Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@baculka77 ja som si dnes kupila ich výrobky, pečivo , chlieb tiež som to dala na polku a super 🙂 🙂 🙂 paštekovu pomazánku,kapiovu a ine výrobky, no su proste vynikajúce 😎 a cena neni taka straašná, ja si budem kupovať pečivo aj chleba a to môžm na večeru teda cely deň tak to mi náramne vyhovuje 🙂 🙂 🙂 🙂
a kde je ta sukromná téma, neviem sa tu moc orientovať som tu uplne nová, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinkabiela ahojky, ako zakladateľka tejto témy na Modrom koníkovi ťa vítam medzi nami Norbiďáčkami 😀
Fíha pozerám, že už nakupuješ potraviny u Norbiho, kočky si kupujú za 6€ celodenné menu a majú vystarané. Ja osobne sa stravujem klasickou domácou stravou.
Máme tu aj súkromnú skupinu Norbiho update. Trošku sme sa poučili 😉 a tak teraz do súkromnej skupiny pridávame ľudí, ktorý sa naozaj stravujú podľa pravidiel Norbiho - samozrejme prehrešky máme 😉 a zapájajú sa do našej témy.
Je to trošku z histórie, nie že by sme niekoho nechceli k nám, ale veľa ľudí sme prijali a potom sa na nás "vykašlali" a hovoríme aj o súkromných veciach takže, aby to bolo naozaj súkromné, tak sa snažíme trošku skupinu vyselektovať.
Takže kľudne sa tu pýtaj, ak použiješ pred naše nicky @ uvidíme, že sa s nami zhováraš a radi odpovieme a poradíme a podporíme 😀 😀 😀 , časom to bude aj súkromka.
Tak dúfam, že sa nenahneváš, alebo že som ťa neodradila, lebo to by som bola ozaj nerada 🙂
Sme tu pre Teba píš, pýtaj sa, budeme radi 😉
Držím palčeky na ceste za zdravím a krásnou postavou 😉
ahj, jasne že sa nenahnevam, 🙂 ja si radšej čitam ako pišem, asi som tu najtučnejšia určite a asi aj najstaršia ☹ takže som rada, ak môžem sem tam prispieť radami aj odomňa, mne viacej vyhovuje si kupiť chlebik alebo pečivo, a môžem ho jesť večer ako ten polyst., 😲 a kupila som si aj cestoviny, viem nie su lacne stály 250dkg asi 2,5 eur ale je to na 4 porcie a ked to budem jesť iba ja tak to neni take drahe a môžem si dať na večeru aj to, ja som do 15h ukažkova ale mne to vždy ide večer s kopca, haha 😅 , včera som zjedla ich chleba asi 50dkg a od 16h som nemohla nič ine zjesť lebo ma to tak zasýtilo, že ešte o 22h som to citila a dala som si vela zeleniny a ich pomazanku syrovu - s cesnakom stála 1 euro čo neni tiež veľa a bola som do rana vybavená, nemohla som viacej jesť čo sa mne ešte nikdy nestalo, píšem ceny aby mali kočky prehľad o cenach v obchodoch 😉 , tak som rada že som vas našla a držím Vám všetkým palce nech sa Vám a aj mne podarí schudnúť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinkabiela neviem, koľko máš rokov, ani koľko máš kíl, ale my tu nikoho nevyčleňujeme. Ono to zas bude aj pre nás motivujúce, že Ti pekne ubúda (z väčšej nadváhy vždy rýchlejšie ubúda) ale musím Ti prezradiť, že aj ja toho na sebe nosím dosť 😕
no ja mam tak 50kg nadváhy, (fakt) a bojujem celý život, už som schudla aj 35 kg asi dva krát v mojom živote ale nikdy mi to nevydržalo, mam aj štítnu žlazu problémy ale nechcem sa len na to vyhovárať, mam 45 rokov ale duchom som na 20 rokov len keby aj to telo bolo na tých 20 rokov 🙂 🙂 🙂 🙂 ale pravda je, že každy je taký starý, ako sa cíti, dufam že konečne raz vyhrám nad svojím teľom aj myslou lebo je to o psychike, a keď človek stále myslí iba na tu obezitku nie je to dobre, ale inak to nejde u mňa aspoň 😀 tak uvidíme, 🙂)
@lusinkabiela neviem, či si celkom najstaršia, ale určite tu máš dve - zhruba rovesníčky 😉 . A už máš aj nejaké výsledky? Ako dlho sa stravuješ touto stravou? No a s tým, že človek je starý tak, ako sa cíti, dávam za pravdu 😉 . Takže rovesníčok - ba dokonca starších od Teba tu je určite viac 😀
no ja to držím 2 deň lebo som si to asi tyždeň študovala, 🙂 aby som bola v obraze, tak uvidim ako saa mi bude dariť, 😖 tak držím palce všetkým a dufam že sa mi to podarí 😵 potom napišem koľko sa mi podarilo, podstatne je že som pevne rozhodnutá niečo so sebou robiť 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@elina313 ahoj prosim ta, neuvazovali ste o zmene nazvu, aby neobsahoval slovicko POKEC ☹ ja nemozem ist do diskusie, som v praci blokovana adminom 🙄 dakujem
@tanicka321 jasné, že áno, navrhni prosím najaký názov a hneď píšem adminkám ..
