icon

Naturhouse - začínam

fineta
17. mar 2017

Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.

margotka33
19. mar 2017

@fineta a necitis hlad?

fineta
autor
19. mar 2017

@margotka33 myslim na Teba. Vcera som mala rozne chute, dnes lepsie. Vypijem ale pocas dna liitre vody.
O 17. na Teba myslim, zlom väz! 😉

janullka
19. mar 2017

Dievcata drzim palce...moja mama so sestrami sa tiez nato dali a boli spokojne s vysledkom a priebehom...v akom stadiu su teraz netusim ale vahu si aspon mama v celku +-udrziava aj ked to uz nenavstevuje...😉

fineta
autor
19. mar 2017

@janullka fakt? Tak to je dalsia pozitivna skusenost! Super! Kolko zhodili kg a za aky cas?

fineta
autor
20. mar 2017

Dnes 3. deň. Držím sa podľa plánu, cítim sa v pohode. Zatiaľ necítim žiadny absťák, hlava sa mi netočí, všetko OK.

margotka33
20. mar 2017

@fineta ja sa obavam hladu a nastrah.. ;)

margotka33
20. mar 2017

@fineta rucicka sa pohla smerom na dol?

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 Neobávaj sa hladu. Dá sa to prežiť keď už začneš. Hlad nemám, len hneď prvý deň rôzne chúťky. Veď máme rozum, aby sme si povedali NIE!!!

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 Hoci som si povedala, že sa na váhu postavím až na kontrole, nevydržala som to. :-/ Dnes ráno mi ukázala 75,9 kg. Takže áno, zrejme sa čistím.

janullka
20. mar 2017

@fineta tusim ze po 10 kg cca3mes. Ale samozrejme je to individualne

fineta
autor
20. mar 2017

@janullka super! Dakujem. Presne to potrebujem a ked to vyjde, budem max. spokojna 🙂

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 ako si pochodila?

janullka
20. mar 2017

@fineta drzim palce

margotka33
20. mar 2017

@fineta Ahoj, tety mile, od zajtra zacinam.. Mne telo zadrziava vela vody...Takze vsetko uz mam pripravene na rano v dozickach.. 🙂

fineta
autor
20. mar 2017

@janullka Ďakujem. ♡

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 vyborne! Tak mam dalsiu "spolutrpitelku" 🙂. Drzim paste, nech to ide co na

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 co najlepsie dole!

margotka33
20. mar 2017

@fineta diky. dnes ma prikvacil nejaky virus mam 38C.. Dufam, ze rano bude fajn.

fineta
autor
20. mar 2017

@margotka33 aach jaj, v pravu chvilu. To sa tak vacsinou stava. Uzdrav sa rychlo..

fineta
autor
21. mar 2017

4. deň: hlavu mám preprogramovanú na iný režim, plán zvládam na 100 %. Cítim sa v pohode, zvláštne chute odišli, jem každé 3 hodiny 5x/deň. Jedálniček mám obohatený o zeleninu a ovocie, vlákninu, chudé mäso... A popritom 3 - 4 litre tekutín (čaj bylinkový, ovocný, citrónová voda z vodovodu).... Keď uvidím od dnešného dňa na váhe o 10 menej, som spokojná. Cesta bude dlhá, je mi to jasné, ale odhodlanie neopúšťa. Predsa v tom nie som sama, margotka33 😉 Moc Ti prajem, aby so to zvládla a dnes začala úplne najlepšie ako vieš. Od toho záleží najviac! :-*

margotka33
21. mar 2017

@fineta ja som si dnes urobila rybu a salat k obedu.. neviem ako zvladnem tie biele jogurty. Ja ich nelubim.. Ani acidko ciste.. vsetko iba ochutene mam rada 🙂

fineta
autor
21. mar 2017

@margotka33 tiež som mala takýto problém.. ale vieš čo môžeš spraviť? Daj si do toho jogurtu trochu mletej škorice, prípadne kakao. Ale aj čistý s vlákninou sa dá, veď ona je trošku ochutená jablkovou príchuťou.
A acidko bez príchute ani ja nedám... kúpila som si polotučné mlieko, ale zatiaľ som ho neotvorila.

margotka33
21. mar 2017

@fineta skoricu skusim dakujem za tip 🙂

fineta
autor
21. mar 2017

@margotka33 áno, je to chutné.. a navyše škorica je antioxidant.

la_bella
21. mar 2017

ahojte, no ja sice nejdem cez naturhouse, ja si stravu viem vyskladat sama a celkom dobre, aby mi ani nic nechybalo atd, len ako to iste vsetky poznate, vela pokusov uz zlyhalo, lebo z 1 cheat day sa stal cheat week alebo cheat month :D pripadne stresy, depresie, nestihacky, emocionalne zajedacky atd atd, a clovek je opat tam, kde bol. mojim cielom nie je nejaka kratkodoba dieta, ale zdrave stravovanie a zivotny styl aj potom. pretoze vsetok tento humus, co jeme bezne, nepekne vplyva na nase buduce zdravie, nehovoriac o psychike atd. je to siroka tema, ktoru podrobnejsie studujem uz nejaku dobu, takze teoriu poznam fakt dobre, uz len tu prakticku cast dodrzat 🙂

michaelaur
21. mar 2017

@margotka33 aj vy chudnete s naturhousom ?

margotka33
21. mar 2017

@michaelaur ano 🙂

fineta
autor
22. mar 2017

5. deň 🙂

evicka71
22. mar 2017

Držím Vám všetkým päste dievčatá.Tiež som absolvovala niečo podobné a cítim sa skvelo.A áno chudnutie začína v hlave.🙂

fineta
autor
22. mar 2017

@evicka71 Gratulujem! Môžem vedieť koľko si schudla a za aký dlhý čas? Aj si cvičila?