icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

zofrinka
15. aug 2011

@elina313 ako si sa rozčertila!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Ale právom, máš pravdu!!!!! 😉

teri3
15. aug 2011

baby, happysmile asi nemá čas nás čítať, tak mi napísala správu aj s tel. číslom a máme sa dohodnúť na stretko, ale písala, že cez víkend, tak dajte teda tipy, ktorá kedy by ste mohli, nech už sa dáko dohodneme 😉

inak k tým zmenám tém - ja sa nad tým ani nevzrušujem, asi si riešia nejaké komplexy či čo 😕

no a babýýýýý, ideme ďalééééééj!!! Práve teraz mesiac ubúda, tak každá povinne do budúceho týždňa aspoň mínus pol kila, JASNÉ???????????????????

teri3
15. aug 2011

inak ja budem potom potrebovať asi aj nejakú navigáciu - slovnú 😉 , že kam sa mám vlastne dostaviť. Možno by sme išli aj celá rodinka, lebo však čo sa sama budem vyvážať, spravíme nejaké 2-3 h. stretko a potom sa pôjdeme niekam s rodinkou pozrieť, ak bude pekne 😉. Nebolo by odveci, keby bolo blízko aj nejaké ihrisko

elina313
autor
15. aug 2011

@teri3 čo čo čo aké stretko a bezomňa ??? čo ste už aj vy sa poadministrátovali 😀 😀 😀 😀
@zofrinka zofri, ale povedz, máš nick, foto a niekto mení Tvoje vlastné slová, veď to je normálne na hlavu... ale už sa nerozčulujem a môj dotaz normálne vymazali, že urážam.... trapky....
Baby, ja som rada, že som to ustabilizovala :D po tom ,čo som včera do seba napchala na oslave 😅 😅 😅 😅
no ale do budúceho váženia -1 kg - záväzne :D
Kočenky čo nové.... týždeň som tu nebola... inak ak ma tu naštvú na FB založím skupinu Norbiho update a budeme mať pokoj od adminov a zvedavých očí ....

teri3
15. aug 2011

hľadala som, čo to je tá sukralóza...na stránke Update je napísané, že je to v pohode, ale samozrejme, že sú aj hlasy proti: http://www.jetotak.sk/zdravo/chcete-pribrat-pit...

@elina313 no asi bude, ale také mini, asi tam budeme len 3-4 - bude v PB cez víkend - pridáš sa? Ostatným babám to z rôznych dôvodov nevyhovuje, kecáme tu už o tom viac dní, ale si bola neprítomná 😕 . Kde máš ospravedlnenku, há??? 😀 😀 😀

elina313
autor
15. aug 2011

@teri3 nemám 😀 😀 😀 som blicovala 😎 😎 😎 neospravedlnené hodiny mám .... hmm tak to je ďaleko pre mňa ☹ ale verím že sa dobre zabavíte až priam závidím.... 😵 😵 😵 do súkromky si prosíme foto 🙂 akože návnada na ďalšie...
A kočandy a to sa akože stretnete na zmrzlinu ... háááááá .... teraz rýchlo odpovedzte 😅 😲 😀

mamisqva
15. aug 2011

@zofrinka
@teri3 ja nemozem cez vikend to som uz pisala,idem do BA pre synatora a pride aj svagrinka z UK tak tu bude aj nedelu,ale ved vy sa stretnite i ked som sa tesila nevadi ☹ ☹ ☹

mamisqva
15. aug 2011

@elina313 to fakt nastve ale keby tam aspon dali nieco ine ale take odveci.... 😠 vela ludom nic nevravi Norbi ked to akoze uvidia ako temu tak tam dam napr.Chudnutie podla Norbiho...Tym samozrejme ze by to prebrali najskor s tebou... 😠 😠 😠

gebeente77
15. aug 2011

@mamisqva to ste si este na konikovi nezvykli na to, ze sa tu upravuje uuuuplne vsetko 😠 ja ked som sa zaregistrovala a davala inzeraty, tak ma skoro slahlo, kvoli comu vsetkemu mi ich pozastavovali 😠 😠 😠 😠

smarti
15. aug 2011

@elina313 nedivím sa, že sa hneváš. Ja som už rozmýšľala nad tým, či by sme celkovo nezačali diskutovať iba v súkromke, napr. v diskusii pokec, čo tam máme. Veď tu preberáme aj naozaj súkromnejšie veci, tak prečo by si to mal len tak hocikto čítať.
Popremýšľajte všetky kolegynky, či by to nebolo lepšie.

