Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Ano co sa tyka tych nocnych, tak je to zlozitejsie. Ale jem cez den ako mam a potom si veceru dam okolo 21 hodiny. Nastastie robim denna,nocna a potom volno, tak sa to da. Snazim sa nejest do rana, aby mi to cele neprevratilo naopak. Uvidime ako to pojde dalek 😉 Dam potom vediet. A dakujem za privitanie 🙂
Ahojte. Náhodou sa na MMB vyskytla tato stranka a že tu sa realizuje Norbiho dieta a hlavne forum,ktoré funguje. A kedže sa od zajtra pokusim dodržiavať tento režim, potrebovala by som niekoho kto viem o čom to je. Tak sa teším,že som vas tu našla a dovolím si vtierkovať sa medzi vás 😉 Ak by ste niektorá mala knihu už dokladne preštudovanu a chcete predať kupim, ak nie objed.si na nete.No a toto je pre mna troška problém,že idem do niečoho čo nemám ešte preštudované.Ale nechcem moje odhodlanie odkladať a preto šups začnem s tým a pokial budem môcť otravovať s niečím čo mi neni jasné tak to sem napíšem a poprosím vás o radu. Zároveň prosím o prvu radu 🙂 pijem kávu z mliekom,je to možné kedykolvek počas dna?alebo kvoli mlieku su nejaké obmedzenia???dakujem a prajem ,krásny deň. Tina
Ahoj, ja som tu tiez nova 🙂 Uz o tom ci sa moze kava s mliekom cely den bola polemika. V knihe som nasla, ze kava s trochu mlieka neuskodi, aj ked ju pijes kedykolvek pocas dna.)Prajem vela zdaru 😉
Caute baby,rada by som sa k vám pridala.Počas tehotenstva som pribrala 30kg.Synček ma 2 roky a ja este 10 kg navyše.Som sportovkyňa, ale chce to zmenu stravovania.Pred 5 mesiacmi som drzala 90DD,schudla som 10kg,ale 6 kg je spať.Norbiho stravovanie sa mi pozdava,kupila som si aj knihu.Moja kaderníčka podľa NU krásne schudla a jej sestra tiež ,aj keď nekupovala jeho výrobky.
amartinaa,mlieko môžeš cely deň,v knihe sa udava 1,5 percentné a pasterizované.
@miskaajozko ,dakujem za radu 🙂
@janka7177 aj Tebe dík za radu.Zatial je to pre mna sice dosť záhadne,hlavne to stravovanie,kedže mame toho dosť dovolené,ááále idem do toho.Takže držme si palce a hlavne pevnú volu 🙂 nenechať sa na začiatku odradiť.Čítala som už množstvo dobrých až skevlých výsledkov a zároveň verím,že aj my budeme sa mocť popýšiť 😉 a napísať nejaké chvály.Do skorého schudnutia nám 😀
Tie ktoré ste sa dali do boja s chudnutím už skor, napíšte nám ako sa vám darí v dietke, aj čo sa samotného jedenia týka,či okrem diety sa snažíte aj športovať ap.?????dakujem 😉
@amartinaa
@janka7177
@miskaajozko ahojte baby tak vitajte medzi nami 🙂
Ahojte baby,akurát som si bola zabehať,máme krásne počasie.Zajtra už do roboty,tam sa stravujem v škol.jedálni, tak snáď sa to bude dať. 😉 Zatiaľ sa takto stravujem 3 dni a odvážim sa až na konci novembra,som zvedavá, ako to dopadne. 😀 Držím všetkým palce! 🙂
Ďakujem za prívitanie 🙂
@mariana0915 dakujem za privitanie, je to milé...Ak sa možem opýtať,ako dlho si na tejto diete?a ako sa Ti dari v chudnutí? 😎
Babay poradte mi niektorá,resp.možte napísať čo priebežne jedávate po 15:00???problémom je ,že knihu budem mať až buduci týždeň a nerada by som niečo pokazila v diete...
@amartinaa -maso-nie vypražane,mlieko 1,5%,biele jogurty,biele acidko,cmar, zakys, cotage syr,zelenina-surova aj varena,niektore druhy ovocia-napr jablko,hruska-.ryby,tuniaka,olivy,vajicka-ako skvareninu,volske oko,ci len uvarene ma makko ,alebo na tvrdo ,no aj ako leco zvyknem robit,z update obchodu mam pecivo,cerealie,nizkotucne parky bez muky,sunku. Dobra je aj masova polievka,ci zeleninova-bez cestovin,alebo aj s nimi ak ich mas z update obchodu.dalej polystyrenovy chlebik s natierkami-syrovymi,masovymi,vajickovymi.
