Manžel ma vykŕmil a teraz chce, aby som schudla
V podstate je to zhrnuté v nadpise..keď sme sa brali mala som 70 kg na 170 CM teraz mám 100..stále mi hovoril ako by som sa mu páčila pribratejsia varil krmil ma neustále komplimenty a teraz úplne otočil..poraďte ako schudnúť
Áno viem som sprostá..🤦
Prestať sa prejedať, zvýšiť fyzickú aktivitu. 30 kg je teda dosť...
Ked ti varil a staral sa, asi to neznamenalo hned, ze sa mas prejedat a dat hore 30 kil... aj ked mi to prijde fakt zas tema na rozvirenie vasni a klikanost... 70kil je uz hodne uz ked ste sa brali, nie to teraz... sama vies, co mas robit, sto kil je velmi nezdrave mat... je to len a len na tebe... jeho uzemni, ale popracovat na sebe musis sama... klasika - vyradit vsetky sladke napoje, potom vyradis vyprazane, potom sladke... tyzden po tyzdni... zmensit porcie, ale nehladovat...chces dlhodoby efekt a nie hladovku...
nechcem ťa uraziť, božechráň....fakt sa pýtaš ako schudnúť? 🙂 🙂 alebo zas len vymyslená téma asi, že?
proste sa viac hyb a menej vyjedaj, je to uplne jednoduche 🙂
Ako nič v zlom ale ako ťa mohol vykŕmiť? pri tom termíne si vždy spomeniem, ako baka vykrmovala kačky.. Čo to do teba pchal nasilu? To, že varil automaticky neznamenalo že máš toho toľko jesť.
A Schudneš len deficitom. Čiže za mňa zapisovať do tabuliek + pohyb 🤷🏼♀️
Varil, chápem… ale kŕmil ťa? Ty nevieš kedy máš dosť? To je tvoja chyba nie manželova.
Aj môj varí často a rad, ale to neznemanea že budem priberať 😃😃
Mala by si podať trestné oznámenie na manžela za týranie podľa § 305a Trestného zákona, nemal si dovoliť štopať hus
Prepáč, ale manžel ťa nevykŕmil, vykŕmila si sa sama.
toto su snad uz naozaj vymyslene temy
Takže,ak to správne chápem,ty si sa vypapala len preto,aby bol manžel spokojný a teraz ideš chudnúť,aby bol taktiež manžel spokojný ?🤭 To ti pritom jedení držal zbraň pri hlave? A čo také tvoje zdravie? Ti nenapadlo,že keď priberieš,že sa vyskytnú komplikácie? Nepochopím,rozum fuč a svojvôla tiež.
Manžel je pánbožko? Keď povie, že chce 10 detí budeš každý rok rodiť?
Cize manzel mal fetis na tucne zeny a zrazu mu zmizol? Nema nador na mozgu?
Nemala si sa nechať vykŕmiť😅.Trocha športu,nejesť pečivo,sladké a pôjde to pekne dole.A žiadne výhovorky😅
Asi si ta chcel uvarit ked si ta vykrmil na prasiatko.
Tak sa musí otočiť on a naštudovať čo variť, aby si schudla.. zistí tvoj bazál a musí sa pestrou, zdravou, vyváženou stravou dostať pod neho💁♂️ držím mu palce..
No je to hovädo, ten tvoj muž. 😂😂😂 Takto donútiť ženu jesť. 😂
ty nevaríš? Ľahká pomoc,rozveď sa a nebude ti variť a kŕmiť ťa
A ty si nesvojpravna? Keby mi muž povie priber a nechcem pribrať tak nech sa strči, v podstate za to nemôže muz, ale ty nikdo ti nedržal nôž pri krku aby si jedla, teraz len prestať sa prežierať a začať makať, aj 70 kilo pôvodnych už bolo dost
Toto je snad vtip. Moj muz tiez vari a dobre, ale 100kg nemam ani zdaleka. Keby nieco take chcel po mne, tak dovi dopo. Tebe to prislo normalne sa takto vyjest? Citila si sa dobre? Ci si to robila len pre neho? Teraz si moze tvoj muz nastudovat kaloricke tabulky a varit ti podla nich. Plus sa budete spolu hybat.
A tebe nevadí ze máš 100kg?
mozno si uz nasiel este lepsie vykrmenu, tak autorka je zrazu vadna, tucna...
Toto nechapem vykrmil? Co si hus? Preboha 😂
🚩🚩🚩
Eeeeeeej bude zabíjačka 😅🤘
No vies ale jedlo ti do ust nepchal ako huske 🤷🏻♀️ to si robila ty, takze nie manzel ale ty si sa vykrmila na morbidne obeznu
No aby si si začala sama variť🙂
Priviazal ta k stolicke a stopal ta ako hus? Nepoznas mieru a zvalis to na manzela. 🙄Menej jedz, viac sa hyb. Alebo zacni varit, mozno to jedle nebude a schudnes ani nevies ako
toto nemôže byť skutočné, tak blbý nemôže byť nikto

kaloricky deficit, ako inak. A nabuduce, ked bude chciet manzel aby si skocila do studne, skocis?