icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

akika722
14. okt 2011

@niki_lv cica ty rob tak aby si sa citila dobre,v žiadnom pripade nehladuj a nejedz niečo čo ti nechuti 😉
@piacere faaaaaaaaaaaaaaakt? 😀 aj ja 😀 😀 😀 😀 😀 a ešte zistime že sme susedy 😀 😀 😀 😀
ale ja myslim to agro oproti juhoslovanskej-nie berehovske 😉 😀

u nas boli len tvarohove rezance dnes na obed 😀 Paťkovi tak chutil že som mu ich musela nabaliť k svokre..šiel s ockom na predlženy víkend 😎

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere ty tu niekdy byvaš? 😨 😕 😅 aka nahoda 😅

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere a teraz premyšlam ako blba či nepridem nato kto si 😀 😀 😀 ved ak tu byvaš tak by som z "videnia" mala vedieť 😅 ja vyleziem cez zadny vchod a som v agre 😀 hned ta bytovka pri nom 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere 😲 ja som tam byvala ,v marci sme sa odsťahovali o bytovku dalej 😀 mysliš v tych 6poschodvych? 😅 byvala som hned v tej čo je nadpojena na zmrzku v druhom vchode 😅
dlho tam byvaš? 😕

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere jaaaaaaaaaaaj už vieeeeeeeem ktore 😀 tak ťa musim z videnia poznať 😅

piacere
14. okt 2011

@akika722 asi asi 😀 😀

akika722
14. okt 2011

@piacere a ty ma podla foto z videnia poznaš? 😕

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere ano 😅 ja 😅 😅 😅
a červeny som zas vytiahla malemu ako športiak lebo je zima už 😅 😅 😅 maly ten Tv 😅
kurnik kto si 🙄 😀 😀 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere album s foto nemaš 😅 len ak som inzeraty kukla tak vyzorovo je tvoj kočik skoro ako moj len farba ina 😅
sakra ale mi to lame hlavu kto si 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere aj tak neviem 😢 jooooj 😀 joooooooooooooooooooooj 😝

akika722
14. okt 2011

hej a sorry baby že od temy 😅

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere 😅 lamem si hlavu aj nadalej 😅

akika722
14. okt 2011

@piacere aaaaaaa ja mam sice foto v albume,ale uzamknute len pre priatelov..raz mi k fotke krpca pisal nejaky uchyl 🤐

mariana0915
14. okt 2011

no babule tak ja som mala rano hrianky s masloma zelenina obed zemiaky a sekana druhy obned zeleninova polievka 🙂

niki_lv
14. okt 2011

hned po prvom dni som norbiho sklamala, ale inak to neslo..mame jarmok..uz je daavno po 12:00..a co robim ja? tlacim do seba trdelnik..mnaam a stoji to zato 😀 slubujem norbimu ze od pondelka idem na to, a verim ze bez vacsich prehreskov 😉

mariana0915
14. okt 2011

a ako to je zo slaninou ?????može sa do kedy lebo niekedy som citala že do 22 a ptoom že len do 12 ☹

elina313
autor
14. okt 2011

@mariana0915 aj ja som čítala že do 22 a potom do 12. zoberme to z tejto stránky ... Tvojím účelom je teraz čo ?
schudnutie ... a k tomu sa moc slaninka nehodí že ? Takže ak by mala byť do 22 tak by som to nebrala určite, že každžý deň na večeru 😀 😀 😀 občas keď si dáš by som to nebrala tragicky 😉

mariana0915
14. okt 2011

@elina313 no ved to že iba obcas nie každy den 🙂 ale už som si dal kusok jeden obdlžnicek 🙂

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere aj ja som si najprv myslela že nadam ale medzi priatelmi mam len ludi s krorými si pišem v sukromke denno denne
aj ja som si dala 😔 lebo som bola v obchode na karfiol že naparim a ja debil som ho zabudla v pivnici pod kočikom a maly už spi 😔

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere pod pod 😀 hodim ti kluče cez balkon 😀 a mame večeru 😅