Môžem preniesť nevyužité kalórie na ďalší deň?
Dobrý večer. Chcela by som sa spýtať, keď som v určitom deficite a napr mi dnes zostane do toho deficitu 150kcal môžem si ich dať zajtra? Alebo radšej vôbec
áno, skús sa orientovať na základe týždenne prijatých. Ak máš jeden deň mali, druhý pridaj. Samozrejme, nech je to skôr výnimka ako pravidlo.
To ze jeden den prijmes menej, neznamená ze druhy den máš prijať viac...ale celkovo ak jeden den prekrocis , že nebudeš v deficite, tak sa nic nestane...
150 kalórii nie je niečo, vďaka čomu by si pribrala, aj keby si si tie kalórie dala aj dnes. Samozrejme príležitostne, nie dlhodobo prekračovať limit.
150 kalórii nie je niečo, vďaka čomu by si pribrala, aj keby si si tie kalórie dala aj dnes. Samozrejme príležitostne, nie dlhodobo prekračovať limit.
@anonym_265fda zle som sa vyjadrila s tým dnes a včera. Myslela som, že aj keď prekročíš deň o 150 kalórii. Aj keby ti dnes nezostalo 150 kalórii a zajtrajšok o 150 kalorii prevýšiš tak z toho hneď nepriberieš
Môžeš ale nemusíš, tak či tak výpočet príjmu podľa nejakej kalkulačky je len hodnota od ktorej sa odrazila. Nakoľko žiadna kalkulačka nepozná tvoje telo a metabolizmus
@anonym_autor kalórie nie sú kredit. Ak by to fungovalo tak to kalorické tabuľky umožňujú. Ale ako píšu vyššie pri 150 nerieš ak je to len občas.
Ano mozes, treba sa sledovat dlhodobo a nie kazdy den kontrolovat vahu, ja si sledujem kcal a ked mam zravku tak bezne aj o polovicu prijmu druheho dna zjem viac a o to menej na dalsi den.. je to lahka matika, ked si dam jeden den viac tak dalsi menej a telu je jedno ako si to rozlozis pokial ti dlhodobo sedi priemer denneho prijmu 😉

@anonym_autor môžeš 150 kcal je nič