icon

Názor na postavu

remog
7. júl 2023

Ako by ste prosím hodnotili tento typ postavy? Nadváha, priemer.. Dúfam, že fotka nie je nevhodná. Ďakujem za každý názor.

Názor na postavu
Strana
z2
duunlo
7. júl 2023

Tucna nie si, vrchna cast je uplne v pohode. Len tie nohy chcu spevnit. To ze behas je fajn, este skus popozerat nejake cviky na stehna, lytka, ktore ti budu vyhovovat.

macekovam
7. júl 2023

@remog rýchla chôdza by mohla byt prosprsnejsia pre dolnú časť tela v tvojom prípade... Jest dostatočne aby telo nemuselo,, šetriť na horšie časy,, dostatočne piť... A 73 kíl nie je vôbec veľa.. Ale úprimne poviem ze vyzeráš na viac ale to je tým ze je to na nohách tuk a nie sval.. Takže spevnenie spraví svoje..

jvlo
7. júl 2023

Ach...jem malo a behám..
Skus silový trening a kvalitne jesť. Stiahni kaloricke tabuľky a pôjde to.

sense
7. júl 2023

Za mňa by si mala dostatočne jest, a hlavne vyvážené, pridala by som cvičenie s vahami alebo s váhou vlastného tela a bude to fajn a veľa robí aj postoj

nevenka
7. júl 2023

Mne sa zda, ze mas nohy zavodnene. Mna zavodnovali lieky na tlak a HAK kedysi.

luccija
7. júl 2023

@remog daj jednu fotku v oblečení.Ja mám postavu ako ty stehná som mala vždy silnejšie.Len už sa k tomu pridali boky a brucho😝môžem sa aj na hlavu postaviť, keď schudnem stehná zostanú stále proporčne oveľa väčšie ako zbytok tela.

hladamematku
7. júl 2023

@remog priemer

dota6
7. júl 2023

@remog 4 mesiace je ešte krátko na nejaké extra výsledky. Hlavné je nevzdávať sa. Určite by som zaradila aj silový tréning aj keď beh je láska 😇
Postava nie je vôbec zlá 😁 Ja tiež nie som spokojná s postavou, aj keď makám, spodnú časť tela mám tiež geneticky mohutnejšiu.

hlubik
7. júl 2023

@remog keby som mala taku postavu tak skáčem od radosti

joesvk
7. júl 2023

Čo sa týka športovania, pre spaľovanie tukov je vhodné cvičenie, ktoré trvá dlhšie pri nižšej tepovej frekvencii.
Pri behu máš pravdepodobne vyšší tep a spaľuješ preto len cukor, nie tuk.

lienka.7
7. júl 2023

@remog ja by som beh vymenila za fitko (na to brusko) a na nohy začala plávať. Krásne ti to sformuje nohy, fakt ja som kedysi pláva 3x do týždňa 1 hod., vôbec nič iné som nezmenila. Schudla som 5 kg a také krásne nohy som mala ze az 🙈. Inak postava nie je fakt taka zla, mnohé by ju tu aj brali 😉

portret7
7. júl 2023

@remog zaradiť namiesto behanie bicykel, krasne vytvaruje nohy za krátky čas, inak normálna postava, troska nohy vyformovať a je to super, určite by som nezaradila do nadváhy.

katka700
7. júl 2023

@remog Normálna postava typ stĺp, podľa Kibbeho tipujem na natural. Nemáš výrazny pás, ale ten sa dá "vytvoriť" vhodným oblečením. Nohy vyzerajú silnejšie kôli svalovým uponom v oblasti kolien takže strihy tesne nad kolená nie sú vhodné. Okrem behu a vyváženej stravy si začni užívať život a prestaň riešiť ako vyzeráš. Typ postavy je daný geneticky a nedá sa zmeniť cvičením ani diétami. Páči sa mi čo povedala jedna fitness trenerka "Nie každý môže byť chudý ale každý môže byť silný"

liv1
7. júl 2023

Prva foto v porovnani s druhou je ako keby si 3 mesiace aspon cvicila 😊. Za mna prva mierna nadvaha plus nevysportovana postava, druha foto super, len si to udrz. Asi fakt je aj to ake svetlo a ako sa clovek postavi, “vypne”. Potrebujes normalne jest. Netyraj sa hladovanim. Drzim palce 😉

atinkaa
7. júl 2023

@autorka nedala si tu vek, ale ak tam necham tu 30tku, tak je to uplne normalna vaha, teda urcite tu nepocuvaj ziadne reci o nadvahe, dnes maju ludia ''prefiltrovane''oko a ten trend, ktory je brany, ze je norma, normou nie je.
Chodis behat, to je super aj to, ze doma cvicis, pri tom zostan a pripadne sa porad cielene podla partii, ktore ti pridu akoze moc. Ja ked by som sa chcela pozriet super prisnym okom, tak vidim, ze ta mozu trapit stehna, ktore uplne atleticky neposobia, ale inak mas podla mna krasnu postavu a nie je vobec dovod, pre ktory by si mala byt smutna, pokracuj v tom co pre seba robis, dalej cvic, behaj, podla mna to je vidiet. Idealne by bolo, ak by ta to este bavilo a robilo stastnou, to tam nikde necitam a je to rovnako dolezite ako to ostatne, vobec nepotrebujes byt nijako extra vyrysovana ani nic podobne, ak sa nechystas o mesiac na sutaz. Ti, co to propaguju, obvykle nepovedia B a teda, ak clovek zacne v posilovni s rysovanim sa, tak ak toto ovisne a prestane byt aktivne cvicene, tak je to obvykle vacsia katastrofa ako telo, ktore je normalne.

Dalsia vec, je ako sama pises foto, ak by si sa ty narovnala, predtym nakremovala a hodinu stajlovala ako mnohe insta celebrity, tak ver tomu, ze ti mnohi napisu, ze chcu vyzerat ako ty, pretoze to je aj o sile optiky - nechcem priamo napisat, ze o optickych klamoch 😀 ale su aj take videjka, ze ako dlho trva kym napnes zadok a vsetko, aby ta foto vyzerala tak ako ma ....a potom samozrejme, este by to chcelo nechat fotku prebehnut vsetkymi filtrami, ty si asi cvakla a vlozila a to dnes takto na surovo vidis malokoho, teda vela komentov su skutocne o tom oku, ktore nie je nastavene na zivu postavu na monitore, aj ked neviem potom ako to robia v realy, ked sa s niekym takto milionkrat sfiltrovanym stretnes na zivo.

kristiii
8. júl 2023

@remog ak ťa ten beh baví, skús do neho zaradiť hiit tréningy. Ja som s nimi musela veľmi rýchlo prestať, lebo som chudla aj keď som sa snažila pribrať. Je to krátke a veľmi efektívne cvičenie a keď už nejakú dobu behas, nebude pre teba také náročné. Ak nechceš chodiť do posilky, spomínané plávanie je tiež super na vyformovanie postavy. Doma cvič ďalej.
Ale hlavne, nesmieš jesť málo. Telo si potom ukladá tuky do zásoby. Aj keď teda neviem, čo je u teba málo. Možno skús napísať taký tvoj bežný denný jedálniček.

elviku11
8. júl 2023

@remog Ja si viem predstaviť obliecť ťa tak, že budeš vyzerať super a štíhlo 🙂 Len to chce správne oblečenie. (takto v spodnom prádle vyzerajú chudo iba fakt modelky)

Strana
z2