icon

Nenažraná večer

renusik
24. júl 2022

Ahojte cely den som ok aj jem dostatocne ...ale akosa blizi vecer alebo ked sa vecer najem neviemprestat kazi mi to snahu o chudnutie nemozem dlhodobo schudnut koli tomuto zlozvyku pritom nepotrebujem vela 5 kil by stacilo ale neviem riadne ani kilo zhodit koli tomuto trva to velmi dlho a neviem ako s toho von...cvicim hybem sa ale vobec mi to nepomaha a myslim ze len koli tomuto mam okolo 30 a je to velmi zly zlozvyk kedze sa planujem udrziavat nechcem za par rokov byt ako tulen.😵poradte mi co s tym alebo ma motivujte chcela by som byt pritazliva pre manzela a aj sa dobre citit miesto toho len placem a potom sa prezerem...muza touz nebavi pocuvat stale dookola aj prednim sa citim trapne ....vsade same chudnuce mamicky a ja lenstojim na mieste..uz mani z toho pohybu nemam taku radost vsetko mi kazi strava a viem ze kebyze ozaj povuvam telo takby som nejak toho moc nejedla a bola stihla ....ja len jem zo zvyku chuti nudy a alebo z nejakej frustracie uvedomujem si to ale neviem ako to raz a navzdy prelomit...mate niekto s tym to skusenost a nejake tipi?

Strana
z2
zuzuliennka1
25. júl 2022

@renusik to, ze sa nevies vecer udrzat na uzde, je kvoli nevyvazenej strave pocas celeho dna.
A zlozvyk. Pokial to vyvazis, prijmes dostatok vsetkeho, nebudes mat vecer vlci hlad, to ti garantujem. Zasytia najma bielkoviny a vlaknina. Odporucam tie tabulky a najdes na instagrame aj profily, kde sa tomu venuju a najdes tam aj nastavenie tych tabuliek, ako s cim zacat.
A mozno si len ty myslis, ze cez den jes dost

zuzuliennka1
25. júl 2022

@renusik tu ti dam moj priklad.
Mala som syte ranajky (vajicko, celozrnny toast, sunka, syr, maslo, zelenina), na desiatu cottage, syty obed zeleninovo masovy.
Je za polkou dna a neprijala som ani polovicu odporucaneho mnozstva bielkovin. Nie som vyslovene hladna, ale bielkoviny do konca dna este niekde nahnat musim. Naopak tuky uz mam az az, vlaknina tiez relat. ok.
A to sa s tabulkami stravujem uz 3 mesiace, uz to mam aj vyvazene, viem co mam jest, a aj tak - dnes mi to s bielkovinami vobec nevychadza. 🙂 ale to dozeniem. Kazdopadne, ja uz viem, co a ako mam jest a tu dnes priklad, ze mi to este aj tak nesedi. Ty si len myslis, ze jes dostatok, ale ked ta vecer prepadava vlci hlad, nie je to proste tak.

elenkaba
25. júl 2022

@renusik mne pomahaju nasledovne veci- jest vela bielkovin a zeleniny, viac ma zasytia ako sacharidy, nemat doma sladkosti, lebo ma potom lakaju, ked niekto donesie sladkost k nam, tak nemilosrdne vyhadzujem, pit viac vody, cvicit pravidelne, ked cvicim tak mi svedomie nedovoli sa prezierat. A pravidelne vazenie cca raz za 2 tyzdne mozno raz za mesiac, ked trochu priberiem, tak potom zasa trochu skrotnem

guiseppinka
25. júl 2022

Vyhod z domu sladke veci, nemaj nic v zasobach... Nebudes mat to vyzierat, nebudes vyzierat... A hlavne naucit sa mat rada seba taku aka si... Vyzrata nie si... Ja mam vahu mozno ako ty, u mna je problem brucho. Este mam stale diastazu, lenze teraz boli dolezitejsie deti ako ja. A mam ten typ postavy, ze ked sa najem, tak som ako tehotna... S tym nespravim nic.

renusik
autor
25. júl 2022

@sono2 no ja k tym prsiam chcem aspon tu postavu prisposobit hadam z nich uz nic dole nepojde

Strana
z2