icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenka268
14. nov 2011

@najorbitka juj to som nechcela ta nastrasit az mi zle ostalo, jasne ze mozes jest chleba do obeda, ziaden strach, aj ja ho jem vcera som si dala normalne chleba so sunkou, ja si dam aj obcas nieco sladke rano, ja som len pisala co som ja jedla. Chleba som mala trvdsi, maly je soplavy do obchodu sa mi nechcelo tak som si dala polystyren. Urcite to robis vsetko tak ako mas neboj 😉

kaja73
14. nov 2011

@najorbitka Ano do 12 h možes vsetko , ale ak sa da tak v rozumnej miere-inak sice nepriberies,ale ani moc neschudnes.
Ja si rano davam krajec chleba s maslom a sunkou,alebo medom a k tomu kavicku.
Obed mam tiež normalny-taky aky proste je po ruke. A casto je aj desiata-dake jablcko.
Až po 12-13h nabieham na update 😉

amikka
14. nov 2011

Ďakujem dievčatá za privítanie. Som rada, určite sa bude chudnúť lepšie. Ja som dala dolu 20 kg s 90 dňovou diétou to začalo a rok a pol sa držím, len stále sa mi vracia 4-5 kg keď sa rozpapkám, tak vždy som ju skúšala nanovo, ale už to akosi nejde, ale ani ma to už nebaví a toto sa mi zdá racionálnejšie stravovanie, tak uvidím, ako mi to pôjde. Chcem dať dolu ešte min. 10kg. Chcem sa spýtať, ovsené vločky môžem aj večer s jogurtom? Či len ráno tie ovsené.... dík

najorbitka
14. nov 2011

@lenka268 ďakujem dievčata moje zlaté.hneď mi odlahlo 😵 ja doobeda papam na raňajky taký manši cerealny rohlík a ak mám chuť na sladke tak si dám.aj obed mavam taký čo mám uvarené a už po 13.oo papám napr.minule rizoto o 15.00 a potom len zeleninkový šalat a biely jogurt,alebo praženica a k tomu si dám polystyren.a kolko sa može max.toho polystyrenu?
@kaja73 aj tebe tá vďaka 😉

kaja73
14. nov 2011

@najorbitka Neviem kolko sa može,ale oni v ich menu, davali 3 kusy na veceru-psenicneho polystyrenu a daku natierku vzdy k tomu.

najorbitka
14. nov 2011

@kaja73 tak to by bolo dobre,lebo zatial som viac ako 3 nezjedla.skor sa snažím 2ks.ďakujem 🙂

lenka268
14. nov 2011

@najorbitka ono je to tak ako napisala @kaja73, v knihe je to tak napisane ze do trojky patria tie veci ktore sa mozu od 6-12 ale tiez striedmejsie. Lebo napr. aj ked lubim chleba vo vajci a za inych okolnosti by som zjedla aj tri tak teraz si dam jeden ak si to vobec na rano urobim lebo taketo veci mi teraz uz pridu tazke a tucne. Vtedy ako som bola v tom update obchode ta pani sa ma pytala ci sa stravujem len podla jednotky. Ja som jej povedala ze nie ze normalne 1,2,3. ona na to ze ok ale ze ona sa len jednotkou to znamena ze chudne rychlejsie. Tiez mam niekedy dni ked jem aj do obeda len veci s 1-tky, spravim si to niekedy prisnejsie, ved ja mam ozaj s coho zhadzovat.

lenka268
14. nov 2011

otazka je, ale ci rychlejsie je lepsie ze? pomalsie podla mna znamena trvalejsie, no uvidime.

dida81
14. nov 2011

@lenka268 a co je jednotka?

najorbitka
14. nov 2011

@lenka268 to si aj ja myslím že aj keď je povedané že sa do 12.00 može všetko tak to neznamená že budeme jesť ako bez rozumu.jasne že bude lepšie vynechať tie mastne jedla,ale nesúhlasím aby to bolo moc prísne.potom nastava ten jojo efekt.ked hladujeme a potom sa najeme tak to telo si to uklada ,lebo sa boji že zas bude hladovať.takto mi to vysvetlovala doktorka obezitologička .

lenka268
14. nov 2011

@dida81
jednotka je Norbi Update 1 - potraviny od 6-22 - podla knihy hocikolko
dvojka je Norbi Update 2 - potraviny od 6-15 - polovicne mnozstvo napr- maso s ryzou, ryza len polovica masa kolko chces
trojka je Norbi Update 3 potraviny od 6-12 - malo

