Naozaj štíhle ženy, čo jete počas dňa?
Ahojte baby, tie čo máte výška s váha rozdiel aspoň 15 (napr 170 cm, 55 kg) čo jete počas celeho dňa? Dajte konkrétne príklady...a koľko sa hýbete?
@summer23456 s rozpučaným banánom a mandľami ( ale nemám - 15 😀 )
@kristiii no ok, aj oni tak, teda nemajú radi ten pocit plného žalúdka.. povedia, že večerali už a hotovo, môže byť pred nimi čokoľvek, len niečo dzobnú, nebudú 2 x večerať aj keď mali na večeru len kaleráb, alebo jogurt…ja by som to tak chcela sa občas ovládnuť, len som pažravá a gurmán🥹 pre mňa je jedlo pôžitok a preto nemám o 10 kg menej, ale viac.. ja ich nehejtujem, sú to len fakty, ktoré vidím aj viac ako 10 rokov, majú postavy takmer dokonalé a robia tak, aby im postava zostala, vedia sa jednoducho ovládnuť a jedia koľko potrebujú.. pre niekoho málo, im to stačí.. sú to len fakty.. jednoducho ,,cica nežer,,
@macatt fúha, tak toto si ja neviem predstaviť, že na večeru len jogurt alebo kaleráb, ja by som do rána zahynula 😅. A popravde, ja zas nepoznám nikoho iného, kto by takto "večeral", ale teda bolo tu pár žien, ktoré písali, že ani nevečerajú, tak verím, že niekto si ide takéto, pre mňa, extrémy. Ale teda ja sa zas priznám, že nemám dokonalú postavu, aj keď som chudá, faldíky na bruchu sa nájdu 😁.
To je genetika. Ja tiež môžem jesť čo chcem a nepriberiem. Stále sa držím cca okolo 50 kg.
skoro nič 💅😄
@kristiii Vies co? Ja som mala obdobie, ked som mohla vecer tiez len jogurt s musli alebo nejaku zeleninu, lebo vecer mi bolo zo vsetkeho zle, tazko..ked sme boli na dovolenke, kde bola polpenzia a musela som sa teda najest normalne vecer, trpela som, kyselina, pocit tazoby.. mna ale vyliecilo prve tehotenstvo, to mi pekne upravilo metabolizmus. A konecne som mohla jest normalne aj vecer. Teraz kludne si dam aj pizzu, ale napr.uz opat zacinam citit, ked si dam vecer hoc len polovicu pizze, tak uz mi je tazsie.. nie vzdy, ale byva obcas. A obcas viem, ze som to prehnala s mukou, moje telo ma akoby stopne, den-dva si dam menej mucneho a opat je to ok. Ale ja zas napr.nejem.maso, lebo mi nechuti..
Len slanina a obcas parok ci salam. Zato sladkosti a kolaciky, tie mozem 🙂. Klop klop, zatial, aj ked mi uz zacal prechod alebo co, tak som pocitila len trosku na bruchu daku zmenu, vaha je cca stale rovnaka, uz roky okrem tehotenstiev 41,5-44.
@siska53 jasné, beriem, ak to niekomu nerobí dobre, tak sa tým nebude nasilu trápiť (ja som mala niekoľko týždňov zápal pažeráka, takže viem dobre, čo je to nemoct sa najesť). Ale zdravý človek, ak mu stačí na večeru kaleráb, no ja neviem, ale podľa mňa musí mať inak stiahnutý žalúdok. A možno nie. Ja si to proste neviem predstaviť. Ale zas ja si neviem predstaviť ani stravovanie ako napríklad u môjho brata, že si večer o deviatej smazia syr a hranolky 🙈. Toto ja dávam len na obed a teda trvá mi, kým mi taký obed vytravi.
