icon

Naturhouse - začínam

fineta
17. mar 2017

Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.

evicka71
22. mar 2017

@fineta ahoj schudla som 12 kg,za rok a cvičila som doma na orbitreku.

fineta
autor
22. mar 2017

@evicka71 to je úžasné... ja cvičím na stacionárnom bicyklu, ale nie pravidelne...

evicka71
22. mar 2017

@fineta ani ja som necvičila až tak pravidelne, robím na smeny,do toho domácnosť,deti atď.,ale veĺa robí aj strava a hlavne pocit ,že robím to hlavne pre seba.

margotka33
22. mar 2017

Baby ja som hladna ako vlk.. rano dva suchare mensie ako dlan s platkom sunky a desiata jablko.. Citim hlad odkedy som sa zobudila...

evicka71
22. mar 2017

@margotka33 ahoj dva sucháre sú pomerne málo +šunka a jablko,to prečo tak máš? To Ti dali taký jedálniček?

margotka33
22. mar 2017

@evicka71 sno.. je to sakra malo na doobedie.. obed som mala mala mat az o 13:00, no obedujem uz teraz, nakolko sa v praci musim sustredit.. a mam uz od hladu stav migreny..a normalne mi ,,mozog stahuje,,

luzzia
22. mar 2017

Naturhouse - chudnutie hladovanim.

to vazne nie je umenie..

evicka71
22. mar 2017

@margotka33 no neviem,mne vždy vraveli v tom centre aby som nebola hladná lebo to nie cieľom cítiť hlad a mať pocit,že veď predsa chudnem.Ja som si vždy zapisovala čo som zjedla a tam mi to potom pani poradkyňa skontrolovala a vysvetlila čo áno a čo nie.

margotka33
22. mar 2017

tak neviem.. na ranajky mam urcene 2 suchare s tou sunkou, desiata nejake ovocie.. A obed bodla vyberu z jedalnicka.. tan som si dala o hodinu skor a teraz tabletku od migreny..

margotka33
22. mar 2017

A som taka nervozna a nesustredena, ze koniec...

michaelaur
22. mar 2017

@margotka33 chudatko, normalne teraz vážne uvažujem, či do toho naturhousu ísť,som tam objednana v pondelok😒

evicka71
22. mar 2017

Síce teraz ma napadlo,že tie prvé 3 dni by som bola aj ja asi aj hrýzla,ale len preto lebo som stále rozmýšľala čo zjem a čo nie. No potom som sa ukľudnila a šlo to.

fineta
autor
22. mar 2017

@margotka33 Kolko si vypila dopoludnia vody?

margotka33
22. mar 2017

@fineta 1l vody, dve salky caju, 1 kavu a rano este pohar s ich pripravkom. Yeraz pi tabletke je to uz v celku fajn...

brisingr
22. mar 2017

@margotka33 ahoj, ja som chodila do nh pol roka,ukoncila som to.len asi pred mesiacom a daco a schudla som 20 kg. Zvladnes to, nie je to vobec tazke....a tie ranajky...doplnaj ich zeleninou...ty mas na ranajky dva suchare, sunku alebo cottage cheese alebo syr a kopec zeleniny... Takto nebudes hladna 😉

fineta
autor
22. mar 2017

@brisingr Vážne? Až toľko si dala dole? Veď to je úžasné!!! Myslíš si, že sa mi podarí dať do konca júna zo 75 na 65? Je to reálne?

fineta
autor
22. mar 2017

@margotka33 Vydrž prvé tri dni a potom bude ok. Vypijem cca 3 - 4 litre za deň.

