icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

dida81
3. nov 2011

jeeej, dakujem vam za mile privitanie 😀 Ste zlate. ;-

No ja som si zacala objednávat tie ich menu, tak ine neriešim, jem len to, co mi ráno dovezu. Možno, ked sa s tým oboznámim , budem si robit aj sama niektore jedlá. Ale moje vsetky diety stroskotali práve na vyvárani .. lebo mne sa nechce varit pre manžela, pre malého /nie vzdy je to co mm/ a este aj pre mna. to nie... tak snad teraz vydrzim, už viac pohodlne to mat nemožem...

Hm, teraz si varim este caj, len tak neochutený, lebo moj problem bol vo večernom vyžierani, takže den ok, len tento večeeeer... pomoooc

@kaja73 no priznám sa nechystam..

dida81
3. nov 2011

@amartinaa a za aky cas si schudla 2 kg, nech sa aj ja tešim 😀 😀 na svoje - 2kg 😀

kaja73
3. nov 2011

@dida81 Potom napis ako ti chuti ich menu.
Mne vadili ranajky-stale dokola jogurt a chybala mi desiata,tak som si to upravila-ranajky som mala moje podla chuti 😉 vacsinou chlebik syr,natierka a kavicka a desiata ich jogurt-maly vstava už o 6h a do obeda mi na 1 jogurte bolo zle 😲 .
Ale inak som bola 3 mesiace spokojna.

dida81
3. nov 2011

@kaja73 no zatial /dnes/ som spokojna, chutilo mi vsetko a asi uplne najviac JOGURT .. haha, ale vázne, malinový, kysly, už sa tešim na rano , vraj citronový jogurt... 😅 Aj my dnes budik o 6,00 ale o 12,30 som už bola velmi hladna, no moj vacsi problem je večer,ked je už klud sa u mna prejavi chut na jedlo...

Ty si si 3 mesiace od nich objednávala vkuse???

amartinaa
3. nov 2011

Dida...tým ,že máaš možnosť objednať si UPDATE menu,máááš velku výhodu...a to minimálne v tom,že nemusíš zvažovať čo možeš a teraz niéé a bláá bláá...vieš čo by sme za tuto možnosť dali my ????teda jááááááá určite 🙂 ale neboj zvládneš to...a odoláš aj večernemu pokušeniu 😉 ja som zdatná papkáčka 😖 a možem povedať, že som sama prekvapená ako to zvládam....a priznám sa večer bol moj najoblubenejší čas jedenia a maškrtenia. Musim sa priznať,že nejedávam 5x denne...to by som si musela privstať 🙂 a to teda nie...no a potom doobeda už stihnem len desiatu, potom obed a ešte niečo podvečer cca do18-19:00 čiže 3x denne, ale ja vobec nie som hladá a zároveň sa (aspoň doteraz) starila chuť na sladké....čo ma tešííííí úúúplne najviac...Ja viéééééém baby ktoré to čítate,že s tým stravov.to neni dobre 3xdenne....ale momentálne to ináč nejde....do skorého chudnutia 🙂 či schudnutia 🙂

kaja73
3. nov 2011

@dida81 Mne tiež chutili ich jogurty,len na ranajky mi to bolo malo,strasny hlad som mala a to nie je dobre,treba jest každe 3h a to mi potom nijako nevychadzalo od 6h rana-tak som si proste pridala desiatu,ale vymenila som to s ich ranajkami-aby som sa zas moc nenajedla na desiatu. A streotyp na mna s tymi jogurtami padol cca po mesiaci. 😝
A ano -brala som to v kuse 3 mesiace.
A este snad,že tym, že som si rano chlebik dopriala,tak som nan nemala chut vecer,ale som sa nan tesila na rano-ja ho milujem.

amartinaa
3. nov 2011

@dida81 asi si si ma pomýlila s Lenkou, ta má -2kg dole a pokial sa pamatám tak po 9dnoch diet....ja ešte nič...škoda je ,že na začiatku diet.som sa nedovážila (nemám váhu, som mimo domova) takže som si miery zdokumentovala aspoň v cm..

dida81
3. nov 2011

@amartinaa aha, prepác, este mam vo vas chaos 😉

No ja sa nevydrzim nevažit po pár dnoch ,,,, 😅

@kaja73 hm , ved uvidim aj ja casom, že ano...

