icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskaajozko
24. nov 2011

@mavion a dennu menu vyborne 😉 aspon podla mna 🙂

miskaajozko
24. nov 2011

@martinka1981 ani ja neviem byt uplne radikalna v stravovani, aj ja som gurman + moj manzel je kuchar a este k tomu labuznik 😀

miskaajozko
24. nov 2011

@martinka1981 vyskusam ten chlebik, ked pojdem najblizsie do mesta 😉

miskaajozko
24. nov 2011

@mariana0915 v pondelok to bolo presne 4. tyzden co sa stravujem podla norbiho, len som nemala prilezitost odvazit sa. Zajtra podam hlasenie. 🙂 Ale citim sa dobre, uz si to na mne zacalo vsimat zopar ludi, ale zatial iba malo 😀

miskaajozko
24. nov 2011

A parky na veceru su podla norbiho vhodne, aj ja ich mam rada. Najma tie, tore obsahuju viac masa ako muky. 🙂 Ja som nasla v supermarkete aj bez muky, boli sice drahsie, ale vemi chutne. Ale ked mam po ruke klasicke, dam si aj tie bez chleba samozrejme 😀

amikka
24. nov 2011

@miskaajozko ďakujem za povzbudenie, určite sa nebudem vážiť radšej, aby ma to nestresovalo. 😉

amikka
24. nov 2011

@tara2 ja takých 10 kíl by som rada, ale aj viac ak by bolo by nebolo na škodu, takže mohlo by aj 15 kíl zísť. 😀

mavion
24. nov 2011

@miskaajozko dakujem 🙂

miskaajozko
24. nov 2011

Takže hlásim po dodržiavaní Norbiho update po 4 týždňoch a 3 dňoch som o 4 kilá ľahšia. Takže som spokojná 🙂

dida81
24. nov 2011

😉 @miskaajozko super!

miskaajozko
24. nov 2011

@dida81 aj ja sa tomu teším a mám motiváciu na ďalší mesiac 🙂

mavion
24. nov 2011

@miskaajozko len tak dalej 🙂

magimary
24. nov 2011

prepáčte, než sa k vám definitívne pridám, môžem sa ešte spýtať, čo sa oplatí začínať pred Vianocami? 😅
je tu niekto kto tiež začína (dajme tomu od prvého decembra?) v tomto období? 😕 😅

ale veľmi sa mi to pozdáva...
😉

amartinaa
24. nov 2011

@miskaajozko gratulujem ku krásnemu úspechu 🙂 ako u mňa býva zvykom, tíško závidim 😉

tara2
24. nov 2011

@miskaajozko - super, blahozelam 😉

amartinaa
24. nov 2011

@magimary pravdaže to má význam začať aj od prvého a či 15 😉 decembra...ved čo, hádam nebude tretia svetová vojna, aby sme sa museli objedať do bezvedomia...samozrejme si každá dopraje, ale z mierou (ved kto by odolal?) aspoň si dovtedy našartuješ troška organizmus a naučíš ho iným mravom 🙂 teda aspoň lepším...Vééélka podstata je, nie kedy je vhodné začať, ale veriť si-chcieť a dotiahnuť to tam kam chceš. Nevysvetli si tieto písmenka zle, ale píšem tak ako to je...aj ja som sa dala na Norbiho strav. a je to v poho, samozrejme nebudem klamať, zhrešila som už opakovane nevhodnou stravou, ale nevzdala som to...nevážim sa, lebo vyprovokovala by som sama seba a to nechcem. Ale verím tomu,že sa polepším a prehrešky budu dalej čo najmenšie, až žiadne.... 😎 Veľkým bonusom a prínosom je, ako si tu baby píšu...nielen úspech, ale aj prehrešky a hlavne vidíme, že váha klesá. Tááákže žiadne výhovorky, neváhaj a pod do toho čím skor 🙂

brandy001
25. nov 2011

Ahojte, som tu nova na Norniho jedle frcim od zaciatku novembra ... chuti mi vsetko len vecer je pre mna ako trest .. vtedy by som zjedla vsetko .. ovladam sa aj ked je to velmi tazke, vahu nemam doma ale nechcem sa vazit do vianoc .. na vianoce sa odvazim ,, chcela by som dat dole 20 kg .. otazka ale je ze ked zacnem jest jedla ktore sama uvarim ci nepriberiem ... je tu niekto kto to drzal povedzme 2 roky .. ci sa nevratil jojo efekt ? a inak damy neviem neviem ako to vydrzim na Vianoce ... to bude aspon pre mna velmi tazke ☹

