Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@tweetinka.co to sa stáva...ja som to teraz skúšala, po prvom dni mi bolo zle a odvtedy mám zo všetkého sladkého kyselinu...na jednej strane mi to vyhovuje, prestanem jesť sladké a na druhej,je to nepríjemné...nikdy som také problémy nemala ☹
@sestri to nie je moc dobre - skus sa poradit v predajnicke, kde si si neeru zakupila. Mozno tam budu vediet poradit alebo vysvetlit, ze preco takto telo reaguje.
Ahojte babulky,tak chcela by som sa vas nieco spytat.Mam vsetko kupene na detox a chcem s nim zacat..chcela by som 10 dnovu kuru,ale mam tu len 1L sirupu.Som v praci,pridem na sk az o 13 dni.Mozem si to zarabat len s 1dcl sirupu namiesto 1,5???Aby mi to vydalo.A este nemam citrony ale citronovu stavu som si kupila....keby nahodou nemam citrony...da sa aj s tym???to by teoreticky mohlo byt jedno🙂) poradte mi...dakujem
@tweetinka.co myslím, že som sa do toho pustila v nevhodnom čase, telu je to s tými horúčavami dokopy asi moc a zaprotestovalo, to prejde
@slniecko2551 nie som si istá či to bude mať taký účinok,aj keď ja som predtým každý pohár zaliala ešte pohárom vody a nemala som problém.... daj si len 7 dní a šťava by mala byť čerstvá 🙂
@slniecko2551 ked ti bude chybat tak si kup aspon javorovy sirup v kvalite C, maju ho aj v DMku napriklad. Povodne bol tento detox len na javorovom sirupe, toto je podla mna biznis navyse 😉 No a citrony musia byt cerstve, mas tam vela vitaminov atd...ved tie kupis skoro vsade. Alebo pockaj namna a zacneme spolu 😝 ja zacinam 6.8. 😉
@slniecko2551 treba si to robit presne podla navodu. inak nieje detox zaruceny. a ako pise linda, treba davat citrony a nie umelu nahradu 😉
veelmi doporucujem tento sposob detoxikacie, mam pokoj od ekzemu....plet mam omnoho lepsiu...
ja som na normalnu stravu nastupovala postupne ako bolo pisane a nemala som ziaden problem. skor mi nechutilo ako by som sa na nieco vrhla. neako som mala otupene chutove pohariky.
@tweetinka.co aj moja kamoska drzala tento detox okolo 25 dni...a povedala ze za neaky cas pojde do toho znova
Ahojte baby... tak Vam napisem svoju skusenost... prvykrat som tu kuru drzala pred velkou nocou..ale vydrzala som len 3 dni lebo prisla velka noc 😀 potom po velkej noci som sa odhodlala znova... mne jedno litrove balenie vydrzalo celych 10 dni...ja som to nerobila podla navodu lebo to bolo pre mna velmi sladke... prvy den bol v pohode....druhy bol horsi 😖 a treti hroza 🙄 ale nevzdala som a vydrzala som ostatne dni boli v pohode...len ten treti bol kriticky... prehanalo ma rano kazdy den 😀 ale sak pohoda... jediny problem ktory som mala bol ze ked som sa niekedy rychlo postavila sa mi zatmelo pred ocami...som sa musela vzdy pridrzat...ale inak som aj normalne chodila cvicit kazdy den ako aj pred kurov... sem tam ma bolela hlava... schudla som 5kg ked som nabehla postupne na normalnu stravu 1kg mi islo naspat... 😖 ale 4kg su zatial stale dole...no uz aj viac...ale to uz bez kury... ja som celkovo schudla od 30.januara do teraz z 92kg na 75 kg a este chcem dat 10kg dole... v auguste sa chystam opat na tuto kuru... drzim Vam vsetkym palce,,, nech sme krasne 😀
Ahojte baby....no ja sa chystam na tuto kuru od 13.8..:) akurat rozmyslam,ze namiesto toho draheho sirupu si kupim obycajny javorovy sirup z Dm...akurat sa bojim toho,ze to nezvladnem, lebo velmi rada papam..😀 ale snad tych 10 dni dam v pohode...ide mi hlavne o to aby sa mi stiahol trosku zaludok, lebo moje pojedanie uz nema hranic..😀 tak drzte palce..🙂
potom podavaj info ako sa ti dari a ako ti to chuti, lebo mne ten original veeelmi chutil. pri druhom detox uz menej, ale obcas mi pride na chut a spravim si len tak.....
