Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
tak dievcata, chudnuce spolubojovnicky 😀 dnes rano som sa odvazila (des a hruza), normalne naranajkovala a uvidime ako zvladnem prvy den 😎 . som odhodlana, takze do dovolenky chcem mat aspon 3kg dole. snad sa mi to podariiiiiiiiii...... 🙂 pekny chudnuci den 😉
@happysmile Oli držím Ti palce, neboj sa, pôjde to dolu!!!! Musí!!!!
Dnes je to týždeň, čo fičím na tomto spôsobe stravovania,stále mám len 1kg dolu, ale mne to nevadí, brucho mám plochšie, trávenie upravené a cítim sa úúúúúžasne dobre!!!! Verím tomu, že po čase pôjde aj tá váha dolu, len si moje telíčko musí uvedomiť, že takto ja už budem žiť a stravovať sa...žiadne diéty, ako doteraz....takže mu/si/ musím dať čas, aby sa naladilo na chudnutie a pôjde to!
Všetkým želám krásny chudnúci deň 🙂
Ahojte baby, tak včera po spiningu som sa tu už neukázala......., ale kupodivu som to prežila, schválne som si na prvý krát po dlhej dobe zvolila takú hodinu a takého trenéra, ktorý síce dá riadne zabrať, ale tak nejak s rozumom a po hodine sa necítim ako keby ma krava vyplula!!! Takže pohodička, v piatok to už bude troška horšie, to idem na takú trénerku - divošku, čo pri nej idem dušu vypustiť!!! Mám ale takú fintu, vždy, keď už mám pocit, že nevládzem a už nemôžem, tak si pekne do rytmu bicyklovania a hudby vravím - si tlstá, si tlstá....a zrazu mám toľko sily, že by som mohla aj hory prenášať!!!!! A dnes som sa odvážila a mám o pol kila menej ako včera, ale zas je pravda, že som včera vypila hektolitre vody, tak sa už asi vo mne konečne tá voda nezadržiava!!!!! Idem čosi porobiť, nech aj doma zo seba vydám nejakú energiu!!!
Inak moje raňajky - hamburger s vyprážaným hermelínom - moja mňamka!! Kámoška mi priniesla večer, ale odolala som a dala som si až na raňajky!!
Tak zatial ahojte!!!!!!
@elina313 Eli ale ja som pochopila ze hamburger - ako zemla + vyprazany hermelin - na tom nie je nic zle 🙂 ja si tiez robievam hamburgery doma - iba zemla, ciste masko osmahnute a kvantum zeleniny s dresingom 🙂
@gebeente77 presne tak, žemlička, hermelínek a koooooopčisko zeleninky!!!! A to predsa dopoludnia môžem!!! Po tom mojom včerajšom výkone som si to aj zaslúžila a to ešte nespomínam ten nočný výkon...(ale nie ten, na ktorý myslíte), Katarínka od polnoci do pol štvrtej nie a nie zaspať, iba vískala, spievala, rehotala sa ako divá.....proste divočina!!!! zaspali sme s mužom o pol štvrtej a on chudák a trištvrte na päť vstával!!!!!!! 😒
ja za chvilku, ked sa Dado zobudi valim ku svokruske na marhulove gulky 🙂 aby som to do 12-tej stihla 🙂
@gebeente77 no to by malo byť v pohodke, 🙂 aj keď najlepšie by to bolo bez žemli 😀
Inak ja si stále hovorím, že keď schudnem odmením sa v mekáči 🙂 Som to ja ale že ?
@gebeente77 mňáááááááám aj ja musím spraviť, kým su marhuľky 🙂
@zofrinka tak tak - ja zase nemienim teraz vylucit zo svojho jedalnicka uplne vsetky veci - zase mozno som zla, ale to radsej ozeliem tych par kil co chcem schudnut - nakolko sa nemienim stat otrokom diety - nikdy som prave z tohoto dovodu nijaku nedrzala, lebo by ma asi slahlo a toto sa mi pacilo, ze to nie su az take brutalne obmedzenia a aspon do tej 12-tej si clovek moze dopriat normalne, aj ked obcas mozno nezdrave jedlo - hlavne ak je dovolene aj v Norbiho update - takze nevidim dovod niekoho hned karhat 😝 a Zofrinka, aj nas Dado, odkedy sme sa prestahovali tak prespal v klude jedinu jednu noc, dnes som bola pri nom 4 razy v noci, co stale kvoli niecomu plackal - v starom byte sme uz 3 mesiace spinkali celu noc ☹
@elina313 Eli ale ved to jedla rano - rano mas povolene pecivo - ja zjem polystyreny, ale proste aspon rano, chlieb alebo rohlik, aj ked celozrnny mat musim, inak mi to potom hrozne chyba a knuram co by som zezrala na zasytenie 🙂
@gebeente77 no, a to sme sa ani nesťahovali...ona mi ešte celú noc neprespí, 1x sa budí na kojenie, ale včera to bol fakt extrém!!!!! A čo sa týka stravovania??? Ja som pažravec, ja milujem dobré jedlo, milujem varenie, milujem jesť, preto som nikdy pri žiadnej diete nevydržala, ale toto sa mi páči, toto stravovanie a je fajn, že som na to nalákala aj manžela!! Len uvidím, ako budem fungovať od októbra, keď budem mať aj školu, robím si externe výšku, tak uvidím, čo budem chrumkať na prednáškach pod lavicou!!!!!
