Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
no vidim ze nas je tu uz vela ,to je dobre aspon si mozme porovnat vysledky po case,ja som prave dojedla cottage syr s paradajkou,idem spat aby mi za sneprisla chut na nieco ine hihi,papa do zajtra ,inac dnes som pol hodiny bicyklovala vonku 🙂 b olo pekne ,parada
@elina313 No Eli ani nehovor, brusisko nafuknute uz treti den a min. 3x som na velkej - co je asi dobre, ale to nafukovanie dufam prestane - to bude tym kvantom zeleniny co pojem 😉
Aj mňa to veľmi teší, lebo vždy hľadal iba zemiaky, ryžu...a dnes bol milo prekvapený tým šošovicovým pyré...a ja ešte viac, že to zjedol.....síce po večeri skonštatoval, že aspoň jeden zemiačik by som tam mohla dať, ale nemal, a zjedol a bol spokojný!! Horšie to s ním bolo na olovrant, keď som mu naservírovala šunku, syr, zeleninku....s polystyrénom!! ALE.....zjedol!!!!! A žije!!!!! 🙂 😀 😀 😀
@gebeente77 keď si taká nafúknutá, nechceš skúsiť teen Emulips, čo som spomínala vyššie??? Predávam ho lacnejšie, ale mimo diskusiu, ozvi sa mi na mail, zilinkova.lucka@gmail.com
@zofrinka Dakujem, ale ja taketo veci nemusim - mam doma espumisan, ale ono to nie je bolest brucha, len ho citim ze som nafuknuta a hlavne to vidim 😀
@gebeente77 😀 😀 ok
Ďakujem kočky potom mi to došlo pohľadala som na nete lebo 13 sa mi zdalo málo xexex :D
Dobrú noc, babuľky, idem už chudnúúúúúúť spinkaním!! pá zajtra!!!
@jankafa ...áno? Vravíš žihľavový? Žihľava by sa teoreticky mohla pri kojení, však?...Ja nemám problém s pitným režimom...minule som si to merala, že koľko vlastne to vypijem za deň... tak som vypila vyše 3,5 litra pitnej vody..ja nepijem nič iné:o))) som si zvykla na ňu, ako ma v tehu začal dusiť kašeľ a držal ma pekné dva mesiace.... 😉 Skúsila by som tú žihľavu...zmena je život 🙂
...neviem, či je tu ešte niekto... 🙂 ...ja som sem dokvitla len pred chvíľkou a trvalo mi, kým som si prečítala dnešné vaše príspevky...som rada, že sa takto pekne rozrastáme, že je nás tu zo dňa na deň viacej....Môj dnešný deň prebehol celkom OK, ak to mám vyhodnotiť... Ráno : krajec chlebíka s maslom, salámkou, paradajka, paprika, mlieko.... potom tie očakávané zákusky od včerajšej oslavy 😀 až tri kúsky som si musela dať 😖 ...obed..kyslá šošovicová polievka s krajcom chleba .. a potom už večera...1/2 z Cotagechease + detviansky chlieb 1ks a ešte dva tenké párky /neskúmala som podiel mäsa 😒 / , zeleninový šalát... to som jedla asi tak o 17-tej...a o 19,30 hlaaaad..tak som si dala ešte jeden párok s polystyrénikom a joguuuurt ovocnýýýý 😠 ..no, čo už..musela som 😀 a zajtra drahý chce na obed grilovať...tak sa teším na rybku, alebo rozmýšľam, či si ju nenechám na večeru so zeleninkou a či si radšej na obed nespravím čínske rezance so zelkou 😕...uvidím ... a máme za sebou ďalší krááásny deň 😉 ...prajem dobrú nôcku ..PS: neviem, či sa mám priznať,ale som tu napísala, že sa budem vážiť až po týždni a dnes, na 5 deň som už nevydržala a ráno som sa postavila na váhu...a bola som milo prekvapená...ručička ukazovala o dve kilečká menej - 78 🙂 ...asi to bude ešte len voda... a ja nemôžeeem takto rýchlo chudnúúúť 😀 ..ja som dojčiaca žena!! Ale potešiť to potešilo...tak ahojky zajtra 😲
Dobré ranko prajem,raňajky mam za sebou mala som pohár mlieka a dva kusky makovnika,chutil mi 😉 ,najprv som si myslela že si dám šunku a chlieb ale zistila som že naň nemam chuť. Včera som večer už nič nejedla nebola som ani veľmi hladná,jedla som o 17.30 cca. A dnes rano som citila ako mi spľaslo brucho,super pocit,lebo včera som ho mala akosi veľké 😀 ,ale dnes sa to už dá,mám za sebou len jeden deň ale nemožem povedať že držim dietu konečne sa učim normalne stravovať a nevravieť hlave že toto nie toto nie. Chcem sa spýtať ešte Vy jete 5 krát denne? Ja tak 4 razy lebo včera som mala ranajky az o deviatej. Spat chodim tak 21,30,takže tak,pekný den prajem,dnes na obed palacinky 😉
dobré ránko, musím sa pochváliť, taká som rada, že som včera odolala, večer som bola tak vyšťavená, že som potrebovala sladké, radšej som šla spinkať, tak si doprajem teraaaz 😀 mám za sebou jeden banánik 🙂
ahojte!!!tak som po raňajkách, dali sme si s mužíčkom krupicovú kašu, moc som sa na ňu od večera tešila!!! A bola výborná!!! Obed Budeb asi tiež sladký a potom už páčko cukor, páčko múka!!!!!! Pekný sviatočný deň prajem!!!
