Neviem ako schudnúť.
Ahojte mám 13 rokov potrebovala by som schudnúť aspoň 6 kg . Taktiež schudnúť hlavne z brucha a stehien . Prosím poraďte mi chcela by som to dať čo najrýchlejšie možno 2 týždne .
@anonym_14_13 no tak zacni behat,rob brusaky,nejedz sladkosti a vypratane jedla.Ani kolace,zmrzlinu a isto das soke brucho.
@chvostik1 prečo by som nemala mať 13?😂
@anonym_14_13 Ak by si mala 13 a takuto stylizaciu s gramatikou, tak by si mala byt dost inteligentna na to aby si vedela, ze nemas mat mindraky z vahy lebo spoluziacky, kamaratky a neviem co. Baby v takomto veku este urcite neriesia, ze maju navyse "presne" 6kg. By ma zaujimalo ako si sa dopatrala prave k tomuto cislu.... Na vysku a hmotnost co si uviedla by si mala podvahu aj podla bmi indexu. S - 6kg by si mohla ist akurat tak do ozdravovne lebo by si vyzerala ako z koncentraku. Handry a vahu riesia baby riesia neskor. Takze na tych schudniradach sa podla mna len dobre zabavas....
A teda tie co ti tu radia.... Zeny len si predstavte, ze mate dceru v jej veku s jej vyskou a vahou a zahlasi vam, ze chce zhodit 6kg lebo je podla seba tucna kedze jej kamosky maju 29kg. By som chcela vidiet co by ste radili vlastnym dceram....
@anonym_14_13 odfoť čisto len to spomínané brucho nech zhodnotíme či si fakt tak tučná.
29 kg som mala, keď som nastupovala do prvej triedy :D a nie že v 13tich :D
@chvostik1 nie, neriesia to len baby neskor. To je prave ten problem. Neviem ci vies nieco o anorexii a bulimii. Ako velmi citlivo sa treba s detmi bavit na tuto temu. Lebo anorexia je zivot ohrozujuce ochorenie. A nemina ani 13rocne dievcata. Tie este nerozumeju ze ich hodnota netkvie v ich vahe, ale v niecom celkom inom. A nech sa kludne bavi. Ale ak sa nebavi, a je to skutocne preco normalne neodpovedat.
A ty by si co poradila svojej 13rocnej dcere?
Mám 13 za mesiac🤦🏽♀️ a ja sa len bojím že v puberte veľa priberiem
@anonym_14_13 draha poznám deti co majú v 13 tích 90kg a vôbec si z toho nič nerobia. Maju kamošky oveľa chudsie a vôbec to neriešia... Ty máš váhu dobrú ako som už pred tým. Radila.. Do prírody n prechádzky.. Ak máte psa tak s nim to je ten najlepší tréning.. Zároveň pes odbúrava stres.. Na tom funguje cannisterapia..
@anonym_14_13 na bruchu sa ukazujú Tvoje stresy aj napr. z váhy.
Keď prestaneš stresovať aj bruško bude menšie.
Za to, že tvoje kamošky trpia anorexiou, ty nemusíš

@anonym_14_13 A žiadne sladké vody 🙂