icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

martinka1981
16. nov 2011

@najorbitka väčšinou su to talianske ako Panzani,ale tušim aj Maggi .Čitaj zloženie je tam napisane že su z tvrdej pšenice 😉

najorbitka
16. nov 2011

@martinka1981 ďakujem 🙂

dida81
17. nov 2011

Ahojte, ja mám dnes presne 2 týždne ,co sa stravujem podla norbiho ...
Odvázila som sa: minus 2,5 kg 😀 co je asi celkom pekne ... Tak som rada.
Dufam, že aj dalej to takto pojde. 😉

Papa, pekný den 😉

dida81
17. nov 2011

@mavion podla mna pit možes kolko sa ti chce,ak nejde o sladene vody... Ja pijem stolove vody /neochutene/- ja musim mat bublinky , mne je inak zle. A obcas si robim čajik, ale len taký bez cukru. No tie ovocne su dobre aj tak. 😉

miskaajozko
17. nov 2011

@dida81 to je krasny vysledok za 2 tyzdne -2.5 kila. Blahozelam 🙂

amiiia
17. nov 2011

čaute baby...ja sa stravujem mesiac z Norbim a schudla som 9 kg 🙂 tak sa veeeľmi teším..konečne tie tehotenské kilá zišli dolu,,,teraz som prešla len na obedové menu ostatne si budem robiť ja doma...tak dúfam, že nepriberiem... 😉

dida81
17. nov 2011

@amiiia tak to je už ina káva , že 9kg.. to je moj ciel 😉 Blahoželám. Nosili ti domov menu? Vsetko si vzdy zjedla? Ci aj nieco mimo? napis pls..vdaka

amiiia
17. nov 2011

ja som mala tzv U 14 t.j. menu na celý týždeň - raňajky, obed, olovrant, večera. U nás to robia jedni podnikatelia..takže u nich si to objednám a každý deń som na obed pre to chodila - takže pohodlne...neviem ako to je v iných mestách, či aj povedzme ty máš túto možnosť...takže som jedla mesiac iba to, okrem toho fakt nič iné..a každý týždeń som mala dole mínus 2 kg...teraz od pondelka som len na obedoch od nich + v obchode som si kúpila od nich chleba..nátierku a tak..tak uvidím čo to spraví, ked si to sama zostavujem...jediné čo som mimo toho, ked som mal krízu jedla, boli zelené jablká - tie sa môžu... 😉 Ty ako jedávaš menu alebo si sama varíš?

amiiia
17. nov 2011

@dida81 ja som mala tzv U 14 t.j. menu na celý týždeň - raňajky, obed, olovrant, večera. U nás to robia jedni podnikatelia..takže u nich si to objednám a každý deń som na obed pre to chodila - takže pohodlne...neviem ako to je v iných mestách, či aj povedzme ty máš túto možnosť...takže som jedla mesiac iba to, okrem toho fakt nič iné..a každý týždeń som mala dole mínus 2 kg...teraz od pondelka som len na obedoch od nich + v obchode som si kúpila od nich chleba..nátierku a tak..tak uvidím čo to spraví, ked si to sama zostavujem...jediné čo som mimo toho, ked som mal krízu jedla, boli zelené jablká - tie sa môžu... 😉 Ty ako jedávaš menu alebo si sama varíš?

dida81
18. nov 2011

@amiiia ja som tiež z NZ, mne to nosia kazde rano tak isto menu na celý den... Len velmi pekne si schudla z toho . Ja tiež jem IBA to, nic ine, obcas jablcko mimo toho...No mne to ide akosi pomalsie ako tebe. Ale neva, najma že to ide dolu. 😀 Mne to nosia 15 dni. 😉

daniela26
18. nov 2011

Ahojte a kde si to mozem pozriet ze ake potraviny kde patria?poradte

tara2
18. nov 2011

@daniela26 - tusim na prvej strane tejto diskusie je zoznam

ja som sa tiez zacala stravovat podla Norbiho, v pondelok bude tyzden, tak som zvedava na vysledok 😅

amiiia
18. nov 2011

@dida81 Ja som zo Štúrova...neboj, pojde to dolu...mne každý týzden 2 kg,,,uvidíme teraz..,čo pokombinujem 😀

