Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Tááákže baby...za chvílu sem dám( imitáciu ) tabulky, ale kedže my nie sme náročné a ide nám o výsledny efekt nevadi. CHCEM VAS VELMI PEKNE POPROSIT,ABY STE PRI VYPLNOVANI NEPISALI tzv.romány 🙂 to si napíšeme sem...ale jasne a stručne k veci, informativ.charakteru....ide o to, aby sa nám to tu zmestilo 🙂 Tabuľku si prosím skopírujte a následne1decem. top aktuálne vyplnte. Ak niekto nechce nejaký údaj upresniť, nič sa nedeje, napísať nulu, alebo nič....Ak budete mať všetko vypísané, pošlite mi to prosím do pošty,ja sa to budem snažiť čím skôr usporiadať a dam to sem 😉 Baby ešte jedna otázka, čo myslíte kolko dní by som mala na doručenie údajov nechať???myslím tým dokedy to možte posielať? 1.12 až 3.12???či?? z ohľadom na niektoré chudnúce mamičky 😉 čo sem asi nechodia denne , lebo majú povinnosti...hmmm
no ja tiez necvicim 😒 cvicila som asi 2 tyzdne, a uz som to na sebe aj citila, bol to super pocit ale momentalne sa neviem k tomu dokopat 😒
@brandy001 ja som rozhodla zhodit v januari, este som nepoznala Norbiho ,ja som si len upravila jedalnicek ale sladke som musela mat kazdy den, mne vtedy isla horalka 😀 ale bolo to podobne ako Norbi, ranajky co som mala doma,obed takisto,po obede horalka no a potom som jedla len jogurt a cierny rozok a ovocie a podotykam jogurt cokoladovy 😀 a schudla som za 5 mesiacov 14 kil..cize jedna cokolada hore dole 😉
A nech sa páči babenky 🙂 skopírovať,uložiť a 1dec.odoslať mne do pošty: Budem to spracovávať, bez prítomnosti notárky 😀
Doba trvania diéty ...
Váha na začiatku diéty..
Cieľ ...
Váha, resp. cm k 1dňu v mesiaci DECEMBER.......
Pohyb.....
Strava Norbi UPDATE.....
Strava domáca.......
Strava kombinovaná....
Prehrešky.....
@mavion no Tebe to aj tak veľmi dobre ide 🙂 len tak dalej
@dida81 súúúper teším sa aj ja 🙂 musime predsa niečím novým a dobre motivujúcim sem prispieť....jáááj táto diskusia nám vééééľmi pomáha...Je úúúžasné sa si môžme popísať o niečom takom ako nadváha 😝 ....ved toto tiež neni téma pre každého a na každý deň, nie každý to pochopí....a my sa tu chápeme tak pohodovo 😵
@mavion dakujem ... vcera na mna sadla nejaka mala depresia ale uz je dobre ... takze idem dalej ..
@amartina .. aj tebe dakujem . .mas pravdu , svedomie nepustilo a dookola opakovalo to Ti trebalo zodžgať celu studentsku pecat .... takze chvalabohu je rano ... popijam cafe a dnes pokracujem dalej ... ano zakopla som ... dufam ze sa to uz nestane .... zelam krasny den 🙂
No takže začínam asi takto: R: zaspala som takže BE BE dobré ráno
D: pomaranč
O: celozrnné cestoviny so listovým špenátom
V: zeleninka asi uhorka + redkovka, praženica?
Je to OK? Alebo vela?
@bambulka55 ak je obed do 12.00 tak áno, lebo cestoviny sú v 3, teda aspoň myslím, ja by som ich jedla len do 12:00 🙂
ano bude to do 12.00 teda a dik
@bambulka55 niet za čo, máš ukážkový jedálníček 😉 😉 😉
aj celozrnná muka je len do 12.00? Nie do 15.00?
@vandijan no ukážkový už ho len dodržať 🙂
@bambulka55 Celozrnna je do 15h.
Inak ja jem viacej-mam aj olovrant.
