Nestranný názor na moju postavu

7. dec 2023

Ahojte,vcera som tu videla taku fajn diskusiu,kde sa zienka pyta na svoju postavu. Tak skuste aj mne napisat vas nazor, snad to zvladnem😀 dufam,ze sa autorka povodnej diskusie nenahneva 🙂 (kratke gate si nevsimajte,do ciziem dobre😀)

ivka225
7. dec 2023

Podľa mňa úplne v poriadku.

jj298
7. dec 2023

Neviem aky mas vek ale za mna by to chcelo zabrat na zadku a na stehnach (mozno len nespravna poza a k tomu tesne rifle). Ale myslim si ze vyzeras dobre.

estellas
7. dec 2023

Ja si myslím, že tvoja postava je v poriadku. Dôležité je, aby si tou postavou bola spokojná ty a nie ľudia z internetu.

autor
7. dec 2023

@jj298 cerstva 30, vyse roka po porode. Od porodu 28 kilo dole, ale este cca 8 chcem dat dole, pomaly to zlieza a sem tam sa podari aj cvicit, ale bolo by treba castejsie😀 no rifle uplne na rychlo kupene bez skusania,lebo moje su mi uz vsetky velke, tieto su zas male,kratke, oplacane, ale v kabate vydrzim a ked schudnem este 2-3 kila, kupim si za odmenu nejake paradne😄😄😄

lenkakravcova
7. dec 2023

Postava sa nedá určiť v opnutych rifliach (samé o sebe tvaruju).

pribinak
7. dec 2023

Tie rifle tie nesedia a deformujú ti nohy. Ťažko potom posúdiť postavu

dzulli1980
7. dec 2023

Máš napasované, obtiahnuté rifle ... všetko, čo Ti zakryjú, stlačia, vyformujú rifle, trčí nad driekom ... ale za mňa, mamina rok po pôrode OK ... ak nie si spokojná, ja osobne by som popracovala na bruchu a stehnách.

januska12323
7. dec 2023

Úplne normálna postava, na rok po pôrode dokonca super.

drake122
7. dec 2023

Nestranný názor dostaneš, keď pár krát holá prejdeš pred manželom. Ak sa mu kamarát dá do pozoru, postava je ok, ak nie, kúp si pernamentku do fitka.🤣

pinkgirl
7. dec 2023

Tu je tak veľa faktorov, ktoré to ovplyvňujú. Dôležité je, aby si sa ty cítila dobre vo svojom tele.
Si nejaký čas po pôrode, nesmieš si so sebou zdedene gény, neviem čo očakávaš od hodnotenia. Podľa mňa si normálna ženská postava. Ak chceš mať kondičku, tak pridaj telesnú záťaž, inak si úplne OK🙂.

mamamasama
7. dec 2023

Čo čakáš od tohto hodnotenia? Porodila som 3 deti,naposledy som rodila pred 10 mesiacmi. Genetiku mám zlú, no vyzerám lepšie ako ty. Rok od pôrodu je dlhá doba na to, aby si sa dala dokopy.

buberova
8. dec 2023

Všetko v poriadku 🙂

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kubkovamama
8. dec 2023

Riflaky sú nešťastné a na to,že 28kil dole,tak to je úplne super,bruško ploche👍.V oblečku sa ťažko hodnotí,moja segra vyzerá v gaťoch ako jaternička a keď sa vyzlečie,samý sval.Kazda máme iny vkus,mne osobne sa páčia ženské tvary,lebo sama ich nemám.A nie som zástanca diét.Tebe stačí poctivo cvičiť a vytvarovať to čo si zhodila.

bloger
8. dec 2023

Podľa mňa vyzeráš veľmi dobre. Jednoducho pekná mamička.

zuzubb007
8. dec 2023

Podla mna zo 7 kil dole a budes uplne top, vacsie boky a stehna ale vsetko sa da 😉 drzim palce

rebrambora
8. dec 2023

Ak si spokojna ty a muz, je to ok. Chudnut by som uz nechudla, ale spevnovala.

martinka13
8. dec 2023

Ťažko posúdiť v tomto oblečení. Nejaká výrazná nadva určite nie je. Zrejme len vyformovat postavu cvičením.

svokrinjazykmonika
8. dec 2023

Pekné telo 👌

trema
8. dec 2023

Vyzeras normalne. Taka bezna postava zeny, ktora necvici

katkaa01
10. dec 2023

@drake122 tak toto bolo dobreee😂😂😂

barborachors
11. dec 2023

Mas peknú, sumernu postavu. Nemas ziadne faldy ani pneuservis tam nevidím. Kľudne mozes aj športovať cez saty nevidno, ci clovek cvici alebo nie. Mas uplne normálnu, stihlu postavu. Ani chuda, ani tucna. Taka akurát. Ludom hrabe z instagramov, tak sa prestan porovnávať a neries, kto ti čo nakeca. Aj tak je vsetko o správnom oblečení. Dala by som ti vyssie topánky na podpätku, dlhšie cierne sako s opaskom a hned mas desať kíl dole. Ale vravim, nepotrebujes to.

jojajojinka
14. dec 2023

@mamamasama ty si aká zlatá 😂😂😂 ale ok,beriem, pýtala sa na názor 😂🙈

autor
14. dec 2023

@mamamasama genetiku keby som riesila,tak mam 130 kilo ako zvysok mojej rodiny 🙂 ja som 25 kil schudla za 4 mesiace po porode,potom prisli zdravotne problemy a mala som ine starosti ako postavu. Nastastie sa uz k tomu mozem vratit a verim, ze budem mat raz peknu postavu.
Vam ostatnym dakujem tiez, pytam sa hlavne preto, lebo sa to vo mne bije, niekedy mam pocit, ze celkom ok, potom vidim ine mamicky aj tu aj normalne v meste a poviem si, ze taka tlsta krava ako ja sa moze schovat niekam do kanalu... tak som sa asi len potrebovala ubezpecit, ze sice ako topmodelka nevyzeram (take ambicie co sa postavy tyka ani nemam😀) ale zase pomedzi ludi sa nemusim hanbit chodit 😀 dakujem za pekne aj nie celkom prijemne,ale upromne komentare. Snazim sa obcas cvicit, ale velmi mi to nevychadza,ale aspon stravu drzim 🙂 a ano, manzel je spokojny, on nema s mojou postavou problem, pritahujem ho aj po dlhych rokoch, co sme spolu😀ale ja sa chcem pacit sama sebe a to sa momentalne nepacim...tak verim,ze o par mesiacov ozivim toto vlakno a postnem sem krajsiu fotku 🙂

estellas
14. dec 2023

Autorka, neporovnáj sa s nikým lebo potom sa budeš cítiť zle. Neboj sa, neskôr sa ti podarí schudnúť, držím ti palce.🫶 Hlavne že si zdravá a máš zdravé telo, ktoré priviedlo na svet dieťa.

mamamasama
14. dec 2023

@jojajojinka to len preto, ze nemam rada vyhovorky 😅