Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@amartinaa Ja tiež milujem chlieb a pečivo, ale jem ho len na raňajky(niekedy aj 2 krajce). Sladkosti som nejedla odkedy sa stravujem podľa Norbiho, to je 9 dní (taký malý zázrak, lebo ani mne sa predtým nedarilo nejesť sladké. Myslím, že je to tým, že ten inzulín v krvi správnym stravovaním sa nedvíha tak prudko alebo niečo v tom zmysle 😉 No ako som spomínala čaká ma náročné obdobie v práci takže do 15hodiny bude u mňa aj zdravá celozrnná maškrta 😵
ja sa tiez drzim aktualnej knihy, myslim si ze podstata urcite ostane rovnaka aj v novej , nemyslim si ze v novej budu vyvratene nejake veci ktore pisal autor v prvej ved to by si sam sebe robil zle, pisala som len co mi ta pani hovorila o tej celozrnnej muke, ale ja takisto budem fungovat na normalnych vyrobkoch aj muke, nehovorim ze si tam obcas (do obchodu ) nezajdem ale striktne sa ich vyrobkov drzat nebudem.
@miskaajozko ááách ten chlieb, lahodný a chutný,ááále tie nasledky...nuž keby sme si ho delili ako lieky,pravidelný prísun aj gramáž a nič na viac, nebolo by to tak zlé... 😨 nuž ale ked je ťažké odovlať,ale snád to zvládneme...ved máme tu možnosť si zajesť...Podla mna základ úspechu pre nás ktoré oblubujeme chlieb a sladkosti už bude znamenať vela to,že sa dokážeme toho vzdať 🙂 prip. ten prisun bude podstatne menší 😲 jááááj,tak už by som chcela mať aspoň prvý dietny týžden za sebou 😝
Lenka dietuje už 3týžd. ja mám za sebou až 3dni 😉 a čo ostatné baby???
@amartinaa chleba stal pol kilovy 1,96, jogurty 0,86, keksy nejakych 0,60 eur, nebolo to take hrozne, napr . tie jogurty sa daju ale ten chlieb je dost drahy jaj a vlastne ten master mix - na riedenie s klasickou mukou ten stal teda 3,96 to bolo teda dost, syry a tie jogurty ok, aj natierky mali cesnakovu, vajickovu, taky maly teglik okolo 1,50, mali tam aj kecup, aj majonezu to som ani nepozerala, to menu stoji celodenne 6,25 a zahrna obed, olovrant, veceru a ranajky na druhy den. Pisem priklad s ich ponuky len aby si vedela co tam je 😀
obed- Update vyprazane kuracie prsia plnene syrom, hribova omacka, grilovane zelene fazulove struky
olovrant - update tvarohovo ovocny krem
vecera - update syrovo kuracie karbonatky, americky kapustovy salat
ranajky na dalsi den - update kolac, light jahodovy lekvar
myslim si ze sa to oplati za tu cenu je toho dost na cely den, Len u nas to nepripada do uvahy, ja varim pre muza a maleho, takze si to priparavim s toho, alebo teda rozdelim, zatial mi to tak vyhovuje.
@lenka268 nooo,tak ja som Ti dosť pridala (ešte že nejde o váhu 🙂 ) čo sa týka chudnutia...Ty si nám tolko informácii dnes napísala hmm...čo neurobí jedena návšteva v Updat.obchode?ááále fajn, nech máme predstavu o čom to je a neskor si tiež zadovážime snád aspon nejaké drobnosti 😉 to menu fakt nemá chybu,jednoducho postarané o jedlo celý deň a myslím, že cena je tiež prijatelná 🙂
prajem prijemne chudnutie v spanku dobru noc, odchadzam 😔
@lenka268 ďakujem za bohatý prínos informácii z update predajne 🙂 A tiež prajem príjemné chudnutie a dobrú noc 😉
@amartinaa ja chudnem 9-ty deň. Takže uvidíme ako to pôjde ďalej. 🙂
@miskaajozko 9 dni je tiež peknééé 🙂 držím palce. Už si sa aj vážila???či odkladáš to až po mesiaci? 😉
Baby a čo strukoviny?možu sa do 15:OO?
Baby ja som zacala dnes ... Dufam, že vydrzim.. dajte mi motiváciu, ci ste pomocou update norbi schudli... 😉
Ja dnes
- ranajky:malinový jogurt, - obed: tarhona, maso, - olovrant: puding , - večera: parky /tj ich menu/
este som zabudla na moju výšku :174 cm
@dida81 ahoj tak vitaj medzi nami 🙂
@amartinaa No uz som nevydrzala vazila som sa vcera a o 2 kila som lahsia, nechce sa mi tomu ani verit, tak som sa potesila . Dnes som aj cvicila. Strukovini su U1. U1 mozes od 6:00 - 22:00. U2 mozes od 6:00- 15:00.
U3 len do 12:00 😉 Tak nech sa Ti prijemne chudne 🙂
@dida81 Vitam ta tu medzi nami a drzim palce v zdravom chudnuti 😉
@miskaajozko fááákt??? -2kg za krátky čas...éééjha ale zase raz zááávidim 🙂 aspoň sa priznám 🙂 pokračuj dalej, ved prvé kroky k úspechu si už zvládla,takže teraz to pojde ešte lepšie 🙂

Ako spomínala Lenka-lienka 🙂 že nemá vobec chuť na chlieb...hmm teda ja mám za sebou len 3dni,ale zatial je uplne super,že nemám túúúžbu dať si chlieb. Teda dám si doobeda jeden krajec a to je všetko...potom sa mi nežiada už. Čo ma prekvapuje,ale teší zároveň, lebo chlieb je úúúžasny a ja ho máám tak úžasne rada a hlavne večer...oooch 😎 samozrejme mi pomohol sa kráásne zagulatiť,nuž ale ked človek nemá zábrany čo sa dalo čakať??? Baby čo mi je momentálne zvláštne nemám chuť na sladké, to bol další moj nepriatel,či priatel? 😠 Počas dňa to ide fajn, len tie večery su najhoršie...v podstate ani to neviem opísať...doteraz som bažila po chlebe a niečom sladkom a teraz?hladná nie som,len by som si niečo dala a ani sama neviem čo... 😕 Som len ja taká zvláštna,alebo mate tiež nejaké podobné chute???