Ja som inak zacala preto, lebo som stretla kamošku a sa mi zdala taka chudsia , pýtala som sa jej, či dietuje, ona že NIE, len papa tie ich menu a za 2 týždne dala dolu 4 kg. Tak som hned nabehla do predajne. Len skoda, že do ide do penazi, mesacne tj do 200 e... Ale ak schudnem , nevadi... MUSIM!

kaja73
3. nov 2011

@dida81 No vychadzalo to cca 190 euro mesacne,ale ked som si porovnala co vsetko som žrala dovtedy,tak to predtym nas stalo aj viac-nutelky,pecivka,syrecky,suncicky,milky cokoladky,jogurtiky a o velkosti porcii radsej pomlcim 😲 -som si ozaj dopriala-a aj sa zmestim do nohavic co už boli na vyhodenie-takže aj satnik som zadarmo rozsirila. 🙂 V konecnom dosledku sme ušetrili.
A mm ma napr len obedy za takmer 4 eura denne v praci.

amartinaa
3. nov 2011

@dida81 ozaj je výhodou sa tak stravovať,máš to pripravené a hotovo, vééélka výhoda....ja som na domácej strave kedže nemám tu možnosť v blizkom okoli Update predajne...ale považujem za uspech,že nemám pocit žravosti a nestriehnem ako hladný vlk na ovečky , čo by som si dala dobré sladké....len tak pre potešenie 😠 takže hlavu hore, zvládneme to určite... 🙂 jáááj ved moj šatník je tak úbohy, všetky veci sa mi praním nejako zmenšili a taký je výsledok dobrého pracieho prášku??????,, 😀 hmmm ešteže tomu malokto uverí,že za tento vysledok može praci prášok....ale treba predsa vinu na nieko zvaliť 😉

lucanka49
3. nov 2011

Ahojte kočky,rada by som sa k vam pridala..skušala som 90 dnovu dietu ale som po 5dnoch odpadla ,,no nejako som to prehnala s tym dietovanim a rada by som skusila toto 😝 prosim vas kolko sa da tak schudnut na tom??a čitam že mate aj nejake extra jogurty a menu ...to ako musi byť?? mam 97kg po pôrode,,musim zhodi´t spon 10..nikdy sm nebola chuda ale necitim sa dobre...a sebavedomie mam na 0... 😔

amartinaa
3. nov 2011

@lucanka49 ahoj vitam u nás a medzi nami 🙂 jasnééé,že schudneš , ved aj my chudneme a schudneme 😉 výsledky chudnutia sú velmi dobre,čo som teda ja čitala a pomerne rýchlo to ide...čo sa týka toho menu, nemusíš byť na tom,ale kto ma tu možnosť je to výhodne pretože máš na celý deň pripravenu stravu...napr.ja sa stravujem po domácky...skus si spätne prečítať str.118-120 a tam nájdeš vela vdacných info, aj rozdelenie stravy. A čo sa týka váhy ja som na tom tak ako Ty...ako som tu písala inokedy som bola zdravo sebavedomá a teraz?neviem čo to sebavedomie je...vyhýbam sa spoločnosti, stretnutiam....a som na tom takisto ako Ty, že nikdy som nebola chudá a ani nechcem byť (to by som už nebola ja! ),ale chcem sa citiť dobre 😵 neboj zvláááádneme to spolu

mariana0915
4. nov 2011

čaute spolubojovničky🙂
ako sa mate??? pozeram že nejak sa nam skupina rozrastla ? 😝 hm super 🙂

@dida81 ja som sa nevažila este a to som už 4 tyždne na "diete",len som si odmerala obvody a niekedy si premeriam či idu či neidu dole 🙂

@lucanka49 vitaj medzi nami 🙂 sme natom rovnako tiež mam 97kg (sice dufam že už menej ich je ),pri prvom tehu som pribrala 22Kg po porode dala dole 10kg a potom pribudli dalsie kg☹ pri druhomsom pribrala len 12kg a všetko islo dole ačasom pribudli ☹ ja mam vysnivani ciel 20kg ab ysom sa dostala na vahu pred prvym tehu tj 65-70kg mma čo robit 🙂 ale my to všetky spolu zvladneme 🙂

miskaajozko
4. nov 2011

@amartinaa ja mám -2 kg po 9-tich dňoch 😀

miskaajozko
4. nov 2011

@amartinaa a ja som prekvapená a ešte viac mi to dodalo, aby som v tom pokračovala 😉

dida81
4. nov 2011

ahojte 😉

Ja sa už velmi tešim na obed 😀 , dnes sme od 6 h hore a este som jedla len ten citronový jogurtik... no o 12,30 si idem zohriat kapustu s maskom.

