Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
baby, happysmile asi nemá čas nás čítať, tak mi napísala správu aj s tel. číslom a máme sa dohodnúť na stretko, ale písala, že cez víkend, tak dajte teda tipy, ktorá kedy by ste mohli, nech už sa dáko dohodneme 😉
inak k tým zmenám tém - ja sa nad tým ani nevzrušujem, asi si riešia nejaké komplexy či čo 😕
no a babýýýýý, ideme ďalééééééj!!! Práve teraz mesiac ubúda, tak každá povinne do budúceho týždňa aspoň mínus pol kila, JASNÉ???????????????????
inak ja budem potom potrebovať asi aj nejakú navigáciu - slovnú 😉 , že kam sa mám vlastne dostaviť. Možno by sme išli aj celá rodinka, lebo však čo sa sama budem vyvážať, spravíme nejaké 2-3 h. stretko a potom sa pôjdeme niekam s rodinkou pozrieť, ak bude pekne 😉. Nebolo by odveci, keby bolo blízko aj nejaké ihrisko
@teri3 čo čo čo aké stretko a bezomňa ??? čo ste už aj vy sa poadministrátovali 😀 😀 😀 😀
@zofrinka zofri, ale povedz, máš nick, foto a niekto mení Tvoje vlastné slová, veď to je normálne na hlavu... ale už sa nerozčulujem a môj dotaz normálne vymazali, že urážam.... trapky....
Baby, ja som rada, že som to ustabilizovala :D po tom ,čo som včera do seba napchala na oslave 😅 😅 😅 😅
no ale do budúceho váženia -1 kg - záväzne :D
Kočenky čo nové.... týždeň som tu nebola... inak ak ma tu naštvú na FB založím skupinu Norbiho update a budeme mať pokoj od adminov a zvedavých očí ....
hľadala som, čo to je tá sukralóza...na stránke Update je napísané, že je to v pohode, ale samozrejme, že sú aj hlasy proti: http://www.jetotak.sk/zdravo/chcete-pribrat-pit...
@elina313 no asi bude, ale také mini, asi tam budeme len 3-4 - bude v PB cez víkend - pridáš sa? Ostatným babám to z rôznych dôvodov nevyhovuje, kecáme tu už o tom viac dní, ale si bola neprítomná 😕 . Kde máš ospravedlnenku, há??? 😀 😀 😀
@teri3 nemám 😀 😀 😀 som blicovala 😎 😎 😎 neospravedlnené hodiny mám .... hmm tak to je ďaleko pre mňa ☹ ale verím že sa dobre zabavíte až priam závidím.... 😵 😵 😵 do súkromky si prosíme foto 🙂 akože návnada na ďalšie...
A kočandy a to sa akože stretnete na zmrzlinu ... háááááá .... teraz rýchlo odpovedzte 😅 😲 😀
@mamisqva to ste si este na konikovi nezvykli na to, ze sa tu upravuje uuuuplne vsetko 😠 ja ked som sa zaregistrovala a davala inzeraty, tak ma skoro slahlo, kvoli comu vsetkemu mi ich pozastavovali 😠 😠 😠 😠
@elina313 nedivím sa, že sa hneváš. Ja som už rozmýšľala nad tým, či by sme celkovo nezačali diskutovať iba v súkromke, napr. v diskusii pokec, čo tam máme. Veď tu preberáme aj naozaj súkromnejšie veci, tak prečo by si to mal len tak hocikto čítať.
Popremýšľajte všetky kolegynky, či by to nebolo lepšie.
práve sme sa vrátili z opekačky, juj, ale som sa napchala..... 😒 😒 😒 ale bez chleba, iba so zeleninkou!!! 😉 😉 😉 a kúsoček opekanej kukuričky, iba kúštik, neodolala som!!! Tiež som si povedala, že po tom pribúdajúcom mesiaci.......treba do pondelka aspoň kilečko dať dolu!!!! No, hádam sa podarí!!!!! 😒 😒
@tiffanka @elina313 @mamisqva @zofrinka @smarti @teri3 @gebeente77 @tanicka321 @alciatko13 @martinka1981 @datelinka5 @lubinka26 a ostatne babenky zo sukromky, navrhujem ako naznacila elina313 aby sme sa zhovarali v sukromke v teme Pokec, ale uz navzdy. Sem uz nenapiseme ani bodku 😠 . Co vy na to? Ved ked uz mame zalozenu sukromnu temu tak ju predsa musime aj plne vyuzit, no nie 😉 🙂
mne je jedno baby a co sa vlastne deje ?? nie som v obraze 🙂
@zuzulienka28 mne v praci pokec blokuju a doma na to nebudem mat cas ☹
@tanicka321 ale tu budeme len v sukromnej teme ,mrkni tam 😉
..waaw,baby???po vikende narocnom dojdem sem a tu dajako mrtvo... 😲
@tanicka321 ja som myslela na nasu sukromnu temu Norbiho update a v nej je podtema Pokec, takze si ma zle pochopila.
tak aby bolo jasné všetkým, kecáme tu:
samozrejme iba tí, ktorí sú tam zaradení 😉
ahojte, tiez idem skusit "Norbiho", dufam, ze po dlhom skusani to uz konecne pojde. ☹
dobrý den, 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ja už mam aj knihu aj chuť zmeniť svoju postavičku 😎 tak si Vás idem trošku prčíťať, nech som v obraze, tak dúfam, že sa mi raz podarí schudnúť lebo mám veľlú nadváhu 😅 😅 😅 😅 😅 tak držím Vám všetkym palce 🙂 🙂 🙂 🙂

@elina313 ako si sa rozčertila!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale právom, máš pravdu!!!!! 😉