icon

Najedzte sa do štíhlosti. Kto sa pridá?

zuzu8888
19. mar 2012

Ahojte kocky ... od nes som zacala drzat 28 dnovu detoxikacnu kuru od Antonii Mačingovej.... kto sa kumne prida ? budeme sa podporovat ,radit 😀 😝 nechcem byt v tom sama a ako sa hovori vo dvojici alebo vo vycsej skupine sa to lepie tiahne 😎

chichaa
28. mar 2012

@zuzu8888 Vieš, že som nejak tušila, že Dominika B. bude tá spolužiačka? Oni sú naši susedia.. 🙂 počkaj deň 29. sa môžeš najesť, čo chceš?? no to nie je zlý nápad, len aby nám nebolo potom z toho zle, keď sme zvyknuté na brokoli a struky 😀 potom pokračuješ v semaforovom systéme? to sa ja už veeeľmi teším, sú tam skvelé recepty....konečne aj ryža, aj surová zelenia.....maj sa pjekne, zatím páá

zuzu8888
autor
28. mar 2012

@chichaa no tak mozno sa nahlcem a bude m zle este neviem ale teraz by som vsetko asi zozrala hahhaa :d ale potom budem pokracovat v semafore teda aspon si to myslim :D ved mas pravdu su tam dobre recepty :D

yidaky
29. mar 2012

Ahojte dievčata, pridavam sa aj ja od zajtra. Rozmyslala som aj nad dukanom, ale je tam strasne vela bielkovin a dlho. A moj "sedliacky" rozum mi vravi, ze to asi nie je velmi zdrave, tak dlhodobo. Takze zajtra 😉

zuzu8888
autor
30. mar 2012

@yidaky ahoj som rada ze si sa pridala a budeme ta podporovat ... tak co zacala si dneska ?

chichaa
31. mar 2012

@yidaky Jasné, pridaj sa! Budeme len rady!! Je to asi lepšie od pondelka začať, keď je tak nastavený aj ten celý jedálniček....ozaj o čom je tá Dukanova??Toto je vážne dobré, aj chutné, dá sa to vydržať, človek nie je vyhladovaný...teda aspoň ja nie...🙂 a cítim sa lepšie, rozhodne!!! Držíme palce!

chichaa
31. mar 2012

@zuzu8888 Tebe sa ako darí?? 🙂 ja si idem urobiť mojú "obľúbenú" mrkvu 🙂 lebo už som ju asi 2x nahradila iečím iným...včera špenátikové cestovinky boli skvelééééééé 🙂)) a zajtra budú hody 😎 inak ja som Kristína, teším ma 🙂

zuzu8888
autor
31. mar 2012

@chichaa no celkom dobre sa dari ako vcera som mala chut vsetko vzdat vsetci naokolo mi len robia chute mala stale chce aby som po nej dojedla ale silno odolavam :D jednine comu neviem odolat to su tekvicove zrna co vecer luskam ja som nane maniacka :D a tesima ja som zuzana :d ja som zatial nic nenahradila jedine tie fazulove struky namiesto nic som si dala borsc lebo tie vazne do mna nejdu :D ale zajtraaaaaaa fuuu to bude mne sa uz od vcera marinuje masko ale nejak malo som si dala ale nevadi staci hahah :D

zuzu8888
autor
31. mar 2012

@chichaa inak o tej ukanovke nolo aj v reflexe a mne sa to moc nelubi a ani nerozumiem tej diete a keby som snou chcela schudnut to co potrebujem tak by som to asi dva roky usela drzat aby sa mi nevratila vaha naspat :D mne sa toto paci a teraz uz bude pekne a budem cely den vonku s malou a zeleninka cerstva a ovocie sa tesim ... ale v maji sa napraskam jak blazon mala ma dva roky a bude oslava idem asi 4 druhy zakuskov piect plus torta ,chlebicky a neviem co tak to sa sprepacenim nazerem hahah sa tesim :D

