icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amartinaa
25. nov 2011

Baby, niežeby som si niečo nahovárala, ale len ja sa tu priznávam k prehreškom? žeby len ja som bola taká neporiadna??? 😎

martinka1981
25. nov 2011

@amartinaa niesi len ty 😀 aj ja som dnes zjedla večer sojovy rožok,po sto rokoch a k tomu som sprašila aj Lipanek maxi DUO 😀 😀 😀 😝 🤐 🤐

amartinaa
25. nov 2011

@martinka1981 ešteže tak 🙂 už som mala obavy, že len ja som taká neporiadna 😉 😉

tara2
25. nov 2011

@lenkagiec - precitaj si hlavne prvu stranu tejto diskusie, tam je to zhrnute a baby maju aj knihu kupenu, ja sa stravujem podla toho rozpisu, knihu nemam...
@amartinaa - ja som mala jeden prehresok vcera, dala som si vecer kusok cierneho chleba vecer 😔 inak sa drzim 😎. A blahozelam k -4 cm, podla mna si schudla aj viac ako len 1-2 kg

lenkagiec
25. nov 2011

@tara2 dik preštudujem...

mavion
25. nov 2011

@amartinaa jasne ze nie si sama 😉 ja som dnes zhresila, mojim babam som robila dukatove buchticky a kedze ja ich velmi mozem, dala som si, sice nie vela ale dala 🙂 skoro 2 tyzdne som nemala sladke, proste mi neslo na chut a viem ze ak by som si nedala tie buchticky, myslela by som na ne stale a nakoniec by som sa ich doslova prezrala 😀 takze raz za cas to urcite nezaskodi 🙂

mavion
25. nov 2011

@amartinaa a vcera sme mali doma po 100 rokoch poctivy cerstvy chlieb, dalsia moja slabost a tiez som si dala s maslom a to vecer 🙂

amartinaa
25. nov 2011

@tara2 díííkes 🙂 teší ma to....ááále ideme dalej predsa, sme bojovníčky...ani Xena by nás teraz nepremohla 😀

lenka268
25. nov 2011

@amartinaa ahoj nie si len ty neporiadna aj mne sa uz nieco podarilo bud domotat alebo som si dala nieco co som nemohla nezjest 😒 ale na druhy den som si spravil taky dost odlahcovaci takze do obeda malo a po obede este menej 🤐 ale nie je to casto lebo ja si to moc nemozem dovolit, ako tak citam tak som tu ja a este par bab s vacsim hmotnostnym nadbytkom 😀 takze ja musim ist extra tvrdo na to. Tym ale nechcem povedat ze ostatne na to nejdu na 100% ked potrebuju schudnut menej. Uz som toho ale vela skusila a aj zlyhala a toto mi zatial vyhovuje snazim sa dodrziavat a hadam to dotiahnem do konca. Uz som mala skoro 100kg preboha a pred dvoma rokmi 75 😔

lenka268
25. nov 2011

@mavion no tak musel byt vyborny chlebik mnam teply fajnovy 😉 piekli ste v domacej pekarni? ci? lebo moja mama robieva taky v rure, ma nejaky uz davno recept a tiez je vyborny 😉

amartinaa
25. nov 2011

@mavion ooooo to su dobre sprááávy 🙂 hned sa cítim lepšie 🙂 nie je to ospravedlnenie pre nás, ááále treba si vedieť aj tieto prehrešky napísať...to nás podrží v tom , aby sme pokračovali dalej (teda mne táááto diskusia všeobecne od začiatku,véééľmi pomáha) 😉

mavion
25. nov 2011

@amartinaa ja si tiez myslim 😉 mne tiez pomaha tato diskusia, som rada ze je ziva a ze sa tu tak povzbudzujeme 🙂

mavion
25. nov 2011

@lenka268 nieee, ja by som nemohla mat doma pekaren ,to by bol moj koniec 😀 ja milujem chlieb 🙂 kupujem celozrnny a jem ho len rano, ale mali sme navstevu, tak som kupila klasicky 🙂

lenka268
25. nov 2011

@mavion jááááj ja ze ste piekli doma 😅 , taky s obchodu cerstvy si myslela, no ja som ale tiez rozmyslala nad tou pekarnou ale zatial som to neporiesila.

amartinaa
25. nov 2011

@lenka268 ahoooj...aáále ,Ty dávaš zabrať tej diétke...ako si všímam si dosť poctiváčka 🙂 ááále ešteže si sa priznala , že si niekedy pochutíš aj Ty 😉

lenka268
25. nov 2011

@amartinaa 😀 , veru davam ale nech, ja som si za to zodpovedná ze som to nechala az takto daleko zajst aby som sa takto vykrmila. Dlho som sa odhodlavala co budem robit az sa mi toto velmi zapacilo. Nie som hladna a ide to dolúúúú.

