Nenažraná večer
Ahojte cely den som ok aj jem dostatocne ...ale akosa blizi vecer alebo ked sa vecer najem neviemprestat kazi mi to snahu o chudnutie nemozem dlhodobo schudnut koli tomuto zlozvyku pritom nepotrebujem vela 5 kil by stacilo ale neviem riadne ani kilo zhodit koli tomuto trva to velmi dlho a neviem ako s toho von...cvicim hybem sa ale vobec mi to nepomaha a myslim ze len koli tomuto mam okolo 30 a je to velmi zly zlozvyk kedze sa planujem udrziavat nechcem za par rokov byt ako tulen.😵poradte mi co s tym alebo ma motivujte chcela by som byt pritazliva pre manzela a aj sa dobre citit miesto toho len placem a potom sa prezerem...muza touz nebavi pocuvat stale dookola aj prednim sa citim trapne ....vsade same chudnuce mamicky a ja lenstojim na mieste..uz mani z toho pohybu nemam taku radost vsetko mi kazi strava a viem ze kebyze ozaj povuvam telo takby som nejak toho moc nejedla a bola stihla ....ja len jem zo zvyku chuti nudy a alebo z nejakej frustracie uvedomujem si to ale neviem ako to raz a navzdy prelomit...mate niekto s tym to skusenost a nejake tipi?
@renusik tu ti dam moj priklad.
Mala som syte ranajky (vajicko, celozrnny toast, sunka, syr, maslo, zelenina), na desiatu cottage, syty obed zeleninovo masovy.
Je za polkou dna a neprijala som ani polovicu odporucaneho mnozstva bielkovin. Nie som vyslovene hladna, ale bielkoviny do konca dna este niekde nahnat musim. Naopak tuky uz mam az az, vlaknina tiez relat. ok.
A to sa s tabulkami stravujem uz 3 mesiace, uz to mam aj vyvazene, viem co mam jest, a aj tak - dnes mi to s bielkovinami vobec nevychadza. 🙂 ale to dozeniem. Kazdopadne, ja uz viem, co a ako mam jest a tu dnes priklad, ze mi to este aj tak nesedi. Ty si len myslis, ze jes dostatok, ale ked ta vecer prepadava vlci hlad, nie je to proste tak.
@renusik mne pomahaju nasledovne veci- jest vela bielkovin a zeleniny, viac ma zasytia ako sacharidy, nemat doma sladkosti, lebo ma potom lakaju, ked niekto donesie sladkost k nam, tak nemilosrdne vyhadzujem, pit viac vody, cvicit pravidelne, ked cvicim tak mi svedomie nedovoli sa prezierat. A pravidelne vazenie cca raz za 2 tyzdne mozno raz za mesiac, ked trochu priberiem, tak potom zasa trochu skrotnem
Vyhod z domu sladke veci, nemaj nic v zasobach... Nebudes mat to vyzierat, nebudes vyzierat... A hlavne naucit sa mat rada seba taku aka si... Vyzrata nie si... Ja mam vahu mozno ako ty, u mna je problem brucho. Este mam stale diastazu, lenze teraz boli dolezitejsie deti ako ja. A mam ten typ postavy, ze ked sa najem, tak som ako tehotna... S tym nespravim nic.

@renusik to, ze sa nevies vecer udrzat na uzde, je kvoli nevyvazenej strave pocas celeho dna.
A zlozvyk. Pokial to vyvazis, prijmes dostatok vsetkeho, nebudes mat vecer vlci hlad, to ti garantujem. Zasytia najma bielkoviny a vlaknina. Odporucam tie tabulky a najdes na instagrame aj profily, kde sa tomu venuju a najdes tam aj nastavenie tych tabuliek, ako s cim zacat.
A mozno si len ty myslis, ze cez den jes dost