@cessy Ja, sa na to chystám znovu, niekedy tento týždeň 🙂
@merculicek
@cessy
@matta308 No baby ja som dnes v noci prisla z dovolenky 😎 a zajta zacinam s detoxom 😉 tak mi drzte palce, este musim kupit citrony a mozem zacat. A este co sa tyka toho javoroveho sirupu z DM namiesto neera sirupu si myslim na jednej strane, ze moze byt kludne ako nahrada, pretoze povodny recept je na javorovom sirupe...ale zase neera ma plus vela dalsich latok obsiahnutych v sirupe ktore mozu telu pripadne chybat za tych 10 dni, na 3 dnovu kuru je podla mna OK aj javorovy, ale 10 dni je dlho bez jedla a vsetkych zivin 😒 no neviem to je moj nazor...aj ked mozno je to len vsetko o biznise ta neera 😀
tak som Vás tu našla,ja dnes končim 4 deň,nejak som nevladala vypiť tolko sirupu,dostala som do seba len necelé dva litre a zvyšok som dopíjala rano,tak mi ostalo aj na4 deň.Prvy deň ma desne bolela hlava a potom bola pohoda,necitila som hlad,len chuť sirupu mi už nejak nešla dole krkom.Zajtra Napíšem ako som to dokončila 🙂
Tak ja uz som zahajila detox 🙂 mam za sebou sice este len asi 2 hodinky 😀 Napoj som si zarobila a aj mi chuti takze stym problem nebude. Uz len vydrzat to ze si nemozem nic dat papat a ani do nicoho zobnut a co je horsie tak ani kavu si spravit nemozem 😒 a to som bola s kolegovcami vonku na kavu a vytiahli tam oblozene chleby 😀 no nic na konci dna napisem ako som to prezila...
tak ja po 4 dňoch mám dole cez 3 kg,dnes len ovocie a som rada že som zvladla aspoň tieto dni.Možno to niekedy zopakujem,ale citim sa velmi dobre
ahojte babulky, rada by som sa pridala, ale... čítala som už všetko možné... pre mňa nepripadá do úvahy nejesť... ani 1 deň, nie ešte 10... tak som premýšľala, či by to fungovalo aj tak, že by som popri jedla... napr. ovocie, zeleninu, musli... že nie normálnu stravu, ale takú nízkokalorickú a aspoň trošku... máte s tým niektorá skúsenosti??? niekde som čítala, že sa dá aj tak, že sa do cca 15,00 dá najesť a potom už len nápoj... dík...
@cicimotinka ahoj, podla toho o co ti tym detoxom ide....ked chces detoxikovat tak nesmies jest, vtedy prebieha ta ocista tela a ozdravenie organov 😒 tu si precitaj vsetky druhy ocisty http://neera.sk/dlzka+kury 🙂
@linda1984 no veď... aj to som čítala, potom som sa zaujímala len o ten RELAX a o tom som hľadala a pýtala sa... ja nehovorím, že by som nepotrebovala aj tú kúru, ale nemôžem si to dovoliť... mám dosť liekov, ktoré nesmiem vysadiť a zároveň musím pri nich jesť... preto som myslela, že by som skúsila len ten jeden nápoj, no ako vás tu tak čítam, všetky "kúrujete" naplno... 😎
@cicimotinka no ja mam za sebou prvy den a poviem pravdu nic moc 😒 dost ma bolela hlava a mala som horsie videnie...hlad som akosi necitila, len som bola taka slaba. spala som celkom dobre a rano to uz bolo lepsie. uvidim ako zvladnem druhy den 🙂
@linda1984 držím palce... inak príznaky detoxu máš, tak je dobre... len vydržať 😉

@sestri ahoj - telo malo problemy, lebo som mala zly, nevhodny prechod na normalnu stravu. Inak by to bolo super 😉 Pekný den.