Nestranný názor na moju postavu: Je zmena potrebná?
Pekny den, bola by som rada za nestranny nazor na moju postavu. Mam 169 cm a 65 kg, 32 rokov. Po porode mi brucho islo relativne pekne dole, ale stale to nie je ako pred a neviem, ci vobec niekedy bude 🫤, boky som mala vzdy sirsie, je to genetikou a viem, ze ich velkost viem ako tak ovplyvnit stravou, ale vela clovek nespravi, vzdy boli aj budu sirsie. Snazim sa cvicit, vzdy ked mi zvysi troska casu popri dietati a domacnosti, nie je to vsak nejako velmi pravidelne. Vo vseobecnosti som ale aktivny tip cloveka, vela prechadzok, dlho neobsedim na jednom mieste a stravujem sa vyvazene. Ja osobne sa aj citim celkom fajn vo svojom tele, stale mam vsak od porodu taky pocit, ze esteticky neposobim tak dobre, ako predtym a to mam iba o 2 kg viacej, ako pred porodom....Manzel mi tvrdi, ze som mimo a moja postava je uplne v poriadku, ale ja stale vaham, ci nezacat s nejakou dietou, aj ked vobec neviem, ci to vobec zmeni moje zmyslanie, aj ked schudnem niekolko kg. Viem, ze je to iba na mne a na tom, co vyhovuje mne a ci sa citim vo svojom tele dobre, ale ja uz ani sama neviem, ci mam iba zbytocne vela casu sa aktualne zaoberat mojou postavou alebo by mi zmena fakt prospela. Ako vnimate vy moju postavu? Dakujem za uprimnost!

Neviem, urcite nie si tucna, ale zda sa mi tcoja postava dost dysproporcna. Bruch zoboku vyzera plocho, spredu velmi nie, ale vidim nepomer med,i malymi prsiami (co sa jasne, ze velmi ovplyvnit neda) a velkymi bokmi, zadkom a stehnami. Podla fotky nevyzera, zeby si mala nejak extra vela svalovej hmoty, 65 kg na 169 cm sa mi zda velmi vela. Urcite ale tvoja postava patri k tym lepsim, no je co vylepsovat
Postava v pohode, asi typ hruska, ale nespevnena, ale ak chces aby vyzerala este lepsie, tak skus nejaky sport co by ta bavil. Si mlada, joga, beh, fitness, cokolvek, skvalitni ti to zivot. Tebe by stacilo aj doma cvicit nejake aerobne cviky, ak nemas nejake zdravotne obmedzenia.
Postava je dobra, na to ze este po dietati uplne super, ale par kil dole este by nebolo na zahodenie.
Podla mma si pekna, urcite by som na tvojom miieste zacala so silovym cvicenim - najlepsie ti poradi dobry trener, alebo ist na skupinove cvicenie (kruhovy trening a pod.). Nebat sa tazkych vah, pridat do stravy viac bielkovin. Ale to nie kvoli okoliu, ale pre svoj dobry pocit a zdravie a udrzanie hmotnosti aj vo vyssom veku, lebo svalstvo ma vyssie energeticke naroky, drzi kostru pevne (pekne drzanie tela a ziadne priblemy s chrbticou/kolenami) a aj kosti udrzuje zdrave. Bol nejaky vyskum medzu seniormi - silove cvicenie v spojitosti nenarocnym kardiom ma pre zdravie nsjlepsi efekt. Viem ze nie si senior 🙂, ale tiez som zacala cvicit cca v tvojom veku a vysledky cvicenia bolo vidiet o dost neskor, no efekt takehoto cvicenia budes vyuzivat cely zivot, aj ked krasa pominie 🙂
nečítala som komentáre - postava je chudá, s váhou by som nič nerobila. Možno by to chcelo iba trošku spevniť a vyzerala by inak.

ja mam take stehna ako ty aj ked schudnem nemenia sa😖😃 a brusko mas fajn trosku vyformovat a bude paradne ale aj tak co vidim inym brucha na kupaliskach to tvoje je stihlunke oproti inym zenam🙂 jedine co by som zmenila je asi ten zadok, chce dvihnut🙂