Manžel ma vykŕmil a teraz chce, aby som schudla
V podstate je to zhrnuté v nadpise..keď sme sa brali mala som 70 kg na 170 CM teraz mám 100..stále mi hovoril ako by som sa mu páčila pribratejsia varil krmil ma neustále komplimenty a teraz úplne otočil..poraďte ako schudnúť
Áno viem som sprostá..🤦
Nežer toľko. Preboha....
ja neviem , ale u vacsiny zien mi pride ,zwked zbadaju chlapa pridu o rozum 🙈🙈
A ty ked sa pozries do zrkadla, pacis sa same sebe? Dobre sa ti ide po schodoch? Este si asi mlada, tak nepocitujes zdravotne potisze spojene s obezitou - ale je s nou spohebe zvysene riziko rakoviny, kardio-vask ochoreni, ochoreni pohyboveho aparatu, metabolickych ochoreni. Obezita skracuje zivot aj o dediatky rokov. Chces tu byt pre svoje deti co najdlhsie? Tak zmen to, ako, kolko a co jes, kolko sa cez den hybes. Deti ti za to raz budu vdacne, ale najma je to tvoj zivot, tvoje telo
Nie netlaci ti jedlo do ust
Najdi si psychoterapeuta
Nie netlaci ti jedlo do ust
Najdi si psychoterapeuta
@taktotedanie ja nechodím s domu
Tak to , vies co je mi ta luto naozaj uprimne mi je ta lito
Manzel empatia 0 bodov, ty si pre neho asi nic, vyhovaras sa na neho ze ta krmi , nie ty si sa prejedla a za par rokov budes ze morbidne obezna a bude ti hrozit infarkt, cukrovka, cievna prihoda, rakovina- na to sa umiera pretoze tvoj zivotny styl bude priserny ( kto sa ti postara o deti?) , si psychicky nevyrovnana osoba, ktora potrebuje pomoc a v podstate ju odmietas
Fakt mi je ta luto a dufam, ze raz svoj zivot zmenis k lepsiemu
Preco nechodis von? Preco nechodis medzi ludi? Hanbis sa za to ako vyzeras? Nemas si co obliect? Nevladzes? Preco nejdes k lekarovi riesit svoju obezitu? Preco nezacnes cvicit. To sa da aj doma. Preco sa vyhovaras na manzela, ze ta vykrmil, Vsak on ti len polozi jedlo na tanier. Ty nevies povedat "Dakujem, neprosim si"? Ty nevies kedy mas dost? Nie manzel ta vykrmil, ty si sa vyzrala. Priznaj si, ze si sa ty vyzrala. Ak to nedokazes, tak smer psycholog, psychiater lebo mozes mat aj PPP.
Ty nechodis z domu.
No tak cas zacat chodit. Minimalne na zaciatok na prechadzku rezkym tempom tam a naspat. A nespomalovat, nie z nohu na nohu, ako s postarsim psikom na potulke, ale slapat do rytmu.
Urci si miesto od vas tak daleko, aby si k nemu a naspat bola za 30 minut, ale rezkym tempom chodze.
Ako ked ti ide autobus a ty mas poslednych 5 minut to stihnut na zastavku.
Ak sa mienis aj na toto vyhovarat, zacni sporit na pravnika. Coskoro ho budes potrebovat.
Staras sa o deti a nechodis von? Ste cely den doma? To musi byt psychicky velmi narocne. Zacni hned so sebou nieco robit, lebo o deti sa ti bude starat niekto iny ked teda zoberie sanitka, v lepsom pripade. Najdi si na youtube cvicenia, su tam aj 10-20min. Takze cas si urcite najdes. Dohliadni si aj na stravu, ziadne hladovanie. Na zaciatok staci vylucit sladkosti, mastne jedla a sladke napoje. Pridat ovocie, zeleninu, bielkoviny.
vymeň manžela...
