icon

Mamičky nad 120 kg, sem sa! Poďme spolu chudnúť!

awalancha3
9. aug 2011

Su tu uz temy o chudnuti, ale uprimne povedane, ja mam 127 kg a 8 mes bábo a deptaju ma nareky 70 kilovych tintitiek ako chcu schudnut 2 kila a nedari sa im. Najdu sa tu aj zeny nad 120 kg po porode alebo aj este nemamicky, ktore sa chcu navzajom povzbudzovat? nebude nas vela, to viem a preto nebude treba ani tabullka, budeme schopne si pamatat uspechy ci neuspechy ostatnych. Nehanbite sa, ozvite sa. Ved chudnut z takej velkej vahy ma svoje specifika, je to ine ako ked sa chudne z 60, 70 co 80 kg....., je mozna aj IP

blueberry21
17. aug 2012

Tak ideme nato 😀 ja sa snažim schudnúť uz od januara , lenze ide to ťažko ....ale ide zatial som dala 10 kg...schudnem potom sa zastavim a zas schudnem a zas sa zastavím 😀 ,chcela by som sa už riadne zaprieť, ale ta pevna vola je volaka slabsia 😠 kocky čo maju okolo 100 kg. tomu určite chapu , take tintitko to nepochopi. No a milujem reči typu , boze aka som tučna musim schudnuť a baba váži 60 kg 😠 asi to robia naschval, lebo im to hladi ego 🙂 že my sme tučnejsie...

hausknechtova
22. aug 2012

Ahoj mozem sa ku vam pridat mam 35 rokou a vazim 115 skusala som rozne tabletky a pripravky na chudnutie no vsetko boli len vyhodene peniaze dietu som skusala drzat ale ked som zacala normalne jest tak som to mala velmi rychlo naspet teraz uvazujem nad fitnescentrom nech mi vypracuju plan na chudnutie no obavam sa toho ci to zvladnem potrebujem schudnut no nedari sa mi

sjuz
22. aug 2012

@deny3 ak by sa dalo ja by som rada, aj ked porod ma caka este len o 4 tyzdne... ale vela som pribrala tak trocha povzbudenia by sa hodilo :(

maminkaalm
23. aug 2012

Rada by som sa pridala aj ked chudnuť ešte nemôžem nakolko o cca 1 a pol mesiaca ma čaka porod ale po poznámke mojho brata vyzeráš ako veľryba som si dala zavezok že ved ja ti ukážem aká je zo mna velryba ale jasne že až po porode ale rada by som išla do tej sukromnej skupiny ak je to možne aj ked neviem ako to tu ešte všetko funguje keže som tu nová. 🙂

lenerka19
23. aug 2012

Ahoooojte,
aj ja by som chcela ísť do súkromnej...
mám 129 kg, od svadby to je rok a pol som pribrala 29 kg... a viete čo som urobila??? 🙂 objednala som so orbitrec, tak to teraz skúšam... tak som sama zvedavá....a otehotnieť sa bojím, práve, že mám sklon k vysokému tlaku... 😨

bublina83
13. sep 2012

Ahojte, hladam zienky, ktore by so mnou skusili paleo dietu. Nepoznam nikoho, kto by sa tak stravoval.

anelehka
13. sep 2012

@deny3 ahoj,mozem aj ja k vam,som na tom s vahou podobne,dakujem. 😵

mima1311
13. sep 2012

@lenerka19
@anelehka baby pridali vas do sukromnej temy ?alebo odpisal vam niekto ? na mna nikto nereaguje aj IP som pisala ☹ ☹ ☹

anelehka
13. sep 2012

zatial nic 😔

blueberry21
13. sep 2012

ja tiez nic ☹

blueberry21
13. sep 2012

Tak ako od kedy ideme nato ? 😀

deny3
13. sep 2012

@blueberry21 ale ty si už dávno v súkromnej, pozri na upozornenia 🙂 😉

elka74
13. sep 2012

ahojte. rada by som sa pridala ak môžem.. 🙂

monika15
13. sep 2012

aj ja aj aj 🙂)))))

blueberry21
13. sep 2012

@deny3 aha len sa mi to zdalo take rovnake , ako predtym 🙂

awalancha3
autor
25. sep 2012

halo halo, tu je zakladatelka.............................. zalozime su sukromnu temu? mam pocit ze by nam sem chodili zdvihat adrenalin vychrtliny.............nemam chut pocuvat, ze vsetko je take jednoduche, ze staci nezrat... tak? zalozime? ci uz je zalozena? musim nieco robit, lebo utesene priberam, uz som na nadhernych 135 kg a slachy, klby a svaly mi kolabuju, odmietaju nosit taku zataz......

