icon

Máte skúsenosti s Cibuľkovej spaľovačom tukov Burndown?

6. feb 2025

Čo si o tom myslite? Ten nápoj? Podľa zloženia.

sowhat
6. feb 2025

Never ziadnemu produktu, ktory ponuka nejaka "influencerka". Cibula schudla, tak samozrejme ze si ju vyhliadla nejaka firma co vyraba doplnky a vyuzila tuto situaciu aby odpromovala svoj spalovac tukov. To je ako kolagen, ktory Alagic promovala a tvrdila, ze moze zjest aj celu pizzu vecer a ten kolagen zabezpeci, ze z nej nepriberie alebo teraz Lucid co tvrdi, ze mineralka ktoru pije nici a zmensuje tumory 🙈

nikoleta999
6. feb 2025

Taká kravina, ako voda v koši ... Ved aj Zuza vymyslela svoje dietne nápoje, polievku a tak isto tyčinku a vidíš, žeby na tom fičala ?? Stále prezentuje, že začala len fasting dodržiavať, aj keď vieme odkiaľ vietor fúka ... Prečo toto už u nej pomaly ani nevidís na story, ako to prezentovala pred 3 rokmi a dala by za to aj ruku do ohňa ? No lebo už nalákala na to ovečky, ktoré sa chytili a zrejme zistili, ako to nefunguje, tak to išlo do úzadia ...

cimage
6. feb 2025

Ziadne spalovace nepomozu ked clovek nezmeni svoj zivotny styl. Zbytocne vyhodene peniaze. Cibulkova hlavne zmenila stravu a cvicila. Preco by na tom teraz nezarobila ked jej to firmy dobre platia?

valandra26
6. feb 2025

keby fungovalo vsetko, co niekto promuje, tak po svete chodia sami chudi a vysportovani ludia a napchavaju sa, cim chcu. ale nevsimla som si, ze by to takto bolo 😀

knieza_pribina
6. feb 2025

Totálna hovadina, Cibuľa určite schudla s Ozempicom a teraz by rada predala aj rybe bicykel.

luu1122
6. feb 2025

@knieza_pribina presne tiez si myslim, ze to nebude tvrdou drinou ale dopomohla si ozempicom a teraz nic ine clovek nevidi len ako sa otrca na instagrame 🙈

mandzula
6. feb 2025

Ak jej chces prispiet na dovolenku, kupuj.🙂

evcagabi
6. feb 2025

Asi tolko k tomu, ak tak velmi chces spalovac, kup si nejaky klasicky carnitine alebo synefrin za zlomok ceny 😅

mimirka32
6. feb 2025

Ak chces schudnut, mne najlepsie pomohla zdrava strava, neprejedanie sa, ziadne sladkosti, vela zeleniny, protein a pravidelny pohyb. Ziadne umele blbosti na chudnutie co ti este aj mozu uskodit. To je zaruceny vysledok 🤠

mamamasama
6. feb 2025

Cibulková zainvestovala financie do poriadneho trenera a vyzivoveho poradcu. Jasne, ze teraz chce, aby sa jej peniaze vratili, tak vymysli prasok, ktory si kupia zufale ženy a budu si mysliet, ze to pojde lahko. Prosim ta, neblazni. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

chrobak7
6. feb 2025

@mamamasama Žiadny tréner a výživový poradca. Jednoducho Ozempic.

mandzula
6. feb 2025

@chrobak7 mas na ten Ozempic dokaz, ked to tak jednoznacne tvrdis? Na jej postave vidno, ze nielen schudla, ale ma ju aj vysportovanu, to ti ziadny liek neda. A ci uz cvicila sama alebo s trenerom, je v zasade jedno.

zuzubb007
6. feb 2025

Tieto zúfalé ženy uveria, že aj keď hovno zjedia s prepáčením tak schudnu, nikdy by som neinvestovala do práškov, nápojov, tabletiek a podobne strava a pohyb je jediná cesta, môžes pit aj sväte z toho ešte nikdo neschudol, ale tak na sprostých sa najlepšie zaraba

stanulienkat
6. feb 2025

To sa fakt este stále nájdu ľudia, čo na tieto voloviny naletia??

sowhat
6. feb 2025

@stanulienkat su :D taki, co hladaju skratky a nechapu, ze je to iba o kalorickom deficite, teda PRÍJEM < VÝDAJ. Takze zosekat stravu (idealne sladkosti, fast-food, tucne jedla) a pridat trochu pohybu (dlhsie prechadzky, nemusi to byt ani fitko alebo beh).

taktotedanie
6. feb 2025

Jezis schudla 20kg a ide na tom robit biznis
Prosim ta nebud ovecka

lavender94
6. feb 2025

Ja som v prdeli z toho, že v roku 2024 ešte niekto verí na spaľovače, rozne detox produkty, celebritné diéty 🥲 Fakt som už bola v tom, že sme sa ako ľudstvo posunuli, ale nie. Na jednu stranu tu mame nekonečno vymožeností, nekonečno informácii a ani jedno z toho nevieme používať.

danica2711
6. feb 2025

je to blbosť ako všetky zázračné produkty na schudnutie. Ale zas Cibulkovú by som nepodceňovala, ona vie fyzicky makať, jej sa ľahšie nabieha na cvičenie, pretože svaly si pamätajú, ona si to podľa mňa odmakala, na jej postave to vidieť. Že propaguje hovadinu? Peniaze nesmrdia...

rozculena
6. feb 2025

@knieza_pribina rybe bicykel

sticker
purple_wolf
8. feb 2025

spalovace tukov nefunguju ako zazracne produkty inak by ich ludia pili ako svatenu vodu ... neviem sice co reklamuje ale zakladom byva zeleny caj alebo L carmitin ... ked si ho das musis vyvinúť fyzicku aktivitu a zdravo sa stravovat, ano moze to pomoct s chudnutim ale este stale musi byt v kalorickom deficite

charlotte911
8. feb 2025

kde schudla, staci si kuk smotanku a uvidíte pravdu, alebo ked ju nafotia paparaci, na nete je všetko upravený podvod, neschudla nič

taktotedanie
8. feb 2025

@charlotte911 schudla
Zase ja som schudla tiez 22kg ale nemala som osobneho trenera, osobneho kuchara alebo cloveka co mi zostavuje jedalnicek, spolupracu s biotechUSA, s dvoma opatrovatelkami, nezabudajme ze to bola vrcholova sportovkyna

charlotte911
8. feb 2025

@taktotedanie nejdem sa s tebou hádať, tvoj názor ti neberiem, ja viem svoje