tak dokonca ani z domu nechodíš, máš deti a nechodíš s nimi von? To len podporuje môj názor, že toto je fake téma. A ak nie, tak tebe aj manželovi treba psychológa/psychiatra a chúďatám deťom bohužiaľ sociálku
to je fejk tema dievčata... neverim, ze takto zije. to by musela byt retazami priputana k radiatoru, aby ju on tlacil ako husku a nechodila von
Manžel robí nákup vari pracuje na som doma s deťmi máme 4 učím sa s nimi a starám s ako domácnosť viac nestíham..a áno keď sa nenajem podľa neho tak vrieska
Deti nechodia do školy učím ich doma
Vy ste doma narušení všetci. Deti budú týmto štýlom čoskoro tiež. 😒
A ty nevies vrieskat, ze uz nechcem? Co tebe usta narastli len na jedenie? Nevies sa ozvat? Mna by nikto nedonutil jest ked nechcem, mohol by na usiach skakat. Raz nechcem, tak nechcem. Bodka.
Ci pana, ci beka! Vy ste podarena rodinka.
Boze autorka vy ste riadne vtipni 😀😃😃😅 celá rodina
Ženy, ona chce poradiť ako ma schudnúť. Tak píšte odpovede k jej otazke, nie to, aká je sprostá.
Ženy, ona chce poradiť ako ma schudnúť. Tak píšte odpovede k jej otazke, nie to, aká je sprostá.
@bielasovicka To je ľahké: prestať jesť a celkovo žiť podľa toho, čo mi niekto iný nadiktuje. Každý predsa vie, ako schudnúť, nehovor mi, že nie. Teóriu ovláda každý.
Z toho, co pises, mi vychadza, ze si nesvojpravna.
Schudnes jedine tak, ze sa zbavis muza, ktory ta vykrmuje a vrieska po tebe...
Vies o tom, ze tvoja vaha nie je uplne ten najvacsi problem? Vyries ine problemy a vaha pojde dole.
@bielasovicka vsak jej tu kopa zien napisalo, ze nema "schlemstnut" vsetko co do nej manzel "tlaci" a ma sa hybat. Co viac jej este mozes poradit?
Deti do skoly, ty do prace a zacni nenapadne pracovat na vlastnej nezavislosti, aby si mala cestu a nadej, ze od toho magora budes vediet jedneho pekneho dna odist, lebo tvoj zivot je ako z knizky - kde psychopat vazni svoju zenu. Co ta vobec napadlo ucit dvije deti, ked neovladas ani zakladnu gramatiku ("s domu", čiarky). Si troll?
V ramci domaceho vzdelavania zarad viac telesnej vychovy a pridaj sa k detom. Ja mam tiez deti na domacom vzdelavani, ale nie je to moje vazenie. Mas viac volnosti ako ine rodiny, tak to vyuzi. Chodime bicyklovat, korculovat, cestujeme, atd.
Keby muz na mna vrieskal, ze mam jest, tak by dostal este aj s hrncom po hlave a preslo by ho to.
V ramci domaceho vzdelavania zarad viac telesnej vychovy a pridaj sa k detom. Ja mam tiez deti na domacom vzdelavani, ale nie je to moje vazenie. Mas viac volnosti ako ine rodiny, tak to vyuzi. Chodime bicyklovat, korculovat, cestujeme, atd.
Keby muz na mna vrieskal, ze mam jest, tak by dostal este aj s hrncom po hlave a preslo by ho to.
@cimage Nemam nic proti domacemu vzdelavaniu, kazdy nech si tobi, ako uzna za vhodne. Tu mi vsak intuicia nahovara, ze v tej rodine by to tak nemalo byt..a namiesto viac hodin telesnej, by mali ist vsetci dalej od toho chlapa - deti do skoly a ona do prace a medzi ludi

Ja sa starám o deti takže aspoň variť môže on a áno tlačí do mňa jedlo