deny3
25. sep 2012

@awalancha3 ahoj, už si v súkromnej, ani neviem, ako sme mohli na teba zabudnúť a nedať ťa do súkromnej, ale už je chyba odstránená 🙂 😉

monika970
27. sep 2012

Ahojte, viem, že som tu nová, ale nemohla by som sa tiež pridať k Vám? Mám 41 rokov a váhu 103. Mám tri deti. Už sa nemôžem do ničoho spratať. Stále len skúšam, keď schudnem za chvíľu to mám späť aj navyše. Potrebujem motiváciu a pomoc, nie len reči tipu, tak nežer.

pocahontas35
27. sep 2012

Caute baby, ja neviem ci je toto sukromna skupina, lebo mne to ukazuje len oblubena .. tak neviem ako to je .. ak tam nie som tak ma tam prosim pridajte ... a ako vlastne zacneme ?? pridala uz niektora z Vas pohyb ? ja vstavam 4:20 do prace, a vecer o 21 som k.o. a absolutne nemam chut cvicit, a viem, ze musim, lebo inak kila nepojdu dole .. najde sa niektora z vas s ktorou sa budeme tahat a podporovat sa ?? Mozeme aj IP 🙂

monika15
29. sep 2012

@pocahontas35 jaaaj nie si sama....
ja vobec nechapem ze preco ja nic nechudnem, cele leto sme boli vonka vsade lozili chodili :(((
na zumbu chodim a ani jedno po* kilo neodide :(((((((((

monika15
29. sep 2012

@deny3 uz toto tu nefunguje?

deny3
29. sep 2012

@monika15

@pocahontas35 baby ked sa dostanem dnes na pc,dam vas do sukromnej,ste vitane.a nebojte sa,zatial sa chudne len v teoretickej rovine🙂))

monika15
29. sep 2012

@deny3 jeeej Diki 🙂))

sineza
29. sep 2012

@awalancha3
Tu máte príklad správne vyváženej redukčnej diéty, ktorú zostavili doktori. Min. kalorický príjem denný môže ísť od 1200 kcal denne. 😉

HYPOKALORICKÁ DIÉTA DELENÁ 1200 KCAL

RAŇAJKY

• 1 šálka odtučneného mlieka alebo obilninovej kávy
• Voda, čaj alebo čierna káva . Nápoje môžu byť osladené aspartamom.
1 nízkotučný biely alebo ovocný jogurt.

OBED (hlavné jedlo + príloha)

Hlavné jedlo - Vyberte si z potravín uvedených nižšie:

• 100 gr. cestoviny, ryža, hrach, cícer sušený, šošovica, fazuľa sušená
• 200 gr. zemiaky
• 300 gr. hrášok čerstvý alebo mrazený

Priloha - Vyberte si z potravín uvedených nižšie:

• 200/300 gr. z miešaný šalát, hlávkový šalát, ľadový šalát, invidia, reďkovka, fenikel, cuketa, čakanka, artičoky, paprika, brokolica, špargľa, zelené fazuľky, uhorka, kapusta, zeler, rajčiny, tekvica, mrkva, baklažán, mangold, špenát, šampiňóny, repa, ružičkový kel, karfiol.

Hlavný chod a príloha môžu byť dochutené s 10 gr. olivového oleja (2 čajové lyžičky)

OLOVRANT
Vyberte si z potravín uvedených nižšie:

• 100 gr. kiwi
• 150 gr. ananás, čerešne, jablko, slivka
• 200 gr. hruška, grep, pomaranč, mandarínka, marhuľa,
• 250 gr. jahody, broskyňa, melón
• 1 nízkotučný jogurt

VEČERA (hlavné jedlo + príloha)
Hlavné jedlo:
• 80 gr. mozzarella, iný syr s obsahom tuku do 20 %
• 130 gr. morčacie stehno
• 150 gr. tvaroh, cottage syr, tofu olomoucké syrečky,
• 160 gr. morčacie prsia
• 180 gr. chudé hovädzie, jahňacie, chudé bravčové, teľacie, kozie, pečeň, konské, držky, králik, zajac,
kuracie, hlavátka, makrela
• 200 gr. Mečúň
• 250 gr. Treska, krevety
• 260 gr. Ančovičky, sardinky
• 280 gr. Platýz, pražma, morský vlk, zubáč, pstruh
• 300 gr. chobotnice, sépie, kalamáre
• 2 ks vajcia

Priloha :

• 200 gr z miešaný šalát, hlávkový šalát, ľadový šalát, invidia, reďkovka, fenikel, cuketa, čakanka, artičoky, paprika, brokolica, špargľa, zelené fazuľky, uhorka, kapusta, zeler, rajčiny, tekvica, mrkva, baklažán, mangold, špenát, šampiňóny, repa, ružičkový kel, karfiol.