@minnie30 gratulujem k odolaniu chuti na sladké 🙂
Kočky musím vás pochváliť aké ste šikovné a som rada, že sa tešíte z úspechov. No, chcela by som vám pripomenúť, že to že do 12 môžeme cukry - neznamená, že budeme papať 3 zákusky 😀 😀 😀, pretože pod pojmom cukry sa skrýva aj obyčajné pečivo 😉 a naším cieľom je tie kilečká dať dolu 😎 , takže ak si dáme sem -tam doobeda KOLÁČIK, je to niečo čo si naše telo vypýtalo a potrebovalo, ale nie 3 ! 🙂 😝 😝 😝
@tiffanka 😀 😀 😀
Krásny slniečkový dník všetkým 😵
@elina313 presne s Tebou suhlasim netreba to prehanat s tymi sladkostami ak mame na ranajky nieco sladke myslim pečivo tak si uz netreba davat nieco dalsie v podobe zakuska,predsa len ideme chudnut a potom sa netreba cudovat ze na nas to akosi nezabera. Ked sa da odolat tak treba odolat a az ked pridu ozajstne chute na sladke tak by som to riesila kolacikom,kym sa da treba vydrzat. 🙂 😉
@jankafa Jani výborný nápad.....hned zajtra idem do obchodu kúpiť si žihľavový čajík 🙂
kocky mam za sebou ranajky,celozrnnu zemlicku so sunkou a paprikou,kavu a kusok cokoladky ,desiata banan a kus cerstveho ananasa, obed karfiolova polievocka,ktoru mozem aj poobede cisto zeleninkaa plnena paprika s paradajk. omackou a zemiakmi,poobede idem behat takze mi drzte palce,ide nam to spolu krasne uz sa neviem dockat 10. kedy sa odvazim, 🙂 🙂
@datelinka5 Jani určite to pojde dolu ja sa zvazim v pondelok to bude po týždni tak dufam,že ma bude čakat mile prekvapenie,baby kolko ste priblizne schudli za tyžden 2 kg ci aj viac,menej? 🙂
ja som od soboty- je utorok, schudla pol kila, kamoska takisto. mam mensie brucho to vidim-a vo to gou! 😎 😀
raňajky -pečivo, šunka, syr, desiata-dve marhulky a piskota, obed-pangasius a opekane zemiaky. pangasius som si urobila tak ze som zmiesala pol bieleho jogurtu s nadrobno nakrájaným pórom, šunkou, bylinková soľ a oliv olej. túto hustú kašu som dala na pangasius a šupla do rúry. mňam mňam. ešte mi zostalo buď na večeru alebo na zajtra na obed.
vam staci na ranajky jeden rozok? ja teda jem tri chleby 😅 a to uz mam akoze dietny program, este minuly tyzden ich bolo 5. ranajky su moje najoblubensie jedlo-pecivo. na to mi nikto nesiahne! ani norbi! 😵
@marecka No ja som predtym zvykla zjest tak rozok a pol a 1 kusok chceba ked som bola velmi hladna tak dva ale viac nikdy nie,mne to celkom aj stacilo,no podla mna radsej na ranajky viac ako večer dohnať,doobeda to ma este kedy spáliť 😉
Dievčatá všetko je super, len keď tak rozmýšľam, tak ako budem riešiť tie večere a olovranty v zime? Teraz je kopec zeleniny, kyslého ovocia, tak sa to dá. Ale v zime, nemám na to, aby som také množstvá kupovala a ešte k tomu za zimné ceny. Už ste rozmýšľali, ako to budeme riešiť? Momentálne ma to hrozne baví, uvidíme, čo ukáže váha niekedy v stredu.
takže na obed sme mali pyrôžky s tvarohom a makom, a tri jahôdky z konzervy, a na druhý obed bue brokolicová polievka so zemiakmi a kuracím mäskom, zahustená smotanou a manžel bude mať pečené jahňa a varené zemiaky a ja iba varené zemiaky a acidko!! Akosi mi to jahňa nechutí, smrdí mi to!!! A o šiestej idem na spinning, tak na mňa myslite!!!
@minnie30 no ja sa odvazim az zajtra, ale ked to bude zase tak ako minule, tak ma porazi 😠 ja som mala na ranajky 2 chlebiky so syrom a salamou, desiata medove kruzky s mliekom a teraz som dojedla masovy vyvar len so zemiakmi - deti mi vyjedli mrkvu a cestovinky uz som tiez nemohla 😉 vyberiem si lososa z mrazaku a na veceru si ho urobim len tak na masle s citronom - mnamka 🙂

Tak ja som si dala na večeru spolu s manželom toho lososa ako som tu dávala ten recept, baby, bolo to fantastické, to pyré z červenej šošovice je famózne!! Mňam!!! Už sme si aj s manželom urobili plán, čo budeme zajtra papať, tak sa teším, na raňajky budem mať krupicovú kašu, tú som nemala asi milión rokov, už teraz slintám!!!! A idem zajtra po asi roku opäť na spinning, teším sa, lebo mi na moju obrovskú riť pomáha najviac!!!!!!! Jupííííííííííííííííí!!! Najviac ma teší to, že ma manžel tak podporuje a sal sa na to so mnou!!!!! Parááááda!!! 🙂 🙂 🙂