Nejde to dole
Snažím sa fakt a nejde to dole, počítam už dva mesiace kalórie, denne 1200,sem tam to prekročím, keby aj prekročím je to cca 1500 denne, sladké skoro vôbec, jem 5 krát denne pravidelne, necvičím, nejde to dole, brucho mam jak pred pôrodom, neviem ci to bez cvičenia nepôjde, už má to nebaví počítať, nemá to význam...
@alofinka inak pozeram, ze uz vo februari sme ti radili a upozornovali ta, ze tomu vobec nerozumies, ze mas KT zle nastavene a ze nemas pouzivat zapisane veci niekoho ineho... Takze zbytocne ti tu radime, ked ty si to aj tak urobis po svojom.
@alofinka tvoj prijem by nemal byt menej ako 1600kcal aj ked sa nehybes. Pri prijme 1200kcal telo zadrziava vsetko co moze. Musis si to prestavit v hlave a jest to co treba, teda tie porcie mozu byt dost velke ked tam das zeleninu. Co si pamätam riesis to uz od januara a zatial teda bezuspesne, takze niekde bude chyba v zapisovani. Nikdy nezapisuj jedla , ktore tam nahodil niekto iny, vzdy treba vazit vsetko zvlast (olej, mäso, cibulu, ....). Za 2 mesiace zvyknu mat moji klienti pri takejto vahe dole 8kg a to mnohi z nich necvicia.
Toľko čo máš ty teraz, som mala v najlepších rokoch, myslím že aj na vlastnej svadbe (vtedy možno o 2-3 kilá menej), vyzerala som strašne, cely život s tým mám problem. Potom som trochu zhodila, ale stále to nebolo nic moc. Aktuálne som na čísle, ktoré ty chceš dosiahnuť, vďaka KT za nejaké dva mesiace, cítim sa oveľa lepšie a povedala som manželovi že ak sa raz dostanem na hmotnosť ktorá začína číslom 6, urobíme si nové svadobné foto 😁 a keďže nie je proti, tak za tým idem a vyzerá že to čoskoro môžem začať aj riešiť 😀 skús si dať aj ty nejaku motiváciu. Mne pomohol nástup do prace po rd, nové úlohy, povinnosti, hlava ti prestane rozprávať niekde z podvedomia bludy ktoré počúvala cely život, že ako vyzeráš, pozri sa na seba, nikto ta nehude chciet, výsmechy atd, pritom tie iste osoby ti ten nesprávny stravovací aj iný základ do života dali. A vidíš, našiel sa taký čo ma chcel 😀 Kolegovia aj okolie si to všimli a pochvália ma, čo ti tiež riadne zdvihne sebavedomie. Keď budeš chcieť pokecať a poradiť tak napíš.
@alofinka ak by ste mali záujem mam PHENTERMINE 37,5mg je to to iste ako Adipex 75mg

Presne ako ti píše @veronikaszabova, vôbec nevieš KT používať a je reálne možné, že tvoj príjem je oveľa väčší ako si myslíš. Ja som ti vyššie hodila link na skupinu Cesta k mojej premene tu na MK, tam sa pridaj a máš všetky info na jednom mieste a kooopu báb, ktoré chudnú, schudli, fakt sa vyznajú a vedia ti poradiť.