miskaajozko
19. nov 2011

@amiiia - 9 Kg to je úúúžasné. Blahoželám 😉 A vitaj medzi nami 😉

miskaajozko
19. nov 2011

@tara2 Ahoj tiež vitaj medzi nami 😉 a výsledok bude určite 🙂

miskaajozko
19. nov 2011

@daniela26 ahoj tiež vitaj v našom klube. Veru na prvej strane je tabuľka, ale myslím, že aj niekde v posledných stránkach je tiež tabuľka. Skús si prečítať viac príspevkov spätne, je tu už popísaných veľa rád 🙂

miskaajozko
19. nov 2011

@amartinaa kde si stratená? 😢

tara2
19. nov 2011

@miskaajozko - dakujem 😉 a teda dufam, ze nejaky vysledok bude 😀
@amiiia - klobuk dolu...super 🙂

kaciatkoke
19. nov 2011

Ahoj žienky, tak idem sa trochu aj ja pochváliť aj keď mohlo by to byť aj viac no aj tak som rada -1,5cm nevážila som sa takže neviem či to vidno aj na váhe.
No ale hlavne chcem vás poprosiť o nejaké tipy čo variť - totižto dnes zahlásil môj manžel, že sa musí začať lepšie stravovať lebo potrebuje zhodiť, že možno sa potom stratia aj problémy čo má. Tak vás pekne prosím poraďte čo variť lebo už strácam nápady. Ďakujem

lenka268
19. nov 2011

@kaciatkoke a kde si dala dolu 1,5 cm na bruchu? bokoch ? ci aj tam aj tam?, parada 😉 , ja taham dnes 5 ty tyzden a celkovo to je zatial 4,7 kg takze dalsie kilo od minuleho tyzdna, ja varim ako doteraz, len si s toho vyberem to pre seba, a viacej robim salaty. Zatial pa

amartinaa
19. nov 2011

@miskaajozko ááááhoj, už som opäť tu 🙂 sledujem priebežne komunikáciu, len som sa príliš nezapájala ☹ máme tu viac nových spolubojovníčiek 🙂 takže aj debatka sa nám rozrastá...Ako sa máš Ty?

kaciatkoke
19. nov 2011

@ lenka 268 no vieš ja som taká múdra, že som sa odmerala iba na bruchu takže neviem či som schudla aj niekde inde. No dohodli sme sa s mužom, že od zajtra začíname spolu od začiatku takže akokeby som doteraz nič nezhodila. Aj sa celkom teším. Pomerám sa, odvážim sa a budem veľmi dúfať, že tie hnusné kilá pôjdu dole.
A tebe samozrejme blahoželám vyzerá to tak, že si každý týždeň zhodila pomaly kilo. To je supééééér.
A ešte aké šaláty zvykneš robiť?

bianka1
19. nov 2011

@kaciatkoke ja zvlášť pre seba nevarím jem to čo navarím ostatným ale sn ažím sa do 12tej 🙂 potom hlavne polyester alebo zeleninový šalátik 😵
@tara2 dá sa super schudnuť a hlavne chudne sa pomalšie a tým pádom nie je jo-jo efekt držím palčeky 😉

amikka
20. nov 2011

Ahojte, som tu, čítam Vás. Zajtra sa odvážim po týždni držania. 😉

tara2
20. nov 2011

@bianka1 - dik 😉
@amikka - aj ja sa budem zajtra vazit

miskaajozko
20. nov 2011

@amartinaa ahoj, tak to som rada, ze nas sledujes 😀 Ja sa mam dobre, posledne tyzdne velmi pracovne vytazena, ale inak sa nemozem stazovat 😉

miskaajozko
20. nov 2011

@kaciatkoke ja varim co doteraz, len sa dam menej prilohy, nerobim zaprasky z muky do polievok, aj minule sme s manzelom robili vyprazany encian a cesticko sme urobili z celozrnnej muky. Viem, ze vyprazane nie je najzdravsie, ale raz za cas preco nie. Jedavam viac zeleninovych salatov najma na veceru. Da sa povedat, ze do 12-tej jedavam ako predtym mozno len mensie porcie priloh. 😉

miskaajozko
20. nov 2011

@amikka urcite bude -1 kilo 😀

miskaajozko
20. nov 2011

@lenka268 no krasne to ide z teba dolu, balhozelam. Ma to zmysel tento zivotny styl, ja sa tiez citim dobre. Odvazim sa buduci tyzden a napisem ako som dopadla uz to budu 4 tyzdne ako sa takto stravujem 😉

mavion
20. nov 2011

@amiiia chcela by som ta poprosit ci by si nam sem napisala co obsahuje Norbiho menu,tak povedzme tyzdenne 🙂 pre inspiraciu pre tie baby ktore nemaju moznost zakupit si toto menu 🙂