ahojte, našla som vašu konverzáciu ohľadom norbiho metódy - som chcela skúsiť objednávať si jedlá do práce, ale nemám ani šajnu ako to celé funguje
nejaký obrvoský obejdnávkový plagát, z ktorého sa neviem vysomáriť... viete mi niekto poradiť?
no dievčatá, prajem krááásny slnečný den...v noci sme sa vrátili z Turecka, tak sa nejdem ani radšej postaviť na váhu...strava samozrejme all inclusive.... 😀 😀 😀 , dúfam, že vám sa darí dalej pekne chudnúť... 🙂 🙂 🙂
@aisis objednavame si ECO U14 😉
@aisis no ono je to rôzne, napr. ja kojím a poviem Ti, že Norbiho beriem ako živ. štýl.... takže nie ako diétu, ktorú keď budem dodržovať, tak schudnem... snažím sa, dodržiavať časy, ale ak sa stane že niekde som a potom prídem domov napr. o 13, tak si kľudne ešte dám to čo by malo byť do 12 a napr. oslavy si užívam, nechce sa mi riešiť čo áno čo nie... a niekedy si večer s manželom dáj aj fernet citrus s colou.... život je len jeden 😉
cca 0,5 kg alebo 1 kg dám dolu za týždeň, alebo aj stagnácia...
Kočky čo si kupujú menu, za mesiac dali dolu 5-6 kg 😉
@elina313 mne je to jedno, len nech to nie je pokec pripadne facebook 😀
@tanicka321 no však už by si tam mala vidieť resp. sa tam dostať
@elina 313 no ja sa snažím zdravo stravovať vo všeobecnosti - nejaké tie prehrešky sú vždy
moja váha nie je nejaká katastrofálna, ale predsalen by bolo treba čo to zhodiť, tak som keď vidím, že mám dostupnú predajňu s tými potravinami, mohla by som to skúsiť - zo začiatku možno papať ich potraviny a keď si navyknem na ten hodinový systém, tak by som sa vedela ustrážiť už aj sama 🙂
@tanicka321 a to vám vozia denne, alebo prinesú všetko a si to z chladničky postupne beriete?? lebo ja cez vikendy som malokedy doma, aby som cakala na donasku 😒
@aisis chodime si to kazde rano medzi 7-8 prevziat balicky na cely den, a v piatok na cely vikend
baby, ako to robite, ja som zhodila za prvy tyzden kilo a odvtedy niiiiiiic uz mesiac...nechapem :P
@lenuschkav ...hmm...ťažko je radiť...lebo každá sme iná, ale určite je potrebná sebadisciplína v stravovaní, pohyb tiež nie je na škodu...ale samozrejme taký, z ktorého máš radosť 🙂 a nehádzať flintu do žita, ked sa ti zdá, že to nejde 😉 ... no, a niekedy je nutné pretrpieť aj vrtochy tela, ktoré nás niekedy skúša, či si to náhodou nerozmyslíme s tým "novým" stravovaním, pretože už bolo zvyknuté na iný štandard 😀 Neviem, či som ti poradila, ale ak tvoja túžba zmeniť svoju postavu, prevýši momentálny stav znechutenia, tak si myslím vyhrala 😉. pa, páá 🙂
@lenuschkav no som na tom podobne, už mesiac stagnujem, ale ono sa to isto zase pohne, len vydržať...dostala som aj radu, že by som mohla zaradiť jeden "výnimkový" deň, vlastne som taký mala pred týždňom a o týždeň ma čaká znova - vyskúšaj 😉
@lenuschkav ak sa smiem spytat, kolko kg nadvahy mas? Mozno ze ked jej nemas vela tak to pojde asi pomalsie ako pri vacsej nadvahe. Ale to su len take dohady. Ak spravne dodrziavas stravovanie, tak by to malo pomalinky ist dole. Keby si uplne vynechala na isty cas U3, tak by sa to urcite pohlo dalej.
no podla mna celkom dost :D 10 kg by som chcela dat dole. a skusim teda tu U3 stopnut...ale to uz ta motivacia by sa nejaka zisla :D
@teri3 vynimkovy...akoze jest kedykolvek cokolvek? to nebude problem zaradit :D ked ma moj maly tazky den, o to to bude lahsie :D
@lenuschkav nuz ako motivacia by napr. mohlo pomoct, ze si kupis o cislo mensie oblecenie ktore sa ti velmi paci a budes sa snazit schudnut don. Ine mi nenapada. Clovek schudne len vtedy ked to naozaj chce on sam. Musis mat pevnu volu, inak nic nedosiahnes. Obcas musime priniest aj nejake obete, aby sme nieco ziskali. Ale zaroven sa nic nestane ked obcas porusis Norbiho update, akurat vaha pojde dolu o nieco pomalsie. Hlavne to nevzdavaj a mysli pozitivne, vaz sa len raz mesacne!
P.S. Ja inak uznavam teoriu, ze kaslat na to kolko clovek vazi, dolezite je ako vyzera postava. Mne ked kila nebudu ubudat, hlavu si z toho robit nebudem, pre mna je dolezitejsie aby isli cm dole. Kedze chodim do posilovne asi mi bude vaha stagnovat, kedze svalstvo je tazsie, ale uvidime ked sa v pondelok postavim na vahu a odmeriam.

@lusinkabiela vitaj a nech sa Ti darí, verím, že sa Ti podarí zdolať nadbytočné kilečká 😉 . Radi Ťa privítame aj v súkromnej téme, ak sa Ti toto stravovanie zapáči aj v praxi 🙂