chichaa
31. mar 2012

@zuzu8888 Tak to asi dobrá, že sa takto držíš, ja si to miestami prispôsobím, ale dnes som si povedala, že to vydržím, mrkva je už nadusená a lepšia ako minule 🙂 dala som to na menšie kolieska a viac sójovej, tak to nie je sladké a dá sa to 🙂 no zajtra bude radosť žiť a aj v pondelok a bud. týždeň to vyzerá, že sa už nejak veľa je, aj polievka aj druhé so šalátom, však aby sme nepribrali 🙂 no myslím si, že tekvicové semienka nie sú žiadny prehrešok, veď to je veľmi zdravé, to ja si dám kúsok tvrdého syra, keď mám rôzne chute, alebo tak a to si myslím, že nehreším 🙂
Tak to takto budeš vypekať?? 🙂 no to je jasné, že odolať bude ťažké....my sme s mamou pozerali, že čo urobíme na veľkú noc z tej knihy, tak to budú strašne zdravé mlsky 🙂 neviem, či sa sa u nás aj niekto zastaví 🙂 ale vychádza tam super rozvrh, aj ryba, aj mäso, takže nebude to už len cvikla a mrkva 🙂
Tak sa držme a pekný víkend!

zuzu8888
autor
31. mar 2012

@chichaa no ja strasne rada pecem vsetko mozne a vlastne aj varim rada :D no len ma to sve ze akurat este na velku noc budem na tejto kure nebudem moct mat tie dobrotky ale potom si doprajem jeden den trosku hahah.... no ja sa to snazim nemenit aby to malo ucinok D a to tiez si neviem predstavit tu polievku a aj druhe ja si iba jedno z toho dam :D pekny vikend aj tebe prajem

luciaf13
31. mar 2012

ahojte kocky 😎 mozem sa pridat ? Koncim druhy tyzden detoxu podla Macingovej a zajtra su hody mnam mnam masko. Ako sa vam dari? Ja to zvladam vsetko v pohode,len tu prevarenu vodu nahradzam dost casto obycajnou z vodovodu,ale snazim sa. A hlasim za dva tyzdne v pase -5cm juchu ale zase ja mam okolo bruch ariadnu pneematiku po tehotenstvach, takze to asi pojde trosku rychlejsie 🙂 pekny dnik

luciaf13
31. mar 2012

a este otazocka - varili ste si tie bielka s bryndzou? Ja som nenabrala odvahu a zjedla som bryndzu len tak.

chichaa
2. apr 2012

@luciaf13 Ahojček!! jasne, pridaj sa!! veru boli včera hody, ve´d aj dnes sú, že rožok, ale som si pochutila 🙂 bryndzu som jedla aj s bielkami, tie tam vôbec necítiť podľa mňa...asi to dnes zjem aj ja len tak bez nich s enjakou uhorkou, je to dosť sýte bez pečivka 🙂 len také samé...ako ti chutili karbonatky mäsové? Mňe veľmi, môj muž zhodnotil, že jedlé 🙂 my sme to robili z pŕs, inak ona na dvd vraví, že zo stehna...
Ja som sa nemerala,ale tiež cítim úbytok okolo pásu, cítim sa lepšie, hladom netrpím 🙂

lucanka49
2. apr 2012

Ahojte kočky môžem sa opytať dá sa ta kniha najsť aj v internetovej podobe,by som si ju vytlačila??Ďakujem.Veronika

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@luciaf13
@chichaa ahoj vytam ta tu a je suepr ze si sa pridala a aj dnes mame hody haha uz zacina konecne normalne jedlo :D a ta brzndy mne chuti neskutocne mnam ja som si tam pridala este aj nakrajanu na kocky uhorku a jednu mladu cibulku a mala to jedla somnou skoro polovicu mi zjedla hahah :D potom za chvilku pridam kolko som dala dole ale dal som zasa centimetre dole jejda sa tesim :D

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@lucanka49 ahoj zevraj niekde je ta kniha aj tu nanete prefotena ale neviem kde ja som si ju kupila skus ju niekde pohladat ale neviem kde a ako :D

lucanka49
2. apr 2012

@zuzu8888 ok idem surfovať napišem ak by som našla,by som to skusila aj ja ale až po Velkej noci a máme aj oslavu malá ma 1,narodeninky,tak potom až 🙂)