165 cm /62kg (rok po poride ) inak moja váha bola od 49 -55kg (ked som prestala fajcit tak som isla hore,alebo po 30_ke?!)...jem všetko, veľa a stále (naozaj nechces vediet co som dnes zjedla )
Proste rýchle spaľovanie..aj ked uz asi ani nie😅
Ja mám 164cm/48-49kg, predtým som mala dlhé obdobie okolo 45kg, ale mala som náročnejšie obdobie, začala som vynechávať jedlá (niekedy som začala jesť až okolo 17:00), potom som to samozrejme všetko dohnala, prevažne sladkosťami. Inak môj jedálniček: raňajky-tvaroh s ovocím, obed varená zelenina a ryba pečená bez tuku prípadne šalát, poobede malá sladkosť, večera jogurt s cereáliami a ovocím alebo malý kúsok chleba so syrom a zeleninou. Každý deň chodím cca 12 km a hodinu cvičím.
do teho som mala 168 a 49-50kg a doslova som zrala, vsetko čo mi prislo pod ruku a nič... ani gram tuku. Vyzerala som ako keby ma pustili z Osvienčimu. Po teho musím dávať pozorť na stravu (u mna obzvlást na sacharidy) a teda nie som chuda ani náhodu. Ale ani nemám nadváhu. Moja idealna vaha kedy som sa citila naj bola okolo 55kg.
Jem všetko, ale neprejedam sa- jem do polosýta. Keď som začala cvičiť, tak sa mi veľmi rozbehol metabolizmus, že som musela zvýšiť porcie.
@dorottka jeej nie som sama 🙂👋🏻 mas úplnú pravdu. Nie je jednoduché za každých okolnosti takéto stravovanie dodržiavať, ale človeku to úplne zmení zdravie, trávenie, podľa mňa aj psychiku… s týmto jedlom mame iny mikrobiom a ten vplýva v tele na všetko. Žiadne počítanie kalórií nie je potrebné, telo ma samé naviguje kedy čo ako a vôbec sa tym necítim obmedzovaná(okrem neustáleho varenia 😀)
Ako som pisala, mám zdravotný problem, ale odkedy stravu drzim, výrazne sa to zlepšilo a preto sa proste vždy donutim si to svoje jedlo spraviť, hoci mám rodinu, ktorá to nie vždy chce jest. Stojí to za to.
Tiež som bola nadšená bežkyňa, snáď sa k tomu vrátim, keď deti podrastú.
Predpokladám, ze napr. Modré zóny, Cinska štúdia, Ako nezomriet a web jimejinak a pod. ti nie sú cudzie? Ja teda mám vo svojej sociálnej sieti malo ľudí, ktorých zaujímajú tieto témy a strava a je mi sympatické, ze som ta tu objavila 🙂
Mam stale 51-52 kg , jim 5x denne ale male porce, napriklad normalni porce co je treba na menu v restauraci si dam max pulku, polevku vynecham.piju jen vodu,slaby caj,kousek cokolady ale si dam kazdy den..
@dorottka uplne suhlasim ☺️ Moj dedo bol cely život chudý a vyrastal na klobaskach, môj otec detto. Ja som sefkucharka a teda tlacim do hlavy od 7:00 do 14:00 a potom od 17:00, niekedy až do jednej v noci 😅 ako naveceriam sa v robote, aj pojedam niečo stále. ale keď prídem domov je väčšinou po 23:00 a vtedy prichádza na rad chladnička 😅 vždy keď som nastúpila do novej roboty tak nechápali koľko dokážem zjesť 😅
Moja segra ma 48kg 160cm a je totalne nepravidelne . Ranajkuje zemlu aj o 10:00 v praci tak obed zvecsa doma po 14:00 klasika halusky meso ryza salat plna porcia a veceera zas zenla alebo pizza cely zivot bola buclata schudla dietou a aj grcanim odvtedy uz nepribrala. Keby som jedla takto ja mam 100 kil
@muchotrafka298 oni niektore zeny aj vedia ze su chude a mastia si tym ego te akaa som tucnaaa
To je skor genetika, moja Mama a sesterka ( mastny chleba a cibulou o 22:00), Ja teda tiez nie som z tych vacsich zien, skor som chuda ( 53kg,163cm), ale Ja na take veci ani nepozriem. Mne je z toho vsetkeho zle. Takze napriklad langose, cokolvek vyprazane, cokolvek s maslom, kde je nejak viac tuku nezjem. Zeriem jablka, hrusky, rizota, steaky a ryby ako moje oblubene veci. Nemam rada sladke vody

@lenocka5533 to nejes normálnu varenú stravu? Či len niekedy?