Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@luciapejkova musí, 4 kg dáme ... 😉
@kaciatkoke no jedno dve porušenie nič neznamená 😉 inak poobede ja nie som vôbec hladná jem nasilu asi sa nám žalúdok ,,cvrkol,, 😀
@ miskaajozko prešlo to ďakujem, len ma to zarazilo a skôr si myslím, že to je tým že žalúdok si zvykol na to že dostane len niečo ľahšie už poobede a zrazu bum.
Baby a aj sa meriate koľko zišlo dole v cm či iba vážite?
@ bianka1 ja ako kedy podľa toho čo mám na obed no čo som fakt šťastná je, že už sa nenapchávam chlebom poobede a nejak ani nemám chuť na sladké
@kaciatkoke ja sa vážim, ale lepšie je meranie
@kaciatkoke Ja som sa aj merala aj dnes som sa pomerala aby som vedela ako to ide. Predtym som za mesiac dala dolu 4,4 kg a centimetre isli okolo 5 myslim zo vsade,aj teraz chcem do vianoc dat dolu tie 4-5 kg a to budem velmi stastna verim ze to pojde,aj vam vsetkym drzim palce 🙂
@luciapejkova http://zena.atlas.sk/sluzby/videotip/varenie/ze... kočky toto môžeme do 15 - kedže je to z tvrdej pšenice 😉
Ahojte,
@elina313
@luciapejkova prosim vas a my máme nejaku tabulku? Ci len v sukromke asi, nevadi.. Len sa pýtam , keby bola k dispozicii pridam sa do nej, ak nie, nevadi, chudneme dalej. 😀
Prijemnu nedelu . 😀
Cavte spolubojovnice 😉 , dnes dobry pocit po vcerajsku, a odhodlanie do druheho mesiaca, dnes som varila svieckovu s knedlou, uz som to dlhsie nevarila. Juj ale som ju dobru spravila. Dala som vela vela zeleniny mrkvu zeler a co tam idem aby som ju mala pekne hustu. Takze ked som zmixovala pridala som len smotanu a ziadnu muku. Tak som si dala pekne maso so stavou a drahy aj knedlu ale ja nie pekne mi to stacilo. @dida81 tabulku maju baby asi v sukromnej skupine, ja si to znacim kedy som zacala a kolko islo dole za aky cas. Keby chcel moze niekto spravit tabulku ale ja sa nehlasim, 😀 mam s malym toho teraz dost. Od piatku vymysla so spanim,nechce spat. Reve, jeduje sa az nakoniec zaspi, doteraz to nerobil tak neviem ci uz spavat nebude alebo co ale je to hruza. Je este maly tak si myslim ze by este mal. Bude mnat 18 mes. Zatial papa.
@luciapejkova urcite sa to podari vsetkym a bude to krasny vianocny darcek 😉
@kaciatkoke som rada, ze uz je lepsie 🙂
@elina313 dakujem za inspiraciu na kuskus. Mne vcera manzel pripravil vynikajucu veceru, mozno tiez dobry tip: ugriloval mi tofu, cuketu a par sampinonov a pridal to do salatu z roznych druhov zelenych salatov(rukola,polnicek atd.)ochutene to bolo uz len olivovym olejom, citoronom, solou a korenim. To bola taka dobrotka, ze mi nic viac k tomu nechybalo a zjedla som toho za plny tanier. Mnam 😝
@kaciatkoke ja sa vazim, meter ani nemam doma 😀
@lenka268 svieckova musela byt fantasticka 😉 a vela sil s malym 😉
Tak ja si davam prave mozzarelu a aj kavicku som si spravila,sli sme do nakup.centra s detmi a manzel ma pozval na kavu no kava sa nekonala maly bol taky zly 😢 že sme sa vratili po chvilke domov,dcerka ma uz 6 rokov s nou sa da vsade no maly jak 100 čertov,lenka 268 niesi v tom sama musime to niejako zvladat 😉 a aj dietku,inak blahozelam ku krasnym zhodeným kilogramom. 🙂
Kocky posielam vam link na cvicenia s od tej Hanky Kynychovej co som tu uz pisala, najdete tam rozne cviky. Mozno vas inspiruju mne sa s nou cvici dobre 😉 http://www.hejbejse.tv/ A prajem prijemny nedelny vecer 🙂
@miskaajozko dakujeme za tip na cvičenie...idem sa nato pozrieť...dokážem sa obmedzovať v strave,ale nato aby som začala cvičiť ešte neprišlo ☹ aj ked viem,že je to doležité,ale nie a nie sa donutiť začať 😠
Ahojte, môžem sa medzi vás mohla zaradiť?... dnes som začala. 🙂 Potrebujem podporu.
Ahojte baby,velmi rada by som sa k Vam pridala 🙂 po porode som vazila 84 kg, momentalne mam 72,moj ciel je 65 kg 🙂 Norbiho zivotny styl som spoznala len nedavno,doteraz som chudla podobnym sposobom,na ranajky som sa najedla poriadne, vacsinou sladke, potom obed, nic specialne, to co som mala navarene, do 12 som mala sladke,potom som jedla len lahsie jedla, najcastejsie jogurt s celozrnym pecivom, po 18 hodine som sa snazila nejest,ked uz som bola velmi hladna alebo skor mlsna, dala som si jablko ci mrkvu..ale toto stravovanie sa mi paci.zas som zacala chudnut pred 2 tyzdnami a uz mam dole 2 kg. 🙂 🙂
@amikka ahoj a vitaj.Ja som tu tiež krátko,ale je to super lebo mne osobne tieto debaty daju akúsi silu a mám večšiu chuť ísť do toho 🙂 v stredu to budú dva týždne čo som začala,ale to ešte nebolo tak naplno.teraz sa už viac snažím 😉 slúbila som že sa nebudem často vážť,tak ešte neviem ako na tom som,ale ešte aspom týždeň a potom skočím na váhu 🙂
Dnes som mala važiaci den-takže dalsie kilo za tyžden dole-celkovo už 13,5 kg. 🙂
@kaja73 hlboko sa pred tebou sklaňam 🙂 maš moj obdiv 😉
@miskaajozko
@luciapejkova dakujem, uz sa nasla pricina jedov pri spani, dnes rano dostal taky soplik chudatko moje, ocka ma cervene, bolave, ale doteraz mu to vzdy rychlo preslo tak dufam ze tomu bude aj teraz tak. Dnes uz zaspal v pohode asi sa mu to uvolnilo.
Dnes rano som si dala polystyren s natierkou s nizkotucneho tvarohu s vajcom, zatial som este neobedovala, Ale dnes mam chut spravim si prazenicu jasne bez chleba a dam si k tomu olivy, rajciny, co najdem v chladnicke. Mam nakupene biele jogurty vecer ficim na tom. Zatial pekny den vsetkym
@lenka268 teraz som zostala trošku prekvapena z tvojho papania.ved rano sa može papat aj neake graham pecivko....ci nie?a polystyren zas večer namiesto chleba.alebo to robim zle?mne ta kniha ešte neprišla tak fakt neiem či to robím všetko správne ☹

Dobré ranko prajem všetkým,tak dnes naplno a bez porusenie pridala som sa do tabulky ak to nevadi,chcem pokorit niejake tie 4 kg do vianoc tak dufam,ze to pojde, 🙂