icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenuschkav
24. aug 2011

@zuzulienka28 no motivaciu mam statocnu, lebo uz pol roka po porode nosim stale tehotenske oblecenie, do ineho sa nezmestim... ale to je dan za to, ze som ako tehu nabrala nadpriemerne🙂 kym to nepojde na ukor zdravia, budem skusat dalej🙂

eerika
24. aug 2011

halo halo dievcatka ...ako sa mame????????

zuzulienka28
24. aug 2011

@eerika ahoj, my sa este nepozname. Ja som aj v sukromke, ale tam mi nikto neodpoveda, tak som mrkla sem. Ja som zacala s updateom 1.8. a vazim sa len raz meacne. Dalsie vazenie ma caka 29.8. tak uvidime co mi vaha ukaze 😉 , ale viacej ma zaujimaju centimetre. Dufam, ze nejake aj ubudnu do pondelka 🙂

zuzulienka28
24. aug 2011

@lenuschkav ja som pocas oboch tehotenstiev pribrala vyse 30 kg a potom som kazde dieta rok kojila a pocas oboch kojeni mi vaha pekne sama isla dole, samozrejme pomalicky. Ak kojis, tak este nestracaj nadej, moze sa to pomalinky minat aj same 🙂

lenuschkav
24. aug 2011

@zuzulienka28 ja som nabrala 20, polovica je uz dole, ale to horko tazko....ale nadej nestracam :D

zuzulienka28
24. aug 2011

@lenuschkav no tak to nie je az take zle 🙂 . Neboj bude to v pohode 😉

teri3
25. aug 2011

@lenuschkav no asi tak nejak to bolo myslené 😉

@zuzulienka28 Tvoj názor o tom, že nezáleží na tom, koľko človek váži, je fajn, ale je uplatniteľný pri cca 5, maximálne 10 kg nadváhy...ak nejaká žena váži 100 kg, tak môže športovať koľko len chce, možno schudne aj dve veľkosti oblečenia, ale aj tak bude ešte stále objemná... 😉

kuriatko33
25. aug 2011

ahojte,pripájam sa kvám 🙂 ja som rok po porode váha 76kg a to uz som niečo malo shudla v maji 79kg 😒
nejak nemám čas na seba a svoju stravu, vela som pribrala pri tehotenstve 22kg 😠 zostalo mi z tehulkovania esšte 6kg a ked neranajkujem,obed tak o 13hod a potom dalsie jedlo večer pri telke,tak som sa rozhodla pre stravu norby uz od pondelka mi ju vozia domov,dost sa mi to zapacilo,vzdy si vytiahnem svoj kelimok a jem kazde 3 hod,dnes som bola v predajni nakupit aj pečivo,jogurty,kupila som aj ten drink v prasku,bo na víkend chcem obedovat s rodinou,myslíte že mi to cele pokazí ak budem s norbi stravou len cez tt fungovat? no a cez víkend mimo obedu s vyrobkami norbi
inak som velmi rada že som vas tu nasla,lebo modrý koník mam velmi rada a aspon sa dozviem viac toho o tomto životnom štýle. ake mate vehové ubitky? a za aku dobu?

tiffanka
25. aug 2011

@kuriatko33 ahoj...vítam ťa tu 😉 Tak to máme podobne starých drobcov... Neviem, či to poradím ohľadom tých jedál "normálnych" a "Norbiovských" 😀 , lebo ja sa stravujem čiste len tým, čo varím pre celú rodinu..len dozerám na čas, kedy to spapám...takto sa už stravujem sedem týždňov a za tento čas som zaznamenala 7 kilový úbytok... ešte toľko a budem spokojná 🙂 Niekedy to ide ľahšie, inokedy trošíčku ťažšie...ale netreba sa dať znechutiť, ak to nejde podľa predstáv...zatiaľ pá..idem hajkať 🙂

zuzulienka28
26. aug 2011

@teri3 ano mas pravdu a plne s tebou suhlasim, ale mne osobne sa jedna o to aby mi ubudlo co najviac cm a nie kg. Mojim snom je konene nosit konfekcnu velkost bez dodatocnej upravy. Aby ste ma vsetky pochopili, ja mam tzv. hruskovu postavu, cize od pasa hore to celkom ujde ale od pasa dole je tam toho pozehnane. Samozrejme zostalo mi aj brucho, ale ked si vezmem celkovu postavu, ja potrebujem dat dole hlavne spodok. Ked si kupujem klasicke nohavice aleb rifle so zapinanim na zips a gombik (nie na gumicku) tak aby som si ich vedela vytiahnut cez stehna a zadok, musim si kupit vacsie a potom v pase su mi obrovske a preto si musim vzdy dat zuzit pas ☹ . No a toto ma velmi hneva. Vies, keby som mala taku postavu, ze by som vsade mala toho sadielka rovnako, tak by mi zalezalo len na tom kolko kg zhodim, ale kedze ja som iny pripad, preto vsade hovorim viacej o cm ako o kg.