Prajem vsetkým pevnu volu ... a dobre to je, že sa tu možme podporit. 😉

dida81
4. nov 2011

@kaja73 ano, uznavam predtým čokina, keksiky atd atd ... ale to mi tak neprislo, lebo to sa tak pre vsetkých kupuje,,, heheh...
- dnes som si bola vyplatit celý buduci týžden , no odhodlanie je 😉

miskaajozko
4. nov 2011

@amartinaa určite sa to aj Tebe podarí a zachvíľu napíšeš,že - veľa kíl, veď aj ja som v podstate len za začiatku. Všetky to zvládneme 🙂

miskaajozko
4. nov 2011

@lucanka49 Vitaj medzi nami 🙂 Nemusiš jesť, len tie update jogurty, ich výhoda je, že ich môžeš jesť celý deň.
Normálne ochutené jogurty z obchodu môžes len do 12:00. Ale biely jogurt môžes po celý deň. 😉

miskaajozko
4. nov 2011

@mariana0915 A ide to dolu?ja si myslím, že určite 😉

mariana0915
4. nov 2011

@miskaajozko zatial ano 🙂

mariana0915
4. nov 2011

@dida81 ved ty možeš všetkodo 12:00,nemusis jest iba jogurt 🙂 premna je teraz nenormalna mnamka biely jogurt 😀 😝

kaja73
4. nov 2011

@mariana0915 Ona ma menu od Norbiho a tam davaju len jogurt na rano a potom až obed-toto bolo to co mi na menu vadilo,tak som si to upravila podla seba-ranajky chlebik a kavicka-ved rano možem- a na desiatu ten ich jogurt.
Bolo mi dlho do obeda len na jogurte a okrem toho podla update sa do 12 može aj tak vsetko,tak som si tu zmenu spravila a aj tak slo dolu 11 kil za 3m 😉
A este som si aj okolo 21h daval trochu mlieka ci bielho jogurtu.
Proste som jedla nie 4 krat ako oni davali ale 6 krat-ak ratam aj to deci mlieka pred spanim. 😉
Ja mam paniku totiž so spomalenia metabolizmu-tak som už schudal vela krat a vždy nastal jojo efekt-lebo som jedla malo a telo si potom pri prechode na normalnu stravu-nie prežieranie-ukladalo rezervy a ja som naspat priberala.
Tak teraz si davam bacha, aby som jedla v 3 h intervaloch-nech telo nehlasi poplach.

kaciatkoke
4. nov 2011

ahoj @lenka268 prosím ťa a aké majú približne ceny, sú oveľa vyššie ako v normálnom obchode?

lenka268
4. nov 2011

@kaciatkoke ahoj pisala som to par stran do zadu kuk tam 😉

kaciatkoke
4. nov 2011

už som to našla vďaka, to preto, že nečítam do konca ale píšem hneď ako niečo nájdem čo ma zaujíma 😉

lenka268
4. nov 2011

@kaciatkoke to je v poriadku , to znamena ze chces o tom vediet co najviac a hned, super odhodlanie ako ma byt 😉

kaciatkoke
4. nov 2011

nič iné mi už ani nezostáva ako odhodlanie. Totižto nikdy som nebola štíhla no po pôrode je to hotová hrôza a aj sa cítim strašne zlé 😢 potrebujem zhodiť aspoň 20 kíl. Mala bude mať na druhý mesiac rok a ja mám pocit že som ako slon. Zdá sa mi že som pribrala až po pôrode (jasné, že niečo bolo aj pred pôrodom) no asi také 2 mesiace po pôrode to začalo

miskaajozko
4. nov 2011

@kaciatkoke keď budeš mať odhodlanie určte sa to podarí a výhoda tohoto stravovania je, že si nemusíš až tak odopierať do 12 hodiny. Potom Ti tie pochúťky tak nechýbajú poobede a večer 🙂 Držím palce 😉

miskaajozko
4. nov 2011

@mariana0915 tak to som veľmi rada 🙂 ja dúfam, že vydržím nejaký čas nevážiť sa. Zatiaľ na mne tie 2 kilá veľmi nevidno, iba cítim, že nohavice sú mi voľnejšie 😀