Hlavný chod a príloha môžu byť dochutené s 5 gr. olivového oleja (1 čajová lyžička)

Poznámky:
• Pite aspoň dva litre vody denne, najlepšie ráno a medzi jedlami
• Pre dochutenie a úpravu jedál použite extra panenský olivový olej, najlepšie z prvého lisovania za studena
• Preferovať čerstvé a sezónne suroviny. Sú povolené mrazené potraviny, konzervy sú nevhodné
• Jedlá dochucovať citrónom, jablčným octom, cesnakom, cibuľou a bylinkami
• Soliť ako obvykle, najlepšie s morskou soľou
• Nejedzte cukríky alebo žuvačky, ak si nie ste absolútne istí, že neobsahujú cukor akéhokoľvek druhu
• Je možné piť čaje s citrónom alebo kávu (nie viac ako dva za deň), citrónovú limonádu bez cukru,
neochutené minerálne vody, dosladzovať umelým sladidlom
• Spôsob prípravy jedál je najvhodnejší na pare, na grile, dusením, varením
• Vyhnite sa sedavému spôsobu života
• Praktizovať každý deň pravidelné aeróbne cvičenie bez stresu (cyklistika, gymnastika, beh, atď.)

sineza
Odpoveď bola odstránená
jankatn
29. sep 2012

Baby aj ja by som chcela do súkromnej

lulucertik
29. sep 2012

NepDiet nie je vhodná pre : deti do 14 rokov, jedincov s obličkovou a hepatickou insuficienciou, s cukrovkou II. typu a tehotné ženy. Pacienti s hyperglykémiou sa môžu podrobit terapii pod dohľadom diabetológa!!!

lulucertik
29. sep 2012

NepDiet Napriek všetkému, po skončení akejkoľvek diéty alebo nutričného režimu, je ľahké získat naspäť stratene kilá, ak nezmeníme naše stravovacie návyky a životný štýl.
To záleží len a len na nás.

dai
30. sep 2012

Ahojte... Precitala som si tu par komentikov lebo este tiez pptrebujem dat trosku dole... Ale to su uz len kozmeticke kila takze uz tak neriesim... Teda to bolo skor motivacne citanie adi tu budem teda oznacena za tintitko hladiace si svoje ego kedze ja som potrebovala schudnut len 20 kg....hm.... Teda mne ss to malo nezdalo a ak nidktora chcete precitat tak precitajte... Naozaj mi ide o to len ppradit nie si hladit ego☹ kedze sa mi to schudnu podarilo bez diet a jojo efektu...
Zaroven si myslim ze akakolvek dirta je cesta k este vyssej vahe ako ked clovek s nou zscinal... Zaklad chudnutia je podla mna v hlave. Proste clovek musi dosiahnut bod totalneho sa zhnusenia zo seba sameho a tym najst dost vole na zmenu... Aspon u mna to tak fungovalo a do tohto bodu som pri vyske 162 cm prisla pri 66 - 70kg ... Mozno sa vam to zfa malo ale ja som nikdy prdd druhym tehotenstvom nevazila viac ako 50 kg...
Ja som mala to stastie ze sa ku mne pripojil aj moj muz co cele chudnutie znacne ulahcilo... Zacala som ked mal malinky 6 mesiacov jlavne teds zmenou zivotospravy. V skratke to znamena jedt kazde 3 hodky cez den aby sa nakopol metabilzmus jest ale mensie porcie, vynechat sladke a kaloricke jedla... Cize prec sladke vody, vinei som nahradila cajom, u mna naj problem odstranit sladke a tucne maesa a hlavne co najviac obmedzit sacharidy vo forme peciva a priloh... Ovocie tiez papat len do nejakej 15 tej . Potom hlavne tvarohy, biele jogurty etc... Fakt je ze na zaciatku je tato forma stravovania velmi tazka lebo ad jedna navyky su svina ad cva nizka hladina sacharidov robi zlu naladu s clovek napriek tomu ze papa velmi casto je aj velmi hladny lebo metabizmus pracuje ako v 15tich🙂
Mne sa podaril postupne pridat aj stepper pred telkou, brusaky a domacd cvicenie cinkami...
Teraz som na vahe 52- 53 kg... Zial na dovolenke som papala vsdtko mozne nemozne kaloficke mnamky🙂 ale tersz sa uz zase vraciam... Vlastne uz papam normalne akurat to obmedzovanid sladkeho poobede dodrzujem plus prsvidelnu stravu a stale pomalinky chudnem...
Tak vam teda vsetkym drzim palce... Mozno len rada - kef je ta nadvaha uz velmi velka stojj zato vyhlsdat lekara a niekoho na podporu kto sz vo vyzive naozaj vyzna... Nam pomahal velmi muzov trener ktory nam vela o stravovani vysvetlil, kolegovi s extremnou nadvahou zase pomohlo studio kompliment...
Ak by niekto chcel nieco podrobnejsie tak sa ozvite...