Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@klaudialip a čo sa stane keď si dam o 3dl viac toho..že 2litre a 3dl k tomu..že si dam kus viac toho
@snehulienka235 to by asi nemalo vadit,to fakt neviem.ale ja som bola tiez odhodlana a vydrzala som to bez problemom,prve tri dni su najhorsie potom uz hlad necitis
ani ja som nemala bio citrony
Videli ste nejake vysledky na svojej postave uz aj po 3-dnovom detoxe, ci treba minimalne tych 10 dni?
Ahojte momentálne končim 6deň detoxu s neerou a moja vaha dnes rano ukazovala -4,9kg,som velmi spokojna aj ked ma nebavi stale len tu vodu do seba liať,..a predpokladam že na konci 10dňa už javorovu príchuť nebudem chcieť dlhooo citiť 🙂)
@janci27 500ml je na 3 dni 🙂
Dievčata potrebujem pomoc :( ja som taka krava .. sržala som detox od 9.4 do 15.4. a potom ked prišli sviatky som sa nažrala jak prasa a pribrala 5kg .. včera som začala zase a večer sa zase nažrala ... od dnes začínam natvrdo už sa nenajem !! ale potrebujem do nedeľe schudnuť aspoň 3kg myslite že sa mi to podarí ? budem piš aj senný čaj ráno aj večer ..
dievcence co myslite ked si dam ten detox chcela by som si kupit ten litrovy takze na 6 dni kolko by sa mi mohlo podarit schudnut ak by som to teda zvladla a dodrzala teraz mam asi tak 58 a vysku 165 myslite ze by som tak 4kg dala dolu? keby sa mi potom jedno vratilo bolo by to v pohode 😉
ahojte. ja som zacala dnes 10 dnovy detox aj so sestrou, ta nam to vlastne obom kupila. zatila sa to da vypit, neviem, co poviem po viac dnoch. ale stale mam chut si nieco dat jest, proste nieco chrumkat.
@blcha ahoj jasne ze mozes 🙂ja mam vysku 176cm a cez tehotenstvo som pribrala 30kg co az taka krasa nieje 🙂) poslednych 10kg nie a nie dole tak som potrebovala urýchlit metabolizmus tak som sa dala na detox cize ked som zacinala detox mala som 70,9kg pri spominanej vyske po ukonceni detoxu 65kg.
@janci27 ja som po minule roky laxatívny čaj absolutne nepila ale s pribudajucim vekom ten metabolizmus akosi spomalil a s nim aj travenie takze pri tohtorocnom detoxe som siahla po sennom caji pila som ho 1x v zivote a to v 3den detoxu vecer ale take krce som mala ale hovorim si ze vydrzim dala osm si ho aj 4den rano a potom este vecer ale tie krce mi za to nestali aj ked to je dobry znak toho ze crievka pracuju /tie krce/mozno na kazdeho vplyva ten caj inak ale ja osm ho pila iba 3x/1x v 3ti den detoxu vecer a potom 2x v 4.den detoxu /a strasne vela vody som do toho pila osm bola nonstom na wc na malej ale aspon ma nebolela hlava a podobne aj ked prve3dni to bola hroza svaly boleli velmi ale potom to preslo.
@mia272 dakujem 😉 ja som mala dnes zacat aj so sestrou pracujeme spolu tak sme boli nachystane ze si to rano v robote zarobime a ficima na tom ale bohuzial mam chore deti zostala som doma takze snad od zajtra zacnem lebo sirup nemam doma ale v praci ale sak nevadi dnes si dam take light den 😉
a s tymi cajmi prehanacimi treba opatrne zasa ja viem ze uz som ten z seny pila a mala som strasne krce takze ten pit asi radsej nebudem mam kupeny z krusiny a ten je taky jemnejsi takze radsej nieco take no a zihlavovy cajik mam nachystany cez vikedn sme boli zihlavu natrhat 😉
Zacala som detox so 72,7 kg (171 cm vyska), mam za sebou 4 dni, rano som mala 68,5 kg. takze -4,2 kg. ja to ale porusujem kavou, lebo mam strasne nizky tlak a bez kavy som to nezvladla.
Od zajtra idem na detox. Dnes mi to prislo.Mam ten 1000 ml. Tusim je to na 6 dni ak sa nemylim. Nezacina zajtra nahodou niekto? Slo by to lahsie
Ahojte zienky tak ja zacinam od dnes....drzte palce aby som to zvladla,lebo ja som iny hlados a dufam,ze jedlu odolam....uz teraz na obed mam mensiu krizu a skrkanie v bruchu 😀
@kacena24 drzim Ti prsty, tiez som bola taka odhodlana. Mam to kupene, pred dvoma dnami som si to namiesala, no nemohla som to ani citit. Prve dva pohare v pohode, potom sa to uz nedalo, strasne ma napinalo. Dnes som sa odhodlala opat, zmenila som aj pomer, 1dcl sirupu, viacej citr. stavy a viac vody, no nemozem si pomoct, vypila som tri pohare a viac uz naozaj do seba nedam. Mne to vobec nechuti a hlavne ma napina. Zajtra skusim tak, ako pisala jedna baba, ze si to davala na lyzicku a zapijala s citr. vodou, tak uvidim. Drzim Ti prsty, aby si to vydrzala a hlavne nech chuti🙂
No takze dnes som zacala. Polovicka vypita. Pri ddruhom pohari mi bolo trochu zle,ale inak ok. Kiez by boli vsetky dni taketo. Nech mi to nelezie krkom. Ako sa dari ostatnym?
Ahojte kocky, ja mam dnes 7mi den, bez jedineho prehresku 😀 ja si rano miesto tej slanej vody davam pshyllium je to cista vlaknina bez kalorii takze v pohode a lepsie to precisti creva...ja nemam doma vahu tak som sa neodvazila pred (predpokladam ze okolo 71kg som mala), dnes som nadcala druhe litrove balenie a chcela by som ho minut cele, takze to potiahnem asi az 12dni...priatel hovori ze uz je na mne velmi vidno ze som schudla a ze uz mam prestat lebo ma nebude mat zaco chytit 😀 ... pre mna bol najhorsi 2,3,4 den ale teraz to uz vobec neriesim ani to skvrkanie ani hlava ma uz nezvykne velmi boliet...a normalne varim doma bez ochutnania a chystam suche vecere bez toho aby ma to lakalo aspon zobnut...nie je to prvykrat co takto detoxikujem, je to moja si 3tia kura...ale najviac som vydrzala 6dni aj to s prehreskami...teraz som podcitva plus davam lahke kardio na orbitreku kazdy den... ozvem sa ked skoncim ako som dopadla...drzim vam vsetkym prsty nech Vam to ide lahko a nech vam napoj chuti 😅 😉
Fuj konec. Zle mi je z toho riadne. Radsej supnem daku dietu. Klobuk dolu co ste to dali. Ahojte
no skusim to nevzdat a asi to zajtra este raz skusim 😉
@kacena24 ja som ti uz pisala, ako mne bolo z toho zle. Nemala som s tym problem nevydrzat, keby mi to aspon chutilo, mna z toho napinalo, tiez som to skusila dva krat, no nemohla som. Vcera som si to davala na lyzicky a zapijala citr. vodou a vydrzala som to cely den. Dnes uvidim, ako mi to pojde dalej. Drzim prsty.

@klaudialip a nevadí že nemám momentálne bio citrony?