Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mariana0915
@martinka1981 tak moja pôvodná váha je 55kg .. po pôrode som mala 70kg teraz už pomaly budem ako pred pôrodom behom pol roka som dala dole 8kg ale to som držala ,,moju dietu,, norbiho dietu držím ani nie mesiac 😝 a dá sa v pohode schudnúť 😵
@zuzana0203 164cm 😉
@bianka1 da da sa to ja ked som bola slobodna tak som behom 2 mesiacoch dal dole 10kg a teraz som abo medved ☹
@martinka1981 hehe, to s tou slaninou pozname 🙄 ja som s uzasom zistila, ze sa uz zmestim do jednych nohavic, co som teda este myslela, ze ich nezapnem. Sice som v nich taka "sexy" 😀 , ale dufam, ze onedlho mi budu aj volne 😉
@bianka1 ta tvoja terajsia vaha je uz aj teraz super, ja by som sa snazila zamerat na posilnenie tela a ak budes pokracovat v racionalnom stravovani, tie ostatne kilecka das pekne dolu 🙂
@mariana0915 veru, aj ja mam skusenost, ze pri detoch je to tazsie, ja som za slobodna dala pravidelnym cvicenim a mensou upravou jedalnicka dolu 8kg ako nic. No ale teraz to neslo tak lahko, az Norbi to rozhybal. Ze som ja toho chlapa nespoznala skor. 😀
@zuzana0203 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no dufam že mne pomože aj ked je to tažke davam si pozor ale ked ja mam taku strasnu chut na nieco sladke ale tak obmedzujem to a radsej si dam caj 🙂
@mariana0915 tuším Norbi uvádza polotučné do 22:00 😉
@zuzana0203 ja si ich pravidelne skušam že "či už" 😀 😀 😀 ale tak ide to dole ťažko 😢
Nevadiii,nevadiiii 😀
babulky a co s tyka cajov ake pijete a pijete s cukrom alebo bez ????ja ovocny bez cukru nevypijem ☹
@mariana0915 ja som praveze prekvapena, ze nemam nejake velke chute na sladke. Manzel bol na nakupe a priniesol vselijake dobroty a ja som sa este nicoho nedotkla. 🙂 Inokedy by sa po dvoch dnoch po tom len tak zaprasilo. Sama sa nezpoznavam. 😀 Len sa desim, aby som zas pred menzesom nemala tie zachvaty a nezacala jest vsetko, co mi pride pod ruku. 😖
Ked sme uz pri cajoch, neviete poradit, ake sa odporucaju pit?
a ja mám taký problém..že mne nechutí večer jesť... 😢 ..od obeda nejem...dám si len jedenkus ovocia, bud mandarinku alebo jablko na olkáč... a potom si dám aspoň ten biely jogurt , aby som niečo do seba dostala, ved predsa kojííííím😢 ...viem, že zle robím... a potom ranajkujem tak o tej 9-tej...9:30...preto asi váha stojí... Poradíte niečo?...
@zuzana0203 presne tak len potom si tu váhu udržiavať 😝 inak mne sa táto dieta moc páči nakolko človek vôbec nehladuje ja napr. na ranajky jem 2ks toustou+ zeleninka,na desiatu ovocie na obed to čo varím a potom bud zeleninový šalát alebo vajíčko atd.,.
Ahojte baby. tak dnes som robila zdravy obedik a aj manzel si na nom pochutil. Mali sme peceneho pangasiusa so zemiakmi a dusenou zeleninkou a k tomu cerstvy paradajkovo paprikovy salat.
@mariana0915 skus si dať citron 😉 ja zas čaje s cukrom nemusim.
aaaaaaaaaa ahojte 😵
@tiffanka určite vaha preto stoji,musiš jesť a hlavne ak kojiš 😒
@akika722 no ved to že jedny nemusia druhy musia ☹ a citron ten musim najrpv kupit ☹ ale vcera som si minimum osladila ale musela som ho vypizt na ex lebo mi až žaludok dvihalo 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
@elina313 dnes rano som vysksuala tu vodu a prisla som nato že ja bežna rano na lacno si davam vodu 🙂 ja pijem len drobceka (vlasne len neperlive vody z vodovodu na nenapijem) a tak som si urobila ovsene vlocky v mlieku so skoricou tak uvidme 🙂
a inak chcem sa opytat na ten polystyren chlebik može ma naduvať??????? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@mariana0915 fííííííha gratulujem, si ma inšpirovala, tuším aj ja pôjdem si spraviť vločky, ja si však dávam aj ovocie, aby to bolo pestré, výživné 😉 .... no kým som to dopísala, zjedla som včera upečenú lekvárovú buchtu 😀 😀 😀
takže vločky bol krásny zámer 😅
vieš čo, na začiatku mali dievčence problém s nadúvaním tiež - ja nie, myslím, že si musel org. zvyknúť na väčšie množstvo zeleniny. Možno to je ten chleba - ja ho nejem, takže neviem. Ja si dávam obyčajný doobeda - teda na raňajky. Čo sme sa s kočkami bavili - pre telo je najľahšie stráviteľný ražný - čisto ražný chlebík 😉
@elina313 no neviem ale tak uvidime ako to bude po vlockch lebo ja mam taky "paradny"žaludok hned mam krce v bruchu a som nafuknuta ☹ a este aj kojim tak nechem malemu sposobovat bolasti staci že ich mam ja ☹ a nemožem ani žiadnu tabl ☹ no nic skusila som uvidime 🙂 a ja jej cierny ražny ale tak niekedy vecer mma chut na chlebik tak som si kupila polystyren ☹ ja sa na zaciatku snažim dodržiavat časy 🙂 a kysnute veci sa možu do kedy asi iba ako muka že??????
@mariana0915 áno do12 - lebo však cukor, múka
@elina313 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ale stoji to zato pre krasnu postavu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 b
tip na večeru 🙂
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Pomaly sa blizi moje tehu ku koncu a pribrala som hroznych 19kg!tak sa hambim ☹ z povodnych 52 na 71kg a co sa tyka obvodov tak boky z 85 na 100cm, neobleciem zadne spodne pradlo co som nosila pred tehu a bojim sa ze to tak aj ostane kedze sirsie boky mame v rodine. Takze od dnes idem na to a verim ze sa po porode vratim do povodnej vahy a do velkosti S. 😉
@mariana0915 ja mam zas problem vydržať bez sladkeho 😅
no kavu som tiež sladila jeden čas,no vždy som znižovala davky cukru až nesladim vobec..a s cukrom by som ju už nevypila..
mnam,mam chuť na kavu 😀
@martinka1981 kde si?davame kavu? 😀
@elina313 mnam 😵
@niki_lv ahoj,vitaj,nebud smutna,ja som tiež nosila pred prvym porodom S/M /inač za detstva som bola buchta 😀 / ale potom som schudla,ale tehotenstvami som si prihnala dosť kg-prve+25kg a druhe+18kg aaaaaaaaaaaaaaaaa mam na sebe +25kg čo musim dať dole 😵 tak hlavu hore a hor sa do toho 😉

@zuzana0203 ako sa hovori nič nieje zadarmo že? 😀
Ale naozaj je to super ked sa človek narve do starych veci,mne sa už niečo podarilo na sebo navliecť tak som happy,ale strare rifle ešte moc nie 😝 teda oblečem,možno aj zapnem ale ta slaninaaaaa čo previsa 😝 😝 😝