Ale na zaver dodam, ze drzim palce vsetkym dievcatam ktore sa rozhodli pre Norbiho update aby sa im podarilo co najviac schudnut 🙂

kuriatko33
27. aug 2011

@tiffanka ahojček,dakujem za privítanie,a ked sa stravuješ domacou stravou,tak ako ju dochucujes,v čom vysmážaš,aký olej používaš?

tiffanka
27. aug 2011

@kuriatko33 ... dochucujem normálne, nepresáľam, neprekoreňujem 🙂 , už aj ročný drobec s nami jedáva, takže aj z toho dôvodu... no a vyprážam minimálne, používam slnečnicový olej 😉

nellus82
27. aug 2011

ahojte vsetky, ja som po prvom porode pomocou update schudla cca za pol roka 9 kil (mam 158cm, po porode som vazila 74-75 kg a po pol roku to bolo 65. Vtedy este u nas nebolo dostat update vyrobky, tak som sa nejak vynasla aj bez toho. Pecivo som jedavala LEN na ranajky, aj to ak sa len dalo, celozrnne. na desiatu som si dala nejaky ten jogurtik - biely (alebo nejaky bez cukru). Obed: Polievka masovo zeleninova alebo len zeleninova bez cestovin (ak som to moc nevydrzala, tak len velmi malicko cestovim som si nalozila), vela zeleniny, varene masko, prip. grilovane kura, rybu na prirodno, na pare - vlastne som jedla to, co som varile malej dcerke, len som vynechala muku, cukor, nejedla som ani zemiaky (alebo len naozaj velmi malo), a ked uz som moc som mala chut na ryzu, tak som si zvolila natural. ako prilohu som si spravila zeleninovy salat (v zime to bolo trosku komplikovanejsie...) vecer uz len syry (mozzarela, feta), zelenina, ovocie (nie je jedno ake!), vajicka a pod. Ak som mala chut na cokoladku, tak len doobeda trosku horkej cokolady - aspon s 85% kakaa. dnes, ked uz aj na SR mame update obchody, je to ovela jednoduchsie, mame update muku, udpate cukor. udpate struhanku aj update chlebik :D ked to spojite aj s cvicenim, tak to pojde urcite. je to naozaj zdravy zivotny styl 🙂 Pocas druheho tehotenstva som pribrala 11 kg, 4 kg zostali na mne. snad sa mi ich podari zhodit co najskor... :D urcite to pojde, len treba chciet 🙂 vela stastia vsetkym!

tiffanka
27. aug 2011

@nellus82 ...ďakujeme za podelenie sa s nami so svojimi poznatkami 😉 Prajem ti radosť z deťúreniec a verím, že tie 4 kilečká zvládneš ľavou zadnou 😉 . Pa, páá
Jéééééj akurát naskočilo tvoje foto :o)))

nellus82
28. aug 2011

tak tych kil by mohlo ist dole aj 10🙂 to by som mala spat vahu zo stredoskolskych cias :P

miruska15
28. aug 2011

Ahojte babeny chcem nebehnut na niaku dietku pri ktorej by som sa zbavila par kilečiek a o tejto som nedavno čitala len som ju nepochopila.A až teraz som našla tuto diskusiu kde je to na začiatku super rozpisane.tak idem naštudovat popisat a idem na nu.Ešte by ma zaujmalo či fakt funguje.Diky pa pa 😉

tinuska10
29. aug 2011

@miruska15 Áno funguje...ja som za mesiac dala dole 4 kila a 2cm v páse... 🙂

tiffanka
29. aug 2011

@miruska15 Ahojček 🙂 ... tak idem ťa aj ja navnadiť 😀 😀 😀 ...môžem potvrdiť, že tento štýl stravovania / ja by som to dietkou nenazvala 😉 / funguje, a dokonca je to jednoduchšie, ako som si myslela 🙂 . Stačí dodržiavať časy papania potravín - jedál a samozrejme, ak sa vyskytne nejaký "prehrešok" raz za čas, nenastane koniec sveta, ani nebude koniec chudnutiu 😀 A ešte keď pridáš aj nejakú cvičiacu aktvivitu, to bude to pravé orechové 😉. Ja sa takto stravujem dva mesiace / podotýkam, že nie Update výrobkami, ale normálnou domácou stravou / a podarilo sa mi zbaviť siedmich kilečiek, čo aj na páse zanechalo nejakú tú stopu 😀 - 9 cm. Môžeš vyskúšať nejaké dva týždne, a ak sa ti to bude pozdávať, tak sa môžeš pridať k nám... máme tu aj súkromnú tému, kde si značíme svoje úbytky do tabuľky. Tak sa držkaj 😉 ...potrebuješ koľko zhodiť?

