj odradiť, poprípade povedz, že na tom intenzívne pracuješ 😉 😉
baby a nenasla by sa tu nejaka, co by zacala so mnou chodit cvicit? By sme sa vzajomne podporovali? BA,SC okolie.
@suezana práve kôli wcku potrebujem polovičné ale nie klasické a tankiny sú super že nevidno nič
@lulinko ja som chodila do sanatoria pre liečbu neplodnosti a ani v jednom ma nevysmiali boli super , ja sa sťažovať nemôžem mám len dobré skúsenosti
karinnka môžem sa aj ja pridať?
@sesilia no ja by som aj sla kebyze niesom akurat v 3.trimestri :(
@nicebaculka skoda🙂
Ahojte baby.....mam 4 mesacnu dcerku a pred porodom som mala 108, pri porode 112 a z porodnice som prisla so 103kilami....strasne happy, ze schudnem, ako mi kazdy prorokoval, ze dojcenim to ide rychlo dole. Sorry za vyraz, ale prd. Pribrala som behol troch mesiacov naspat 5 kg a teraz patram preco. Vecer jedavam minimalne. Ranajky a obed normalny, ziadne extra tuky, fastfoody ani nic podobne. Tak nechapem. Je leto, horuco, hadam dam nieco dole, ale bojim sa ze pride zima a budem tam, kde som teraz. Zial som typ cloveka, ktory musi makat, aby schudol. Nestaci mi vyradit sladke a pod. Musim cvicit, cvicit a cvicit do umoru. Kedysi som cvicila aktivne a mala som 68 kg. To uz nie je ani pravda. Ale tak to som bola sama, slobodna bez zavazkov a s dobrym platom a trenerom. Tak to islo. Dnes sa vsetko toci okolo dcerky a mojho mileho. Vecer o 9tej sadam k telke vystavena ako citron. Zatial preto absolvujem dllllheeee niekolkohodinove prechadzky s kocikom a spalujem🙂) Uvidime ako sa bude darit🙂
@lulucertik jééj ďakujem za povzbudenie...dufam že budu milíí aj ku mne 🙂 🙂 🙂
baby drzim vam palce ja som minuly rok schudla zo 116 na 96, chcela som este viac ale som otehotnela, tak pokracujem az niekedy po porode, uvidime kolko priberiem, zatial mam len 3kg navrch tak som rada 😵 len dufam ze nebudem potom priberat pri kojeni, no uvidime 😒 uz hentaku vahu nechcem mat nikdy ako som mala minuly rok 🙄
urcite to zvladnete, drzim palceky! 🙂
dievčatá, chce ešte niektorá ísť do súkromnej témy?
@lulinko ja mám za sebou ivf, v centre som nepočula jedinú hlášku na moju hmotnosť. Narodiel od gynekologa, čo nastúpil po nebohej lekárke, bol doslova sprostý, jednak mal sprostú narážku na môj vek, mala som 36, že kde som bola doteraz, a potom kopec rečí o tom, že ťažko otehotniem, ak aj áno, že aké všelijaké problémy budem mať, blablabla. Okamžite som zmenila lekára, nová lekárka aj napriek tomu, že je to rázna baba, nepovedla ani pol slova na moju váhu. Aj napriek váhe sa mi podarilo otehotnieť hned na prvý pokus ivf, tehotenstvo ok, akurát v ôsmom mesiaci mi stúpol tlak na 140/90, lenže s tlakom majú problémy aj chudé baby. Neboj sa, chod do toho, držím palce. 🙂 😉
aj ja chcéééém pridať do skupiny...pjosííím.. 🙂 🙂 🙂 🙂
@deny3 ja ani neviem, som si tak zo dna na den povedala ze so sebou musim nieco spravit, vylucila som pecivo tak na 90 percent, pridala viac zeleniny, ovocia, na ranajky ovsennu kasu, vylucila sladke (ale ak som mala chut tak som si trosku dala)....snazila som sa jest menej priloh (zemiaky, ryza) no a hlavne som kazdy den bicyklovala na rotopede hodinu a tie kila tak nejako same zliezali zo mna 🙂 kazdy mesiac slo dole 5 kil 🙂
dolezity je hlavne, aspon pre mna, pocit ze som sa v nicom neobmedzovala, len teda s mierou 🙂
Čaute kočky, aj ja chcem ísť do súkromky 🙂 Ak sa teda dá, lebo mám hroznú váhu a neviem, čo s tým.... ☹ 😠
mozem ist aj ja k vam? ja mam tiez hroznu vahu ☹
@karinnka zdravim aj ja byy som sa chcela pridať do súkromnej skupiny... s váhou som natom ako vy..
@katmi strie su aj z tehotenstva ja ich mam na bruchu .skratka cele brucho
Ahojte baby, super tema, vsetkymi desiatimi, aj dvadsiatimi do nej patrim...mozete ma pridat do sukromnej? Dakujem. Inak som z KE, vidim, ze su tu tiez baby odtial, tak by sme mozno mohli nieco podniknut - cvicenie, prip. prechadzky, atd...

@lulucertik to velmi dufam...ďakujem za povzbudenie.. 🙂 🙂 🙂 🙂