Ja mam najradsej tuniaka s cotage syrom,cibulkou,olivami a rajcinami-niekedy s polystyrenom niekedy bez. 🙂
Este ma napadlo-je obdobie tekvic-taka pecena tekvica je tiež fajn-je U1.
@kaja73 hruska iba do15.00 🙂
@mariana0915 Ja ju mam v knihe ako U1-možno daky konkretny druh je U2,ale vseobecne je U1-aspon ja to ma tak pisane v knihe.
@amartinaa "dieta" 🙂ako dlho asi 3 tyždne amusim sa priznat nevažim sa lebo nemam doma vahu ale tak vravia mi že som schudla😀
@kaja73 ale tak sladke ovocie sa je len do 12.00 🙂
@mariana0915 Mam knihu z roku 2006 tam je hruska U1,možno to neskor zmenil-ja sa zatial riadim touto knihou.
@kaja73 oki oki 🙂 ja len že amartina sa pyta čo može jest vecer a ty si jej dala hrusku tak som reagovala že hruska len do 15 😀
@mariana0915
@kaja73 Baby dakujem vám za rady, aj link hned mi je lepšie ,ked viem aspon približne čo jesť.Ja som začala diet.sice len včera, ale kedže som nevedela čo možem po 15:00 tak som si naordinovala 🙂 surovú mrkvu a čistu minerálku.čo sice nebolo zlééé,ááále myslím,že tato kombinácia sa často opakovať nedá. Velmi ste ma potešili,že ste mi poradili,lebo už som mala pocit,že tento chat asi priliš nefunguje.
Ja na večeru jedávam kuracie prsia so zeleninovým šalátom. Rôzne druhy zeleniny, ale aj vajcia, najmä praženicu(tú mám rada), minule som si len tak na panvici ugrilovala šampiňóny a k tomu tiež šalátik. Keď náhodou nemám čerstvú zeleninu, tak použijem aj mrazenú. Minule som zohnala aj párky bez múky v Kauflande. Ja nemám Update obchod po ruke, tak sa snažím z bežných surovín. A riadim sa ja podľa chuti v rámci dovolených potravín po 15 hodine. 😉
Baby čo vás najviac nakoplo schudnúť?Ja sa musim priznať, že už som zo seba zúfala.Nikdy som sice nebola štíhla,ale teraz som za hrošicu.Inokedy zdravo sebavedomá a teraz???no hroza...ale nebudem zúfať,ale dúfať.Nemám momentálne osob.váhu,takže netuším,kolko vážim,ale určite dosť vela, no včera večer som si aspoň odmerala moje hrošie miery, nech si to priebežne skontrolujem a ako vyhrážku pre seba ( v prípade,že ma prepadne chuť na sladke ) som sa odfotila a skor ako by som si dala niečo sladké musím pozrieť si pozrieť fotky.Tak si myslím,že pri tom prekvapivom pohlade,ako som sa nabalila tukom sa mi odnechce čokolvek jesť 🤐
@amartinaa Mňa nakoplo, to že tiež som nikdy nebola super štíhla, ale teraz už je to veľa. Som nízka, takže na mne vidieť každé kilo a posledný rok som sa pokúšala schudnúť, ale nedarilo sa a tento spôsob sa mi páči. Ďalšou motiváciou je, že ak by sa mi podarilo v budúcnosti otehotnieť, už by som bola ako slon 😢
Takže verím, že mi to pomôže. A jesť musíš, lebo si nadobaríš jojo efekt 😉 Určite sa nám to podarí 🙂
Určite zvládneme...nechýba nám odvaha a odhodlanie a ked sme sa pekne tukom nabalili,tak pekne sa ho musíme aj zbaviť 😉 Co sa týka syrov,je nejaké obmedzenie kolko je % alebo tučný?aby som to mohla aj povečer si kusok dať?
@amartinaa eidam 30% možes večer 45% iba do 15.00 a ja som všadenasla len 45% ☹
@amartinaa takže ja som pre otehotnenym mala 65-70kg max .-) a kedže pri prvom som pribrala 20kg po porode som dla a10dole a 10 mi ostalo tym že som kojila tak vaha isla hore pri druhom som pribrala okolo 12 kg to som po porode dala dole ale potoom vaha sla hore ☹ a kedže mam problem kupiť niečo na seba tak som povedala dosť a šla do toho 🙂 a musim sa priznať aj mm už mi vravel že vyzeram jak slon ☹ ja tiež nemam doma vahu ☹

@akika722 ano a ked budem na vecer hladna dam si kapustu s masom a dalsi den je za nami 😀 , no neska som to nevydrzala rano a som sa odvazila, vcera to bol tyzden co sa takto stravujem a mala som 96 kg a dnes 94,7 sa tesim ale radsej to berem tak s rezervou, urcite to bude aj stat a vtedy treba vydrzat.