kuriatko33
29. aug 2011

@tiffanka ahojček ako mam najst vašu sukromnu temu? moc sa v tom nevyznám.
boze aj vy ste večer take hladne ja si objednávam menu + niečo dokupim,posledne jedlo o 20:00 a taký hlad mám že sa mi ani spat nechce ☹

tiffanka
29. aug 2011

@kuriatko33 ...do súkromky sa len tak ľahko nedostaneš...musíš mať zásluhy 😀 😀 😀 Ale nie..napíš šéfke -
@elina313 😉, ona ti povie ako sa k nám dostaneš 🙂 . A s tým hladom ☹ ...nemáš nízky príjem cez deň? A možno máš len také obdobie..viem podľa seba..niekedy mi stačí dať si len jogurt biely o tej 18-tej a v pohode ...zyvčajne bývam hore do tej polnoci a už len vodu popíjam ...

miruska15
29. aug 2011

@tiffanka jej tak to je užasne super že 7kg.Tak ja len tak trošku mne by stačilo 5kg pre moj dobry pocit.Po malom mi zostali niake kila a nie sa ich zbavit.Ja a cvičenie sme neni kamarati ja som nieže leniva ale nebavi ma to.Pred prazdninami som bola na joge a to ma vcelku dostalo ale chodila som tam raz do tyždna a to nebol žiadny efekt a doma sa nedonutim.Trošku som držala tu 90 dnovu dietu a ta je moc drasticka vydržala som 5 dni 😀 .a už som sa knej nevratila ale tato ma oslovila.Skusim diky ste zlate zatim pa

kuriatko33
29. aug 2011

@tiffanka ja neviem či mam nizky prijem,jem update menu + si dokupim od nich pečivo a jogurty ked mam pocit hladu,ako zstim či jem malo?

tiffanka
29. aug 2011

ak máš čas a chuť, skús sa pohrať 🙂
http://www.kaloricketabulky.cz/
...možno na niečo prídeš 😉

tiffanka
29. aug 2011

@kuriatko33 ak máš čas a chuť, skús sa pohrať 🙂
http://www.kaloricketabulky.cz/
...možno na niečo prídeš 😉

betty21
30. aug 2011

Kočky ahojte, chcem sa pridať a skúsiť tento spôsob chudnutia. Je tu niektorá z Vás, ktorá schudla iba podľa norbi update? A koľko cca kg za aké časové obdobie. Tento týždeň budem iba študovať čo a ako a od budúceho pondelka začať. Viete mi v skratke povedať princíp. Nemám čas čítať celú diskusiu, ale pokúsim sa naštudovať čo najviac. Ak máte niektorá typ že kde je to tak rozumne popísané dajte mi link, budem mooooooooooc rada.

martinka1981
31. aug 2011

@betty21 ahoj,všetky tu pomaly chudneme podla Norbiho 😉
Vyskušaj a uvidiš. Nieje to až take zložite ako to vyzera 😉

teri3
31. aug 2011

@betty21 vitaj, pravidlá sú na prvej strane, takže smelo do toho 😉 . Nemusíš týždeň študovať, to sa dá začať od dnešného poobedia, keď už budeš jesť tie správne potraviny a ak máš chuť na niečo sladké - akože "na rozlúčku" - tak sa nelúč, odlož si to naráno a pochutnaj si bez výčitiek 😉 . Nech sa Ti darí a ostatným tiež

betty21
31. aug 2011

@martinka1981, @teri3 kočky idem na to. určite s tým začnem. chcem sa spýtať či jete potraviny norbi alebo normálne ale dodržiavate časy? a aké mate výsledky? naozaj to funguje?

martinka1981
31. aug 2011

@betty21 jeme normalne potraviny lebo väčšina báb nema pristup k norbiho obchodu. Doležite su časy a potraviny ktore ješ 😉
Ja som dala zatial dole len cez kilečko ale pevne verim že to pojde. Su tu baby čo dali dole aj 4-5 kg 😉

teri3
31. aug 2011

@betty21 ja jem prevažne "normálne" potraviny, ale občas (1-2x do týždňa) si dám dačo od Norbiho - keď ma napríklad máta sladké poobede. A funguje to určite, ja som za dva mesiace schudla 4,5 kg 😉 . Super, že si sa takto rozhodla, nebudeš ľutovať 😉