Názor na 100 kg ženy vo fitku
Aký máte názor na také
Že sa nachádzajú na správnom mieste.
ziaden .. to len tie "vacsie"zeny maju v hlave ukotvene,ze sa na ne kazdy pozera-ale nie .. niesu zaujimave .. teda pokial niesu polobnahe s mobilom v ruke a selfickami na kazdom kroku-to by som sa otocila aj ja - nie v dobrom..ale pokial maka na sebe ako kazdy tam tak si ju po pravde ani nevsimnem
Ze je super, ze chcu zmenit svoj zivot a zdravie k lepsiemu
ze su super perfektne :D kiez by som ja mala tolko chuti tam vobec ist...
Neviem, aký názor by som mala mať na také ženy, resp. na kohokoľvek, kto vo fitku je.
na to treba mať názor ? 🤔
po ulici chodi kopa 100 kilovych zien, preco by nemohli byt vo ftines centre, ved nejak zacat musia
normalny, zena na sebe pracuje.
aky iny by som mala mat?
toto je už hádam 3.téma za posledné dni o ženách s nadváhou vo fitku a ako by sme ich vnímali
Ak si to ty, koho sa to týka (tá nadváha a chcieť ísť do fitka), tak sa hlavne zameraj na to, prečo tam chceš ísť. Lebo ti záleží na sebe, chceš sa starať o seba lepšie, chceš byť zdravšia... toto sú tie hodnoty, za ktorými ideš.
Čo si myslia ostatní ti môže byť jedno. Možno premýšľajú nad tým, čo si uvaria na obed, aké bude mať ich dieťa známky na vysvedčení, alebo ako ich naštval chlap :D
chápeš, teba sa to netýka, ty si ideš za svojím cieľom (zdravie)
toto je už hádam 3.téma za posledné dni o ženách s nadváhou vo fitku a ako by sme ich vnímali
Ak si to ty, koho sa to týka (tá nadváha a chcieť ísť do fitka), tak sa hlavne zameraj na to, prečo tam chceš ísť. Lebo ti záleží na sebe, chceš sa starať o seba lepšie, chceš byť zdravšia... toto sú tie hodnoty, za ktorými ideš.
Čo si myslia ostatní ti môže byť jedno. Možno premýšľajú nad tým, čo si uvaria na obed, aké bude mať ich dieťa známky na vysvedčení, alebo ako ich naštval chlap :D
chápeš, teba sa to netýka, ty si ideš za svojím cieľom (zdravie)
@unicornlady len vies ja mam pocit ze tu je vela zien totalne nezrelych a nevazia si samych seba, smutne.
A ty mas na nich aky nazor?
Je mi sympaticke, ze som ich stretla vo fitku a nie niekde vo fastfoode.
A naco tolko tem o tom istom ved si dostala kopec odpovedi.
100 kilova vo fitku lepsie ako 100 kilova v mekaci ale v oboch pripadoch je to jej zivot jej rozhodnutie jej cesta. A moze jej byt u 100 kilovej prdele co si kto mysli.
Ze su tam, kde maju byt, nech pekne makaju a o rok budu mat mozno 60-70kg . Nikoho z fitka vyhanat nebudem, co mne prekaza su ludia, co tam nabehnu a 40 min sa fotia pred zrkadlom, akoze asi ten velky progres. Ked sa tam odfoti 100kg baba, co na sebe maka a po par mesiacoch neberie odvahu na jednu foto, tak to jej prave doprajem. Vsetky baby co mate aj nad 100kg, hybaj cvicit a davat veci dokopy
Aký názor by som mal mať ? Aky máte názor na plešatých mužov u krajčíra? 100 kilovi muž na deckom ihrisku s foťákom a zvrhlým pohľadom by mi bol podozrivý . Ale 100 kilova žena vo fitku nie. Ja mám viac ako 100 kíl a chodil som do fitka roky
A aky mate nazor na plesatych ludi vo fitku?
A Ty mas nazor na vsetko?
Ľudia čo cvičia a sú vo fitku neriešia druhých. Väčšinou majú iný mindset.
Ďakujem nakopli ste ma zajtra to pôjdem skúsiť
Ze su na spravnom mieste
Že držím palce a super ❤️
Že ozaj zaujímavã téma 🤦kto chce cvičiť,nech cvičí, absolútne by som neriešila názor...
Autorka ak tam zajtra pôjdeš, neboj sa opýtať na recepcii, či je tam nejaký tréner/ ka, ktorý by sa ti vedel venovať. Ukáže ti ako správne cvičiť. Ničoho sa neboj, držím Ti palce.
že konečne niečo robí so sebou
Autorka vieš čo nepochopím ja? Prečo musia ľudia ešte v dnešnej dobe furt riešiť že jedna je chudá, druhá má 100 kg, ďalšia sa nevie obliekať, ďalšia vyzerá jak nvm čo atd atd. Už by bolo na čase aby ludia začali druhých akceptovať
Autorka vieš čo nepochopím ja? Prečo musia ľudia ešte v dnešnej dobe furt riešiť že jedna je chudá, druhá má 100 kg, ďalšia sa nevie obliekať, ďalšia vyzerá jak nvm čo atd atd. Už by bolo na čase aby ludia začali druhých akceptovať
@stellarstar
oj takych ja poznám. Akceptujem, ze je silná, nevysoata, nie dobre oblečená- ake teda hrozne tlstá je, strašne vyzerá a teda ani obliecť sa poriadne nevie.Vteda by som tým "akceptujucim" dopriala mat aspom tu nadváhu, nech prestanú byt taki nadradeni a pohrdavi.
A potom sa s tými ohovorenymi bavia a su naj rodina/kamoši. Už som tak parádne krat vyletela po takých farizejoch, zial nepomohlo.
Preco by som mala mat na nich nazor
Za mna super, ze prisli a rozhodli sa nieco robit, nech im to vydrzi a dalej by som si ich nevsimala
Ludia hodia do fitka kvoli sebe nie kvoli ocumovaniu
Ja mam fitko strasne daleko, chodila by som ale neda sa
Preco by som mala mat na nich nazor
Za mna super, ze prisli a rozhodli sa nieco robit, nech im to vydrzi a dalej by som si ich nevsimala
Ludia hodia do fitka kvoli sebe nie kvoli ocumovaniu
Ja mam fitko strasne daleko, chodila by som ale neda sa
@taktotedanie pre mna su chuderky tie co sa tam chodia otrcat a ani necvicia 😎
@taktotedanie pre mna su chuderky tie co sa tam chodia otrcat a ani necvicia 😎
@balerina2025 drviva vacsina ludi, co to maju v hlave spravne poskladane to nerobia ale cvicia
Ak sa niekto taky najde tak to uz je jeho skoda

A preco by som na ludi vo fitku mala mat nejaky nazor? Ked som vo fitku, som tam kvoli sebe.