@elina313 no, tiež by som radšej strávila noc nejako inak..... 😀 😀 😀 😀 ale Katka si s tým akosi nesúhlasila.....
A na svoju obranu udávam, že poobede si nedávam ani polystyrén.......to by už muselo byť stráááášne zle, snažím sa bez pečiva, ale tomu hambáču som proste neodolala. Idem asi uspať tú moju speváčku!!! 🙂
@gebeente77 ale však nekarhám 😉 😀
tu ide len o to, že hermelín má vysoký obsah tuku a aj žemlička bohužiaľ, takže dokopy je to dosť kalorické, ale nepovedala som nič také, aby ste to museli brať ako karhanie, akurát, že chudnutie pôjde pomalšie, to je vsjo 😵
@zofrinka
dobre ranko kocky,dnes som stala celkom fit a ani svalovku nemam,rano som mala chut na sladke tak som si dala celozrnnu zemlu s kavou a jahodovu marmeladu domacu,trochu masla,terza som zbastila jeden kokosovy nanuk,a ananas citim sa super ,brucho mam splasnute uz som sa aj vazit chcela ,ale pockam do 10
na obed si robim zeleninovu polievocku a palacinky s bananom a nutelou,dnes mam totiz hroznu chut na sladke,samozrejme len do 12,to s ami paci ze si to mozem dovolit ,zaidne odriekanie a poobede,sa normalne tesim na masko,syrik zeleninku pretoze sladkeho mam doobeda dost,je to super !!!!!sme kocky ,sme kocky .... 🙂 🙂 🙂
no damy, ja idem obliect prcka, aby som to do tej 12-tej na tie marhulove gulky stihla 😀 😀 😀
@gebeente77 normálne až sliny sa mi zbiehajú, také so strúhankou posypané a na vrh maslo, máš ty ale dobrú svokru 😉
@elina313 no to veru mam, doteraz sme byvali v jednom vchode na rovnakom poschodi - oproti sebe byty 🙂 a normalne mi to chyba, ze uz sme sa prestahovali a nemam ju tu ☹ zlata to zena 🙂
@gebeente77 to je vzácnosť ... väčšinou to tak nebýva 😉
@zofrinka no a ja... pozri sa na mňa, že mojou motiváciou je Mekáč, ale som sa zaprisahala, že si nedám nič, pokiaľ neschudnem...a potom si dám niečo za odmenu....
A tiež si myslím, že ak má človek vyslovene na niečo chuť, mal by si to dopriať, lebo potom vymetá chladničku od vrchu až dolu a je to za jedno. Aj sladké patrí do jedálničku, moja mama napr. keď nemala dosť cukru, mala závraty a lekári jej povedali, aby si dala vtedy čokoládu.... len všetko musí byť s mierou 😉
@gebeente77 aj ja tak byvam so svokrou 🙂 pohodicka 🙂
stravujem sa normalne, ked sa zacnem obmedzovat, uz je to dieta a to ja nechcem! takze papam nromalne, akurat pravidelne a podla zasad. dnes som napriklad isla ku sestre na gofri, tak som vynechala ranajky aj desiatu a dala som si gofri v pohode. do vecera uz budem len tak light ale nemam vycitky ani nic take. musim si zachovat radost zo zivota aj z jedla 😎
ahojte, tak ja som si dnes tiež dala dopoludnia kúsok takeho pudingového zákusku na desiatu, ráno som mala rohlík s maslom a rajčinou, obed rizotko s červenou repou no a od teraz už iba bielkoviny a zeleninu. Tiež cítim splasnuté brucho tak uvidím, či to bude aj u mňa fungovať
ááááááááááá toto bola aká pasca mojej dcéry na moje chuť. bunky ??? sedím pri PC a tu čo mám po ruke ... dlhé piškoty posypané cukrom ... normálne a bez akéhokoľvek pocitu viny som sa načiahla, zjem jeden a v tom .... ČO TO ROBÍŠ ??? 😠 no tak som sa v duchu pokarhala, že si neviem veci uvedomiť a keď som pri PC vypínam svoje presvedčenie ... a bla bla... ani nie po minúte mi ruka automaticky zase vbehla do sáčku a moje ústa sa otvorili akoby sa nič nedialo 😲 v ústach som opäť zacítila tú sladku chuť a v tom zase tá zase tá žiarovka nad hlavou.... 😠 som na seba naštvaná ... CHVALABOHU že boli posledné 😀 😀 😀 týmto priznávam svoj prehrešok 🙄
@dida84 esteze granadir nelubim 😀 ja takto tiez uz prestavam olizovat lyzicky od jogurtov, bananov a vyziviek 😀
@gebeente77 a hlavne sa snažím nedojedať po malom 😀 veľakrát mi bolo ľúto vyhadzovať takmer nedotknuté jedlo a skončilo presne tam, kde skončiť nemalo... v mojom bruchu... 😀 😀 😀
@dida84 Dida, to sa presne hovori, ze z toho vraj maminy priberaju najviac, ked dojedaju po detoch, takze ja uz to neriesim a sup do zachoda alebo kosa 🙂 aj ked mi je to tiez luto, no ale co uz 🙂

@elina313 no len ide o to, ze aj predtym som jedla to co teraz, len nie take kvanta a s nafukovanim som nemala problemy - ja v podstate jem len paradajky, uhorky, papriky, redkvicky a cibiky a to som jedla aj doteraz - milujem salaty, ale posledne dni to jem castejsie, tak kto vie 😕