icon

Mikle Jozef - chudnutie

nikus20
10. feb 2014

Baby ktorej z vas uz to poslal ? jedalnicek? viem ze posial vsetkym rovnako...aj zapaltim ale jemu nedam za to 100eur a viac alebo podla nalady ...jedna baba to posielala na facebooku ale uz neviem ako sa volala tak sa pytam tu 🙂 ona posielala zadarmo ale tak🙂 teraz som tehotna ale po porode nechcem zase chudnut roky 🙂 vidim ze ej to ucinne ale on je az moc drahy!🙂

Strana
z2
salome19
8. dec 2014

@sindycat nie...

voskovka
8. dec 2014

@michaela7 tak to mam fakt asi usetrenych 65e ty kokos a radsej si dolozim a kupim stepper.

michaela7
8. dec 2014

@voskovka tak to urcite ano,uz tu bola diskusia a baby pisali ze nez dosiahli take postavicky jak prezentuje nap.na FB tak im tie cottage a pod islo krkom...

walir
24. jan 2015

Ahojte chcem vás poprosiť O radu... Ako je možné že sa s tým čo im odporučil mikle,hypro85 a chudne sa. Neho...veď to je proteín a Z proreinu sa priberá nie?ďakujem za rady 🙂

kailla_laura
3. feb 2015

Walir - z proteinov sa nepribera, pribera sa zo sacharidov 🙂. Existuju aj sacharidove pripravky - doplnky - a volaju sa gainery 🙂 tie su na priberanie.

surammy
5. máj 2015

http://www.tvnoviny.sk/my-zeny/1792543_slovensk...

Tu mate reportaz o panovi jozefovi mikle

sona_pilarova
6. máj 2015

Mikle je cisty odrba-vac , kazdemu posiela to iste , od kazdeho pyta 50 - 100 EUR , nikdy nikomu neposlal ziadny doklad , na čierno zaraba na hluposti ludi v SR - vacisnou zien, lebo kazda zena vidi jeho postahovane fotky z americkych stranoch a ked pocuje jeho vyrok : mas jest a schudnes tak kazda si naskrabe 100 eur a nacierno mu ich posle, tento chlap zaraba na marketingu, nema ziadne skoly ani skusenosti v amerike par rokov trenoval americke stare panicky a teraz sa venuje prositutkam ktore v sr ako ze trenuje .. Ja dufam ze ho niekto konecne nazaluje a da na policiu . A kazdy dostane od neho to iste prefotene !!!!!!!!!!!!!!!!! nebude hlupane dievcence ziadny zazrak na chudnutie neexistuje iba nezrat a cvicit ! 😠 😠 😠

dadika111
30. sep 2021

Ahojte. Prosím Vás, chudli ste niekto v poslednej dobe podľa Mikleho? Chcela by som skúsiť, ale potrebujem rady. Ďakujeem ❤

martinusik91
2. jan 2022

@dadika111 ahoj išla si do toho ?

dadika111
24. sep 2023

@martinusik91
Ahoj.veru nie....ale stále ho sledujem. Ja tomu veľmi neverím. Nepoznám nikoho komu by pomohol. Tie foto dáva anonymné

martinusik91
24. sep 2023

@dadika111 ja už ho ani nesledujem. Je to namyslený pako. Tiež tomu neverím.

Strana
z2