Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mavion tu na ich stranke je cele ich menu .... /vlavo dolu/
http://www.update1.sk/index.php
Ale možem , co ma napriklad caka tento týžden :
Ranajky: vacsinou rozne jogurty, kefir s ovocim , 1x update kolác
Obedy: update kapustove fliacky, masa so šalatmi, paprikás plus halusky, tekvicovy privarok, kuracie prsia, hráskový privarok...
Olovrant: rozne pudingy /bez cukru/, krémy, ovocie, uplne naj su ich zákusky rozne -mnam !
Večera: vacsinou polievky alebo 3 cereálne chleby a rozne natierky....
jaaaj,,, už tešim na zajtra, nejaka som hladná 😅
papa, dobru noc
@mavion Jasné, napíšem sem menu na budúci týždeň:
Pondelok:
raňajky: čokoládová tyčinka tvarohová
obed: morčací perkelt + update halušky
olovrant: punčový puding
večera: tie ja to volám polystyrénové pšeničné chleby (lebo sú aj kukuričné), syr tavený, pražská šunka (asi 2 tenké plátky)
Utorok:
raňajky: višňový jogurt
obed: brokolicový prívarok
olovrant: ľahký francúzsky šalát
večera: smotanovo - gulášová polievka (light)
Streda:
raňajky: jablkovo - smotanový jogurt
obed: fitt nakladaná kapusta
olovrant: ovocný tvarohový krém z tropickým ovocím (ananás, mango atď)
večera: domáca pečeňová paštéta + polystyrénový chleba 2 ks
Štvrtok:
raňajky: Update koláč, light margarín, update marhuľový lekvár
obed: pečené kuracie stehno, parená cvikla, parená zelenina
olovrant: up date fánky
večera: kapustová polievka údená, s klobásou
Piatok:
raňajky: jogurt zo zeleného jablka
obed: ľahký tekvicový prívarok s update kuracími fašírkami
olovrant: kefír so syrovými kockami
večera: grécky šalát s pásikmi z kuracieho mäsa (kuracie prsia)
Sobota:
raňajky: pomarančový jogurt
obed: pečené morčacie prsia + grilovaná zelenina (inak to zvykne byť mrazená ako "findus"a tak)
olovrant: kokosová guľa
večera: šunkový pizza krém + polystyrénove chlebíky
Neďela:
raňajky: Tropický jogurt
obed: Fitness kurací paprikáš + udate halušky
olovrant: čokoládové muffiny
večera: Light pečené kuracie prsia s kapustovým šalátom (kapusta zvykne byť klasika zelená kapusta nastrúhaná)
Tak asi toľko, ale všetky tieto jedlá obsahujú zníženú hladinu pridaných sacharidov + sú robené z ich múky a ich vecí..ale tak podľa mňa dá sa skombinovať... 😉
Mne najviac vyhovuje na ich jedlách, že mi to moooc chuti. 😀
A teda stravujem sa tak 2 a pol týždna a este sa mi nestalo aby bolo to iste na obed. Zatial vzdy nieco nove! 😉
Milujem ich jogurty, ich olovranty a cereálne chleby tiež možem. 😉
... no ja ešte takých 5 kg aby som bola na pôvodnej váhe ... zajtra sa vážim, tak uvidím čo to spravilo, keď som mala minulý týždeň len obedy + tie moje kombinácie ... tak uvidím, či zostanem takto, alebo prejdem zase na celý týždeň... no tak ide to aj Tebe ... ak všetko dodržíš určite schudneš ako plánuješ ... 😉
Cavte tak hlasim ubytok na vahe -0,9 kg za tyzden 🙂 . Na to, ze sa neobmedzujem v mnozstve jedla (kvoli kojeniu) a necvicim je to fajn, tesim sa 🙂
@tara2 vyborne pekny zaciatok 😉
Ahojte, tak mne dnes váha ukázala -1kg ale potom som sa na ňu v zápätí postavila znovu a už ukazovala viac, tak neviem, zajtra ešte skúsim. 😉
@miskaajozko - dakujem 🙂
@amikka S vahou som už spokojna-na vysku 170 mam 61 kg,ale dolne brucho po 2 cisarakoch musi este zliezt a zialbohu to neviem cielene na brucho zamerat-takže sa proste ide dalej a uvidime ci to pusti.
Chodim do fitka,zameriavam sa na kardio stroje a brucho,ale cvicim aj ine partie,tak to hadam pojde.
@kaja73 Ja som zvedavá, ako to pôjde so mnou, ja som prebehla z 90 dňovej diéty rovno na túto, 90DD som držala už neviem či nie 4x. Ale udržovala som sa tým , schudla som s ňou 20kg, tak tie 4-5 kíl vždy nabehlo po čase, tak som skúšala znovu, ale už ma omrzela, tak radšej niečo trvalejšie skúšam. Toto stravovanie sa mi pozdáva.
@amikka Ved prave- schudnut nie je žiaden problem-schudla som už cca 5 krat krasne ,ale vždy to slo za daku dobu hore 😖 😲 -a prave preto som aj zvolila tuto metodu stravovania a planujem ju držat kym to len bude možne-aj cely zivot sa da.
Dnes som si napr na ranajky dopriala k poharu ovsennej vlakniny-2 domace kremese-svokra mala narodky a piekla-vcera som si vecer nedala ,ale dnes rano hej a mnam bolo.

@kaciatkoke ahoj ano asi tak to je zhruba kilo za tyzden, zatial som spokojna velmi, salaty robim rozne grecky, kapustovy, cestovinovy, rajciny cibulka syr sunka koreniny hocico ma napadne alebo pozrem na internete a spravim. Jem to k masu alebo len tak. Zatial pa a pekny den vsetkym 🙂