😉

amikka
14. nov 2011

@najorbitka to som zvedavá, koľko si dala dolu za tie 2 týždne. Aké máte ostatné výsledky , dievčatá, pochválte sa, nech sa navnadím 😉

najorbitka
15. nov 2011

@amikka ja určite napíšem ked sa odvážim odvážiť 😀

miskaajozko
15. nov 2011

Ahojte ja si myslim, ze je tazke stravovat sa cely den len s potravinami U1, hlavne ak nemas po ruke update vyrobky. Ja si vacsinou doobeda doprajem pecivo, aj maslo aj lekvar, podla chuti. Samozrejme snazim sa jest tmave pecivo. Obed mam tiez vacsinou normalny a potom uz jem len U1 potraviny. Zatial sa mi to darilo, akurat vcera mala svokra oslavu, ale drzala som sa nabrala som si na tanierik sunku, vajicko, syr, zeleninku, ale zhresila som sampanskym s jahodou, no tomu sa neda odolat 😀 Ale pagaciky a domaci bebe keksik som si zobrala na dnes doobeda. 😝 Ja si myslim, ze vsetko treba s mierou, lebo telo si to potom vypyta spat. A ja sa snazim niektore dni mat lahsie, ale niektore si doobeda doprajem viac 😉

miskaajozko
15. nov 2011

@mavion vitaj medzi nami 😉

miskaajozko
15. nov 2011

@kaja73 dalsie kilo dolu super 🙂

miskaajozko
15. nov 2011

@amikka no ja som na norniho stravovani 3 tyzden a zatial som schudla asi necele 3 kila. Ale uz to citim na sebe, vela ludi si to este nevsimlo, iba moj partner, ale chcela by som do konca novembra klesnut na 60 kg. 😉

mavion
15. nov 2011

@miskaajozko dakujem, stravujem sa presne ako ty pises, vacsinou mam na ranajky maslo s lekvarom a tmave pecivo k tomu 🙂 prave som dojedla bolonske spagety a uz budem jest len biely jogurt s musli a jablko 🙂

lenka268
15. nov 2011

@mavion tie spagety by si ale mala stihnut to tej dvanastej

amikka
15. nov 2011

@miskaajozko to je pekné. Aj mne keby to tak išlo. Nechcem sa tiež stále vážiť, ale nemôžem odolať, hlavne teraz zo začiatku, keď som zvedavá, či to funguje 😉

najorbitka
15. nov 2011

@amikka aj ja som sa stale vazila a stale som nechudla 😢 .potom ma to trapilo.teraz som sa nevazila asi 4 dni.pre mna je to rekord 🙂 dneska mi uz konecne prisla kniha.veeeelmi sa tesim.nasla som si neake chyby co som robila,ale nevadi ak by som zatial ani neschudla.teraz nato idem na sto percent .toto doteraz budem brat ako rozbeh 😉 aj tak sa lepsie citim....to urcite.

amikka
15. nov 2011

@najorbitka ako sa volá tá kniha a od kial si si ju objednávala? Ja idem len podľa takého stručného prehľadu čo mám.

mavion
15. nov 2011

@lenka268 vidis to som si vobec neuvedomila ze je to muka 😝 ale u nas su cestoviny casto ked nestiham snazim sa aspon do tej 14 tej ziest obed.ale aj napriek tomu idu kila dole 🙂 ale diky, preto sa mi toto forum paci 🙂

lenka268
15. nov 2011

@mavion aj ja mam velmi rada cestoviny moc rada, asi je dolezite ze tie samotne mucne jedla su do tej dvanastej, mne to tiez velmi pomohlo hlavne ze ten chleba som velmi obmedzila, nemas zac aj ja som rada novym radam a hocicomu ci sa tu napise 😉 a super ked idu kila dolu traba s nimi zatocit 😀

najorbitka
15. nov 2011

@amikka ja som doteraz tiez jedla len podla toho co som kde precitala na internete.tu knihu urcite najdes na nete vola sa Norbiho tajomstvo a ja som si ju objednala z ABC knihy.Tam som ju našla najlacnejsiu.stala tusim 7,80 €.bolo to bez postovneho.Ale maju aj predajne s vyrobkami Update a tam ju tiez predavaju,ale tam neviem kolko stoji.mne tato cena prisla dobra,lebo inde som ju nasla okolo 10€

amikka
15. nov 2011

@najorbitka ďakujem, pozriem sa po nej možno aj v kníhkupectve.

miskaajozko
16. nov 2011

@mavion čo sa týka cestovín, tak z bielej múky do 12 - tej. Ale keď aj ja nestíham, tak si robím celozrnné a tie sa môžu do 15 hod. 😉 Ja milujem cestoviny, snažím sa ich obmedziť, ale zatiaľ sa to darí, možno iba na 2 razy do týždňa 😉

martinka1981
16. nov 2011

Cestoviny z tvrdej pšenice možte do 15 tej 🙂
Inak dobre ranko

Mne sa podarilo pol kila pribrať 🙄 takže musim sa do toho zas pustiť.

najorbitka
16. nov 2011

@martinka1981 to je velmi malinko a skor to bude len náhoda a neaka zadržaná voda v tele. Martinka tie cestovinky je v obchode dostať bez problemov?je to naka značka?aby som ich našla 🙂

mavion
16. nov 2011

@miskaajozko dnes som ich stihla do 12 tej 😉 dam si na to pozor, doteraz som aj cestoviny brala do tej 15 tej ako zemiaky a ryzu. inak chcem sa spytat kolko pijete tekutin? ja som sa premohla a prestala som sladit caj, no a teraz mi to chuti velmi, spravim si liter zeleneho alebo medovkoveho caju. ale ja by som ho vypila aj ovela viac. potom pijem uz len cistu vodu 🙂