brisingr
22. mar 2017

@fineta Ja si myslim,ze to je realne...u mna sice isla vaha dole z vacsieho čísla,ale pravda je,ze ku koncu som to uz dost flakala,lebo uz som schudla viac ako som chcela a hlavne mi zmizla motivácia. Ale zaciatky isli velmi rychlo, tak cca 3 kg za mesiac

margotka33
22. mar 2017

@brisingr
@fineta diky baby za podporu.. dufam, ze o dva dni to bude zas lepdie 🙂 brisingr blahozelam 🙂

brisingr
22. mar 2017

Dakujem,ja uz som mala nh vyskusany pred tromi rokmi,vtedy som schudla 15, dala by som aj viac,ale podarilo sa nam otehotnieť. A kedze viem, ze ja potrebujem mat dozor nad sebou a na cvicenie velmi nie som a pri malej nemam ani cas,tak toto bolo pre mna ideal. Takze vôbec nerieste take tie komenty,ze vyhodene prachy za nic a tak...je to sice dosť peniazkov,ale po case pridete na to,ze napr. suchare si nemusite kupovat od nich,ale normalne z obchodov. Tak drzim palce 😉

fineta
autor
22. mar 2017

@brisingr neskutocne som vdacna za Vase slova, aj kvoli nim som zakladala tuto skupinu. Ono to je dost penazi, ale ked je clovek zufaly, je ochotny aj zaplatit s vedomim, ze mu pomozu. Este raz VĎAKA! :-*

nikusiak9
22. mar 2017

Ja som drzala NH od septembra do decembra a ptm prestala lebo to slo strasne do penazi a udrzujem sa sama

fineta
autor
22. mar 2017

@nikusiak9 a kolko si schudla?

scandinavia
22. mar 2017

@margotka33 baby a nie.je to tym ze ste zvyknute papat viac a energetickejsie jedla tak sa vam dva suchare so sunkou zdaju malo? A na obed jablcko..
Ja napr jem na ranajky len jeden maly jogurt so semiackami a nedesiatujem..a do obeda o 12tej v poho vydrzim..to nie je hladovka ale zvyk 🙂 len treba vydrzat

nikusiak9
22. mar 2017

@fineta,10kg...najhorsie je to po case ked jete stale to iste lebo moc ineho jest nebudete ani casom....a do konca zivota vydzrat na max 5 prilohach, ziadnom pecive, ziadnej muke a lahke vecer nebude jednoduche

fineta
autor
22. mar 2017

@nikusiak9 je mi to jasne... neviem si to, uprimne, ani celkom predstavit. A kolko ste schudli s pomocou NH za tie 3 mesiace?

nikusiak9
22. mar 2017

@fineta, 10kg za 4mesiace...mne zakazali pit viac ako 2.5l denne lebo ze ptm sa vsetko v tele sustredi len na to aby oblicky vladali a nie n chudnutie..onak kazdy tam ma presne rovnaku dietu vobec nie na mieru...mne to bolo dobre ze som sa naucila na vlakninu -da sa aj za 3e kupit...ale co musim vynachvalit su ich keksiky

mirage
22. mar 2017

Dievcata.. podla mna je taketo "trapenie" trvalo neudrzatelne. Vydrzite mesiac, dva, tri.. Cely rok? 2? Neexistuje. Podobne ako Herbalife, Macingova, Paleo, Cambridge.. Im ide o zisk a Vam o rychle kila dolu. Treba menej a zdravsie jest a viac sa hybat. A toto je jedina jednoducha cesta udrzatelna dlhodobo.

margotka33
22. mar 2017

@mirage ja s tebou uplne suhlasim. Mne to jedlo vobec nechuti.. A to nezjem ani vsetko co mam ,,povolene,,.. Nehovorim, ze musim mat na ranajky Vianocku s kakaom.. Ale uplne mi by stacili ovsenne vlocky zabarene vodou s trochou orechov a troskou medu.. Mne pride nezmysrlne ranajkovat ich 6 susienok...

margotka33
22. mar 2017

uprimne ja som z toho rozcarovana.. Myslela som, ze dieya na mieru, bude aspon chutna ja nelubim biele neochutene jogurty, ani cmar, ani acidko.. dokonca nepijem ani ciste mlieko.. Ten jogurt s vlakninou dam iba na obed s kakaom a skoricou.. Vecer zjem uz iba vlakninu..