Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
hej a sorry baby že od temy 😅
no babule tak ja som mala rano hrianky s masloma zelenina obed zemiaky a sekana druhy obned zeleninova polievka 🙂
hned po prvom dni som norbiho sklamala, ale inak to neslo..mame jarmok..uz je daavno po 12:00..a co robim ja? tlacim do seba trdelnik..mnaam a stoji to zato 😀 slubujem norbimu ze od pondelka idem na to, a verim ze bez vacsich prehreskov 😉
a ako to je zo slaninou ?????može sa do kedy lebo niekedy som citala že do 22 a ptoom že len do 12 ☹
@mariana0915 aj ja som čítala že do 22 a potom do 12. zoberme to z tejto stránky ... Tvojím účelom je teraz čo ?
schudnutie ... a k tomu sa moc slaninka nehodí že ? Takže ak by mala byť do 22 tak by som to nebrala určite, že každžý deň na večeru 😀 😀 😀 občas keď si dáš by som to nebrala tragicky 😉
@elina313 no ved to že iba obcas nie každy den 🙂 ale už som si dal kusok jeden obdlžnicek 🙂

@niki_lv cica ty rob tak aby si sa citila dobre,v žiadnom pripade nehladuj a nejedz niečo čo ti nechuti 😉
@piacere faaaaaaaaaaaaaaakt? 😀 aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 a ešte zistime že sme susedy 😀 😀 😀 😀
ale ja myslim to agro oproti juhoslovanskej-nie berehovske 😉 😀
u nas boli len tvarohove rezance dnes na obed 😀 Paťkovi tak chutil že som mu ich musela nabaliť k svokre..šiel s ockom na predlženy víkend 😎