Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?
Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎
@luskacik32
@ficksacha zeny ako ste to zvladli? ja mam s manzelom dnes prvy den, tak dufam, ze to dáme 🙂
@susanax Ja som to bohuzial nedala, ale chcem sa o to este raz pokusit. Niektore jedla (cviklu) uz do ust asi nikdy nevlozim. Uplne sa mi sprotivili.
Vydrzala som prve 2 tyzdne a pocit som nemala vobec podla ocakavania...bola som permanentne nafuknuta a z toho unavena. Zmeny v cm ziadne a v kilach tiez nic. Ale asi treba vydrzat do konca.
Ahojte, ja by som od pondelka chcela skúsiť tú detoxikáciu 28dní, som zvedavá či vydržím. Neviete náhodou či sa môže popritom chodiť do posilovni??? Nakoľko nemám knihu len vytlačený plán na 28dní tak neviem čo môžem piť, či môžem aj kávu alebo len vodu s citrónom alebo čistú vodu. A ešte jedna otázka, ja chcem robiť len detoxikáciu aby som sa prečistila potom môžem normálne jesť?
Ahojte dievcata, my sme s manzelom vydrzali detox 28 dni, aj sme schudli, ale klasika, ked sme sa prestali podla knihy stravovat, vsetko sme samozrejme naspat pribrali... Mne ten jedalnicek velmi nevyhovoval, manzelovi skor. Aj mi bolo dost zle a odkedy sme drzali ten detox, tak napriklad brokolicu uz nemozem ani citit... a jablko s mrkvou, aj ked som predtym milovala, uz tiez nemusim... osobne si ale myslim, ze urcite sa najdu ludia, ktorym tento typ stravy vyhovuje a osobne aj poznam jednu rodinu, co to dost dodrziavaju a stravuju sa podla nej... vsetci su stihli a zdravi, to je fakt... Inak baby, ak by ste mali niektora zaujem, mozem Vam ponuknut jej knihu Najedzte sa do stihlosti za symbolickych 3€. Ale upozornujem, ze kniha je trochu znicena, aj trosku spinava, kedze som ju mesiac intenzivne pouzivala a dostala sa do ruk aj mojemu synovi... ked chcete poslem, aj foto...preto vlastne iba 3€.
A este na margo dojcenia a stravovania podla Macingovej- je to moj osobny nazor, ale ja som drzala detox pocas dojcenia a nevsimla som si, ze by tym syncek nejako trpel, mal vtedy cca 10 mesiacov. Aj na mamilackej stranke tusim o tom pisu... ide o to, ze vy pocas toho detoxu by ste vobec nemali hladovat, aj zivin by ste mali mat dost, takze aj mliecka by malo byt dost... tiez som citala, ze tie toxiny sa do mlieka neuvolnuju... ale to je iba taka poznamka, samozrejme kadza mamicka musi sama zvazit, ze co a ako 😉
čaute babenky som tu prvý raz možno sem ani nepatrím decká už mám dosť vellké ale chcem sa pridať na chudunutie. Bola som v knižnici po knihu len neviem ako začať poradťe
@s31z22j6m3 normálka, nakúp mrkvu, jablká, orechy, brokolicu, struky a cviklu, sprav za misu šalátu a ideš! 🙂 Už o pár dní uvidíš výsledky a pôjde to aj samo...
ja chcem ist na to od pondelka, tak uvidime.-) ma to niektora uz za sebou? su nejake vysledky?
ja som vydržala 2 týždne, zo začiatku pohoda, jedlo mi chutilo no po dvoch týždňoch som už nevládala to jedlo ani vidieť, schudla som 2 kg, je to už 2 mesiace, ale mám totálnu averziu voči tomu jedlu čo som jedla dokoliečka dva týždne.............. ja už by som sa na to nedala, radšej jesť všetko a s mierov ako toto........... ale držím palce tým, čo sa do toho púšťate, nech vydržíte a schudnete 😉 🙂
ahojte chcela by som niekoho poprosiť napr. aj molen2 či nemôže nascenovať knihu detox 28dní a preposlať , mám veľké problémy s trávením a po ženskej operácii ešte viac, nemám už ani žlčník, síce už som schudla 10 kg ale vlastne nechcene, je problém tu knihu kúpiť, na stránke ulož.to je tiež problém, som bez práce už dlhšiu dobu takže evráče nie sú nazvyš, síce neviem či držať ten detox nie je lacná záležitosť či 🙂 aj keď neviem či to tiež vydržím ako tu niektoré píšete,
ahojte, ak by ste mala niektorá záujem, tak predám knihu Najedzte sa do štíhlosti, je nepoškodená, používaná 2 týždne (cena 5 € + pošta)
@chjulia ešte máš tú knihu? mala by som záujem 🙂
@livika1402 uz som ju predala
ahojte ja som túto 28 detox držala a bolo to v pohode....aj som schudla 🙂 a do dnešného dňa varievam jedlá, ktoré mi zachutili....napr. brokolicu, fazulové lúsky, boršč.....kura so zelerom, mrkvový perkel...a môžem povedať, že chutí to aj môjmu drobčekovi...on je na zeleninku..taktiež som nemusela zelér a dnes mi chutí ....hocikedy si robím zelerové hranolky....aj varievam podľa receptíkov, ktoré sú v knihe a chutia mi....nie však každému to sadne, moja mamina to tiež držala a po týždni jej jablka liezli ušami 😀 a začal ju bolieť žalúdok tak toho nechala.
v septembri som jedla 28.harmonické stravovanie ( cítila som sa veľmi dobre, už nebývam unavená).
teraz naďalej pokračujem oddelenú stravu(čiže podla semaforu) do decembra -3mes. Po novom roku opäť nasadím 28.dňový detox. vo februari budem jesť 5-dňovú oddelenú i2.-dňovú hriešnu stravu(napr. dám si aj s prílohou aj knedlu, koláče niečo mučné jedlo...)
Dnes som varila boršč...ešte ani nebol dovarený a dcéra "mami, že varíš tu zeleninovú polievočku...mňam🙂😀...a aj drobček si na nej pochutnal🙂
Dievcata, nemate niektora na predaj tu knizku najedzte sa do stihlosti?
ahojte, v roku 2012 som drzala macingovu poctivo schudla som 5kg, potom minule leto som zacala macingovou ale po tyzdni som sa stravovala tak ze som si dala aj salat aj cottage cheese ci ryzu, a schudla som 7kg do svadobnych siat... lenze teraz to mam naspat, tak chcem zacat od zajtra zase. vecer tu spisem asi svoje miery, aby som sa zmotivovala ked naozaj schudnem ze to malo vysledky...
ja tiez odo dneska)
Ahojte. Ja som podstupila ten 28dnovy detox, velmi mi chutili tie recepty a ranajky boli super. Odvtedy nemam problem s WC🙂
Zacla som to 3 mesacne stravovanie podla semaforu. Viete mi poradit cim sa da nahradit sojova smotana, alebo je vobec nieco take? Dakujem