Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
my sme mali vcera tiez family narodeninovu oslavu, boli dve torty, 3 druhy kolacov, 3 salaty, zabijackove speciality, slane...kazdy nieco doniesol a ja som si dala 10 dkg sunkoveho salatu a zeleninu, sladke vobec 🙂 , nechapem ako som vydrzala 😅 😕 . Ale dnes rano som zbodla kusok torty 😀
Ja sa tiež trosku obávam nedele, malý bude mat 2 roky... bude oslava... No uvidim... Snad vydrzim 😉
@amikka káva sa može,ale po 12.00 bez cukru.može sa dat mliečko.a zistila som že mam taky isty problem s vahou.asi prinesiem vodovahu a zistim kde mam rovinku 🙂
@najorbitka tak to som rada, bez kávy si to neviem predstaviť. Ja som sa aj pomerala na začiatku, tak keď nepôjde váha poriadne dolu ale centimentre, tak je šecko v porádku. 😉
@amikka aj ja som sa merala.to je tiez dost dobre.len aj ja som na tu kavu a co je horsie nemam rada bez cukru.rano si dam aj z cukrom a po obede sa snazim robit s mliekom,ale dam si aspon trosku cukru aj ked sa to nema 😒 😒
@najorbitka Aj po obede si možes dat s cukrom,ale ovocnym.
Kup si fruktozu v DM ku- tu možes do 15h papkat. 😉 a je aj sladsia ako biely cukor-ja ho už nepouživam vobec.
@kaja73 tak za toto ti véééééélmi pekne dakujem.Ja som si minule všimla že v DM-ku majú takée všeliaké zdravé veci,len som nevedela čo z toho by som mohla 🙂 ale už možem povedať že aj ja mám prvé kilo dole 😀 snaha o norbiho stravovanie je už síce zajtra 3 týždne,ale poriadne to začalo až ked mi prišla kniha a to je asi ten týžden.to som zistila že som robila dosť chýb
@amiiia Bukovsky teraz piše v jeho novej knihe pre deti že jediny celozrnny chlieb na našom trhu je ten Slatinsky 😉
že je naozaj vyrobeny z celozrnnej muky 😉
ahojte, tak ako som si to tu citala, rozhodla som sa , ze aj ja dnes zacinam. len neviem, ci som to dobre pochopila, na ranajky som mala ovsenu kasu jablkovo-skoricovu, na desiatu pomaranc, obed bravcovy zavitok s kapustou, zemiaky. na olovrant planujem biely jogurt a na veceru cottage a paradajky. nie je to vela? 🙂 a skoda, ze tie update vyrobky sa nedaju kupit cez internet :(
@martinka1981 a je balený a je tam napisany názov? maju ho len v Bille? diky 😉
@martinka1981 Z hodou okolností moja kamarátka chodí k Bukovskému na konzultácie, lebo aj prekonala chorobu a tak on jej radí čo a ako jesť...a myslela som z celozrnných je ten naj...ked už celozrnný...a ona má diétu určenú a on jej ho odporučil...preto som to sem dala 😉 takže počas diety je vhodný... bohvie čo namelú do tých ostatných .. mimochodom tú knihu mám a vrelo odporúčam ... pre detičky super! http://www.eplanet.sk/ShowImage.asp?IMG=http://...
http://www.gorila.sk/t/product_img_slideshow.ph... asi zlý odkaz som dala predchvílou ..
no tak to som teda rada 🙂 som zvedava ako to pojde, naposledy som mala 90dnovku, to bol pre mna horor, stale som bola hladna, schudla som asi 7 kil ale potom som ich aj velmi rychlo nabrala naspat
@dida81 drzim palce urcite vydrzis aj ked je to lakave nieco stale pozobkavat, my pojdeme zrejme tiez ale neviem ci tento vikend, krsniatko ma tiez dva rocky, takze vydrzime 😉
@mariana0915 ahoj a tebe ako sa dari? kedze sme taka podobna vahova kategoria co viem dufam ze to ide super, Ja zatial 5kg a nieco mam dolu za 5 tyzdnov. 😉
@dida81 je baleny a vola sa Slatinsky chlieb. A či ho maju aj inde to neviem,musiš popozerať 😉
@amiiia ja som si tu knižku nedavno kupila a čitala som tam o tom chlebiku, už mam niekolko jeho knih doma.
Musim sa pozrieť do knihy Hned to bude,lebo moje stravovanie sa dosť zmenilo ako sme si kupili knižku a myslim že už by som odtial viac jedal zjedla 😀
@martinka1981 hej, on má dobré knihy, ja mám tiež .. malému sa snažím podľa toho variť...ale ako tak kamošku veľakrát počúvam, ako príde od neho tak mám pocit že už fakt nič čo som predtým jedla nie je dobré...fakt by bolo dobré preorientovať sa, len na zdravú stravu, ale bohužiaľ ja strašne rada jem a milujem dobré jedlo..tak som zvedavá dokedy mi táto snaha vydrží 😉
@amiiia akože on je dosť radikalny. My sme si vybrali taku zlatu strednu cestu.
Ked si predstavim ako som sa stravovala pred par rokmi a teraz tak by som neverila 😀
Ale jeme aj mliečne aj mäso,takže ešte mame čo doladovať 😀 😀
neviem či by som dokazala len podla neho sa stravovať. ja som tiež taky gurman a mam rada dobre jedlo a sem tam aj nezdrave 😀
@lenka268 ahoj 🙂
takže pravdu povediac neviem kolko som dala dole od tych -5 kg 🙂 nemam doma vahu podla veci vidim že hore to neide iba dole tak sanad nejake to kilo od minuleho tyždna šlo dole,aj ked mala som tam krizu, ale už pomynula 😀 🙂 🙂 (trvala len 2 dni )
takže ty si dalauž dole presne kolko??? vidis ty mas tu vyhodu že mas od nich jedla ja sa stravujem sama ☹ ale riadim sa heslom pomaly dalej zajdeš 🙂
čaute baby tak ako sa mate ako vam to ide????????pozeram,že mame stale pribudajuce nove bojovničky 🙂

@kaja73 Aj ja si myslím, pretože raz už mám nábeh na priberanie , tak sa musím stále strážiť. 🙂