zofrinka
15. aug 2011

práve sme sa vrátili z opekačky, juj, ale som sa napchala..... 😒 😒 😒 ale bez chleba, iba so zeleninkou!!! 😉 😉 😉 a kúsoček opekanej kukuričky, iba kúštik, neodolala som!!! Tiež som si povedala, že po tom pribúdajúcom mesiaci.......treba do pondelka aspoň kilečko dať dolu!!!! No, hádam sa podarí!!!!! 😒 😒

mamisqva
15. aug 2011

@smarti ja som za chodit na pokec,ten nas v sukromke.

teri3
15. aug 2011

@mamisqva veru, aby nepovedali, že kecáme mimo témy, keď si rozprávame aj o tom, čo sme robili a nielen o tom, koľko sme schudli 😒

teri3
15. aug 2011

@zofrinka tak Ty si tiež spomínala, že nemôžeš cez víkend, však? No asi to vážne necháme tak, alebo sa stretnite v piatok tri - to by šlo 😉

smarti
15. aug 2011

@teri3
@mamisqva
@zofrinka
@elina313
a všeeeetky ostatné poďte na náš pokec. Tam snáď nebudú nič meniť. Ja momentálne odchádzam, idem ešte spracovať jednu obrovskú tekvicu. Veľa nepíšte, ja nikdy nestíham čítať.

zofrinka
15. aug 2011

@teri3 a tak to zatial vychádza, že ani v piatok nebudem môcť, asi mi totiž príde kámoška z Oravy, ale to ešte nie je isté!!!

mamisqva
15. aug 2011

@teri3 veru ja by som toho moc nepokecela o tom ako som schudla to moje vydrete kilo 😀 😀 😀 😀 😀 a kecat o tom mesiac by som asi nevedela 😀 😀 😀 😀 tak sup na pokec 😎

elina313
autor
15. aug 2011
tiffanka
15. aug 2011

@elina313 oooooooooooooooooooooooooooo 😉
idem vás čítať..teraz som dorobila šampíkové rizotko drahému do robotk...aj nám na zajtra..samozrejme som varechu musela obliznúť a zajesť uhorkovým šalátom

tiffanka
15. aug 2011

@tiffanka ...aha, takže takto sa veci majú...ok 😉

zuzulienka28
15. aug 2011

@tiffanka @elina313 @mamisqva @zofrinka @smarti @teri3 @gebeente77 @tanicka321 @alciatko13 @martinka1981 @datelinka5 @lubinka26 a ostatne babenky zo sukromky, navrhujem ako naznacila elina313 aby sme sa zhovarali v sukromke v teme Pokec, ale uz navzdy. Sem uz nenapiseme ani bodku 😠 . Co vy na to? Ved ked uz mame zalozenu sukromnu temu tak ju predsa musime aj plne vyuzit, no nie 😉 🙂

datelinka5
15. aug 2011

mne je jedno baby a co sa vlastne deje ?? nie som v obraze 🙂

tanicka321
16. aug 2011

@zuzulienka28 mne v praci pokec blokuju a doma na to nebudem mat cas ☹

martinka1981
16. aug 2011

@tanicka321 ale tu budeme len v sukromnej teme ,mrkni tam 😉

qetinka
16. aug 2011

..waaw,baby???po vikende narocnom dojdem sem a tu dajako mrtvo... 😲

zuzulienka28
16. aug 2011

@tanicka321 ja som myslela na nasu sukromnu temu Norbiho update a v nej je podtema Pokec, takze si ma zle pochopila.

teri3
16. aug 2011

tak aby bolo jasné všetkým, kecáme tu:
samozrejme iba tí, ktorí sú tam zaradení 😉

chennen
17. aug 2011

ahojte, tiez idem skusit "Norbiho", dufam, ze po dlhom skusani to uz konecne pojde. ☹

teri3
17. aug 2011

@chennen ahoj, vyskúšaj, pravidlá asi poznáš, však? Ak aj nie, sú na začiatku témy. Tak sa pár dní takto skús stravovať a ak sa Ti to zapáči, tak si Ťa pridáme do súkromnej témy, lebo tam teraz máme diskusiu o všeličom, OK? Tak vitaj a nech sa Ti darí 😉

lusinkabiela
19. aug 2011

dobrý den, 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ja už mam aj knihu aj chuť zmeniť svoju postavičku 😎 tak si Vás idem trošku prčíťať, nech som v obraze, tak dúfam, že sa mi raz podarí schudnúť lebo mám veľlú nadváhu 😅 😅 😅 😅 😅 tak držím Vám všetkym palce 🙂 🙂 🙂 🙂