amartinaa
25. nov 2011

@lenka268 ..nooo,len ako to bude zo šatníkom Lenka???vieééš ked tak naraz pochudneme 🙂 ???budeme nosiť nohavice velkosť ako doteraz, len si dokúpime traky? či ako sa to povie spisovne ? 😀

lenka268
25. nov 2011

😀 no jasnacka traky 😀 akurat neska som pozerala na tie moje velke rifle ze akonahle oblecem s tych co som nosila tieto rosklbem na kusy, inak ja som si toho velmi malo kupovala na seba po porode, mam velmi vela veci s cias normalnej vahy a tie su pekne v tom vakuovom sakli co sa vysava vysavacom, tam su napchate a povedala som si ze toto leto to znova budem nosit. 😔 juj bodaj by

daniela26
25. nov 2011

Ahojte!!!ja som nova a zajtra by som chcela zacat stouto stravou!Uz ma nebavy zit z nadvahou potrebujem dat dole aspon 30kil
tak my drzte palce!!A aj radit my mozte co a ako!

amartinaa
25. nov 2011

@lenka268 júúúúj, ale si prííísna 🙂 máš recht 😉 dobráááááááááá

tara2
25. nov 2011

@lenka268
@lenka268 - ja mam taky isty plan s vecami a dokonca mam tiez odlozene veci spred prveho porodu vo vakuovom obale pod postelou 😀 😀 😀
@daniela26 - vitaj a drzim palce 😉

amartinaa
25. nov 2011

@daniela26 vitaj v našom slim klube 🙂 držíme palce , aj Tebe aj sebe 😉

lenka268
25. nov 2011

@tara2 ved prave tam im je zatial dobre a preco by som sa ich mala vzdat ked som sa v tom citila dobre a bola by to skoda. Nie nikomu ich nedam ja ich budem nosiiiiiiit 😠 😠 😉

@daniela26 vitaj vitaj pekne sa pridaj a makame na tom spolocne 😉

tara2
25. nov 2011

@lenka268 - ja sa ich tiez nemienim vzdat, kopec super veci som si pokupila v UK a teda vyhodit alebo predat by mi ich bolo luto...musim chudnut dovtedy, kym sa do nich nenatlacim 😀

lenka268
25. nov 2011

@tara2 veru tak 😉

lenka268
25. nov 2011

no ja uz idem spat, baby prajem vam dobru noc

daniela26
25. nov 2011

amartinaa,dakujem ti a ako nato?co budes mat zajtra na ranajky napriklad?

tiffanka
25. nov 2011

...tak na raňajky si môžeš dať pečivo, jogurt, nejakú sladkú buchtu...podľa toho , na čo budeš mať chuť...dobré nie? 🙂 ...neviem, či vieš čo patrí do tých skupín U1, U2 a U3...na prvej strane tejto témy, by si to mohla nájsť
...Ja osobne jem na raňajky pečivo,aj biele..kedže ho už potom nejem až do dalšieho rána :o)...obed mávam taký ako varím pre všetkých... do tej 12-tej by si mala stihnúť dopapať múčne a sladké jedlá...pol hodka hore, dolu je ok ... no a do tej 15-tej sa môžu ešte aj zemiaky a ryža konzumovať..a po 15-tej už len bielkoviny a zelenina, do tej 22-hej ...aspoň v skratke..ak ťa ešte niečo zaujíma pýtaj sa...:o)

brandy001
26. nov 2011

@amartinaa ... mas pravdu ... Vianoce su par dni .. no len tie jedla .. nakolko idem k nasim domov tak to bude teda skuska .. ja chcem jest vsetko ale s mierou, vyskusala som rozne diety a kila isli dole ale bez pomoci nejakych drinkov to neslo .. tak hadam toto vydrzim .. dakujem za povzbudenie ... je to presne ako u teba nie som hladna len oci by mi jedli a rozmyslam co by som zjedla ... no a ked to zjem tak mam sama vycitky .. ale zatial som nevydrzala len raz ...som zvedava na vahu ... odvazim sa az na vianoce u nasich .. mozno budem prekvapena a bude to moj osobny darcek na vianoce 🙂 ... a ked mi bude najtazsie tak sa obratim na vas damy ... ale samozrejme ze kapustnicu si neodpustim 🙂))) namiiiii ... tak krasnu sobotu 🙂

dida81
26. nov 2011

ahojte, musim sa priznat, že keby nebolo tejto diskusie,,asi s tým prasknem... Ale takto viem,,že schudnut 1 kg týždenne je ok ...a to ma ženie vpred! Inak vcera som mala krizu, no dnes som sa postavila na vahu....a kuuuštik menej, hned lepsia nálada. Ja som za 24 dni len raz zhrešila- gaštanovou čokoládokou 😅 /proste to je moje naj/

-uvidime ,co bude zajtra , kedze ma dnes malý 2 roky a zajtra bude oslava..Torta v chladnicke, práve som dopiekla pagáčiky a dorobila gaštanove gulky... idem este robit taku slanu roládu. No som najedena, zatial sa drzim... drte mi palce na zajtra, ked sa vsetko poobede načne. No priznam sa,asi si dam kuštik torty ...

papa, len pekne pište ... 🙂