lenka268
25. nov 2011

@miskaajozko super ti to ide, dobry pocit ze 😉 gratulujem

amartinaa
25. nov 2011

@brandy001 vitaj u nás 🙂 nuž,ja zo začiatku dietky som nemala taký problém,ako teraz..teda pokial ide o večer, je to dosť ťažké, čo všetko by som zjedla, ale nie od hladu,len "chuť" doobeda a poobede nemám absolútne problém, teda to by som ani nepotrebovala vobec jesť...ááále tie večery..hmm ťažké... ☹ čo sa bojíš vianoc? v podstate ide o 3dni vianočné...no , tak si dopraješ a čo? svet sa nezrúti...kilá pojdu pomalšie dole, ale pojdu 😉 každá by sme chceli schudnúť 15-kg za mesiac, to by bolo ideálne, ááále dokedy?ked sme sa tak pekne vypapkali(čo netrvalo týždeň) tak teraz musíme byť hlavne trpezlivé a aj chudnutie chce čas...Vianoce prídu, aj odídu, ale nezaťažujme sa tým príliš...život ide dalej a my chceme bojovať 😀 všetkým prajem krááásny deň 😀

amartinaa
25. nov 2011

Baby ja pevne verím, že ked príde jar (čo bude za chvílu 🙂 ,už len 3mes., či 4? ) budeme sa parádiť podstatne viac ako tento rok...wow niečo pekné si kúpime za odmenu...ááááááááááále nič nenahradí ten úúúúžasný pocit 🙂 dúúúúúúúúúúfam....hmm som sa nejako zasnííívala o ročné obdobie dalej 🙂

miskaajozko
25. nov 2011

@brandy001 vitaj medzi nami. Vecere mozu byt tazke, ale myslim si, ze je dobre sem tam dopriat si doobeda a potom ta to uz vecer tak nelaka 😉 Budu Ta motivovat aj ubudajuce kila alebo volnejsie doobedie. A na Vianoce si urcite doprajem aj ja. A potom sa vratim spat do systemu 😉 Ja to beriem ako moj zivotny styl, neberiem to ako dietu, ako nieco docasne. Samozrejme s nejakymi prehreskami urcite, ale snazenie sa vzdy ceni 😉

miskaajozko
25. nov 2011

@amartinaa velmi pekne si to napisala brandy001. A urcite sa na jar budeme citit skvele a sebavedomejsie a krajsie a urcite si kupime nejake pekne nove oblecenie na seba.
A ako sa dari tebe? Ved aj ty budes mat zachvilu mesiac tymto stravovanim, nie? Citis uz aj nieco na obleceni?
Som si ista, ze ano. 😉 Pozdravujem 🙂

miskaajozko
25. nov 2011

@lenka268 vyborny pocit. Dakujem 😀

miskaajozko
25. nov 2011

@tara2 dakujem

miskaajozko
25. nov 2011

@magimary urcite sa oplati, ved do vianoc je este mesiac, a to sa da stihnut zhodit niekolko kil + niekolko centimetrov 😉 A za 3 vianocne dni to urcite vsetko spat nenaberies 😉

miskaajozko
25. nov 2011

@mavion budem sa snazit, este mam pred sebou zdolat nejake tie kilecka 😉

miskaajozko
25. nov 2011

Mile spolustravnicky, dnes som si skusala niekolko nohavic, ktore som este pred mesiacom ledva natiahla. A dnes su uz na mne nositelne. 🙂 Je to skvely pocit, ono sa to mozno nezda, ze 4 kila su kvapka v mori, ale nie je to tak urobi to vela po kazdej stranke. Som velmi rada, ze som nahodou objavila tuto diskusiu. Takze vsetky si to skusajme na obleceni ako sa v nom lepsie citime a vyzerame. A hned mame viac chuti na zdravsi a krajsi zivot 🙂

amartinaa
25. nov 2011

@miskaajozko héééj, tak Ty si akááá čajočka 🙂 nebudem písať, že závidim, pretože to už ku mne patrí 😉 ale podla mňa je lepšia takáto taktika merania sa, ako váženie sa.Predsa ked pozrieme na váhu a žiadny pohyb, tak to máme hlavu v smútku a v ústach na zahnanie ľútosti nejaký keksík 🙂 do skoréého schudovidenia 🙂 ( jéééj sama sa čudujem, čo som to tu skombinovala za slovo) hmm Ľ.Štúr ma šťastie, že to nemože už prečítať 😎

lenkagiec
25. nov 2011

ahojte baby, náhodou som natrafila na túto tému ale nemám čas ju celú čítať. Mohla by mi niektorá z vás objasniť pravidlá???? Alebo je táto kniha aj v elektronickej podobe???

amartinaa
25. nov 2011

@miskaajozko séééwas...áááno,máš dobrý postreh, už aj ja mám za sebou 27dní,čo je slušný výkon...no priznávam sa, že nie som až taká dosledná v tom stravovaní ☹ a párkrát som to porušila, čoho som si vedomá. Totiž, pomerne často cestujem a strava by bola OK, ale ked prídem domov, no to zatial príliš bravúrne nezvládam, ááále snažím sa. Nuž vážiť sa nebudem, ale zo zvedavosti som sa odmerala na začiatku a v páse -4cm teraz...čiže rátam,že cca 1-2kg...mohlo by to byť aj lepšie,ale neponáhľam sa a aj malý úspech je úspech....Čo je problém, ja som sa stále nedokopala k cvičeniu...fuj hanba mi , ale nie...