Jáj baby ja sa do toho nemožem akosi dostať,vaha mi sice sla necele kg dolu no hruza des nedari sa mi to tak striktne dodrziavat ako predtym,ani neviem ako a slo dolu 8-9 kg a teraz akosi sa neviem nastartovat povedala som si ze aspon nieco este zhodit do vianoc nech nemam zase depku no nejde mi to,pomóóóóóc,ako to ide vam? ☹ 🙂
@bambulka55 podla mňa je to pomerne málo...ale ked to vydržíš tak OK...len , aby si nebola hladná, lebo potom ked príde vlčí hlad, nedáš si rady so sebou 🙂 😉
@bambulka55
@vandijan , cestoviny celozrne mozete do tretej papat. Nakupila som si ich su tmave a su celkom dobre. Nejedavala som ich doteraz ale uplne v pohode. Inak aj ked sa mozu to troch tiez sa ich snazim do dvanastej max do jednej. Nech mi to ide dolu lepsie lebo ma je stale dost 😔
Ahoj žienky, tak ako tu čítam pekne chudneme. Myslela som, že stagnujem a k tomu všetkému ma včera chytila taká hnusná nálada (depka to nebola našťastie tak ďaleko to nedošlo), že som mal chuť so všetkým prestať. Nemala som nanič náladu, bola som podráždená a ani nie hladná len som mala potrebu niečo prežúvať a k tomu všetkému mám pocit, že na mňa niečo lezie. No ale dnes som sa merala a zostala som milé prekvapená. Napriek tomu, že sem tam mám nejaký prehrešok a necvičím ☹ iba občas (možno keby som sa donútila bolo by to ešte lepšie) tak mám nejaké cm dole konkrétne od 1 - 2 viem, že to není nič moc no napriek tomu som nadšená a snáď sa teraz dám aj na to cvičenie aby to šlo lepšie dole - veď ma z čoho 😀
Nejak som sa rozpísala no musela som sa trochu vykecať niekomu kto to chápe lebo cez to prechádza tiež
@amartinaa ahoj este som sa chcela opytat na tie prehresky v tabulke lebo asi kazdy nejake ma tak ako to tam mam napisat ? ked napr. za tyzden mam 2-3 prehresky tak to mam tak napisat? alebo aj co som zjedla naviac? alebo ze som nejaku coko zjedla? mozno to komplikujem a riesim somariny ale nech je to tak ako ma byt 😉
@kaciatkoke kazdy cm sa rata, super, ja tiez moc tomu cviceniu nedam asi by to islo rychlejsie, Tiez sa musim pomerat, zatial sa len vazim. Inak to to pocasie je take smutne, musime to vydrzat. Zle to vplyva na psychiku, mame malo serotoninu zo slnka. Teplo a leto je uzasne, od rana do vecera som s malym vonku na dvore, alebo niekam ideme ked drahy dojde domov s prace. Este ten dec, jan, febr, a v marci je uz lepsie ja sa tak utesujem 😉 Ale ked zacne snezit tak na to sa tesim maly si od minuleho roka nepamata na sneh tak som zvedava ked ho dam na sanky. Vsetko ma svoje caro aj leto aj zima aj jar aj jesen 😀 . Len v zime je skoro tma a preto nas to tak niekedy chyti. No traba vydrzat a pokracovat v zacatom boji proti kilam pre to, aby sme nasmu telu trocha pomohli a boli pjeknééé a aj ked nie uplne stihle ale stihlejsie a zdravsiee. Krasny den 😉
Ja by som do tabulky PREHRESKY nedavala /moj nazor/ ... tak po psych. stranke, že aaaa co ,,,dam si aj ja cokinu, ved aj ta zjedla a pohoda. Neviem, posobi to na mna rušivo v takej "dietnej" 😀 tabulke. Ale mne to nerobi problem inak, ak to tam bude.....
jáááj dnes som si 1x pochutila na dobrotáz z Norbiho predajne...teda "akože" Biskuit a Pizza tyčinky...hmmm chutilo to celkom OK...mne to priniesla len kamarátka, pretože nemám predajnňu nablízku....tak zvedavosť ma nepustila a chcela som to ochutnať 🙂 noooo celkom dobrééé...ako záchrany balíčej prvej pomoci by to mala mať každá z nás ( ked nás pochytí túúžba po sladkom)...no tie ceny?hmm...že 0,70e (Biskuit) to je ešte OK, ale pizza tyčinky 2,37e???hmm dosť nie?....aj ked raz za čas sa to dááá 😉 A je to celkom sýte...odporúčam 🙂

@lenka268 dííkes...snažim sa 🙂 ...