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@lucanka49 jasne vyskusaj je to super a neni si hladna :D no mne to vychazda ze na velku n oc ju budem este dzat ale ja si zo vsetkeho odlozim :D

luciaf13
2. apr 2012

@chichaa ja dvdcko nemam len na nete som si stiahla knihu 🙂 ale pouzila som morcacie prsia,pretoze ine maso som doma nemala 🙂 ale budem to obmienat 🙂

luciaf13
2. apr 2012

@lucanka49 hore som pridala link na tu knihu a este su tam aj ostatne od nej,treba sa tam pohrabat 🙂

lucanka49
2. apr 2012

@luciaf13 Ďakujem už som niečo aj ja našla stiahnem oboje a preštudujem cez velku noc a potom sa dám do toho..cez velku noc to zaať to by som nezvládla 🙂)
@zuzu8888
@chichaa a ako sa vám darí kočky niečo ste zhodili??potrebujem motivaciu 🙂) kilečiek je vela na zhadzovanie 🙂)

luciaf13
2. apr 2012

@lucanka49 cca -3,5kg za dva tyzdne ale centimetre su dolezitejsie a tych islo dole v pase skoro 6 😎 😎 😎 😎

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@luciaf13
@lucanka49
@chichaa takze byba po dvoch tyzdnoch som dala dole celkovo
5 kil
z brucha som dala dole 5,5 cm
z pasa som dala dole 5 cm
z bokou som dala bole 2,5cm
zo stehien som dala dole 4,5 cm
z prs som dala dole 3,5 cm

taka som stastna baby ze az ani mi nevadi ze som len 5 kil dala dole ale ja uz oblecem rifle s pred troch rokov sice pneumatika mi z nej trci poradne az kypi ale ale zacnem brusaky robit som happy :D

luciaf13
2. apr 2012

pre mna dost krasne cisla,pretoze uz dva roky bojujem so sadielkom a vaha sa mi pohla max. o 0,5kg.

luciaf13
2. apr 2012

@zuzu8888 mna uz aj mm pochvalil,ked ma chytil ze je to uz citit a vidiet,aj ja som taka stastna a spokojna

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@luciaf13 jee super vykon sa tesim aj z tvojej uspesnej cesty :D jejda uz len aby sme boli ako modelky teda ja nechcem byt totalne chuda ale este 20 kg musim dat dole aj ked vahou sa neriadim lebo mam svalovu hmotu teraz kedze som chodila do fitka ... takze mam menej kil nez vazim a podla oblecenia :D

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@luciaf13 mne to nema aky muz povedat alemoje okolie si to zaina vsimalt ale ja chudnem uz od oktorba a do densneho dna som dala dole 20 kg :D

luciaf13
2. apr 2012

@zuzu8888 waw super ze 20kil,presne to ja potrebujem a co vsetko si robila aby ta dvacka odisla? Neboj ak takto budes chudnut dalej tak coskoro sa aj fesny muzik najde 🙂 budes ich mucholapkou odhanat 😀 😀 😀

zuzu8888
autor
2. apr 2012

@luciaf13 no bodaj by si mala pravdu lebo pri malej som neskutocne vela pribrala a po porode ani nehovorim a zacala som po siestej nejest a islo to same dole a potom som od januara zacala chodit cvicit do fitka skoro tri mesiace som tam makala aspon tri krat do tyzdna .... a pri mojej vahe co som mala to islo rychlo dole lebo som bola tesne pred vybuchom ako to moj tato hovori :D a zacala som aj viacej vody pit inak ja tu prevarenu vodu nepijem mne sa to zda nechutne :D tak haam do leta ta pneumatika sa zredukuje aspon na polovicu som taka nastartovana na chudnutie ze az .. nikdy som ziadnu dietu nedodrziavala ako tuto a plus vzdy som si aj niecoho zobla ale tu sa normalne kontrolujem aj ked vela veci by som si dala ... som na seba hrada normalne :D