icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskaajozko
28. nov 2011

@mavion myslim, ze nadej tu je,ale tiez so si nie ista, ktora kategoria to moze byt 🙂

miskaajozko
28. nov 2011

@martinka1981 neboj nenaskace, urcite dalsie dni Ti to pojde lepsie 😉

miskaajozko
28. nov 2011

Dnes sa na mna ruti velmi dietny obed 😀 Moj manzel mi urobil buchty na pare, lebo vie ako ich mam rada. 😉
Myslim, ze neodolam 😖 Do 12 tej ich zmastim, ale iba 2. A zajtra dietnejsi jedalnicek, lebo do Vianoc uz neschudnem ani deko 😀

vandijan
28. nov 2011

AHOJTE, tak sa pridávam k Vám od včera. Kamoška fantasticky schudla, až som ju nespoznala, schudla asi 25 kg... 🙂

lenka268
28. nov 2011

@martinka1981
@mavion cavte baby, pozerala som to pomelo v knihe tie som nic nenasla, v knihe je to napisane tak ze do Update 3 patria iba velmi sladke ovocie datle figy hroznieka banany a.i , Update 2 maju melony pomarance mandarinky marhule nektarinky a. i, a Update 1 vsetky okrem tychto a teda podobnych sladkych. Tak neviem to pomelo by mohlo byt asi Update 2. podla mna 😕 😵

lenka268
28. nov 2011

@vandijan vitaj 😉

vandijan
28. nov 2011

@lenka268 ďakujem, dúfam že spolu nám to všetkým pôjde lepšie dolu 🙂 a nálada nahor 🙂

lenka268
28. nov 2011

@vandijan to dufam aj ja, je to takto super si navzajom popisat, ja som tiez dlhsie uvazovala co so sebou urobim a toto mi vyhovuje. Su tu mile kocky, 😉 da sa pokecat podporit a naozaj to ide lepsie ked je nas viacej. Ja uz taham 7 tyzden, zatial mam nejakych 6 kg dolu, teraz mi to neejak stagnuje mam pred menzesom mozno preto.
Hlavne je ze sa citim omnoho omnoho lepsie. Je to "len" 6 kg stale mam okolo tych 90 kg ale uz je to aj poznat. Stale mam ale co robit mam stale dost velku nadvahu. Pekny den vstkym 😉

bambulka55
28. nov 2011

Ahojte aj ja by som sa k Vám chcela pridať. Už dlhšie vás čítam len som nemala odvahu s tým začať. Teraz som sa odhodlala tak snád od zajtra....

vandijan
28. nov 2011

@lenka268 to je pekný výsledok 🙂, ja som začala na 83 ☹ , uvidíme, dúfam že 20 sa mi podarí dať dolu, lebo keď som si minule pozrela fotky no horror 😒

amartinaa
28. nov 2011

@miskaajozko samozrejme s Tebou som rátala tiež automaticky...ved Ty si náš človek, povzbudzovateľ a aj ukazovateľ nižšej hmotnosti 🙂 a bojovníčka samozrejme 🙂 Ok, za chvílu sem hodím ako si to ja predstavujem a potom čakám spätnú väzbu, návrhy pripomienky ap. 😉

amartinaa
28. nov 2011

@vandijan ahoj...Ty si naša nová 🙂 vítam Ta....nezúfaj, ááále dúfaj 😉 ved tie kilá sa budú čudovať,ked pôjdu fuč 🙂

vandijan
28. nov 2011

no veď dúfam, lebo len zumba mi nestačí, a je mi trapné skákať, ak mi skáče všetko na mne 🙂 Dva mesiace síce zumbujem, ale už musím aj zmeniť stravu, nech som pekná 🙂, jediné, čo sa mi popravilo, sú nohy, ale bez stravy to nejde a nejako ste ma nakopli, dúfam, že riadne 😉

amartinaa
28. nov 2011

@bambulka55 ááále ,aááále čo môžeš urobiť dnes neodkladaj na zajtra 🙂 alebo OK, od zajtra....Vítam Ta u nás a cíť sa tu ako doma...zdá sa mi,ááálebo ozaj podla Tvojich písmeniek usudzujem, že ideš do chudnutia s tým, že to nezvládneš,ále že snád?pochybuješ o sebe?...áááále to nemôžeš,len si to sťažuješ....Každá sme pekná a niečím výnimočná 🙂 no sme ochotné preto, aby sme sa cítili ešte lepšie a krajšie niečo aj urobiť...preto sme tu 😀 držíííím palce

lenka268
28. nov 2011

@bambulka55 vitaj
😉

amartinaa
28. nov 2011

Baby hádžem sem údaje ktoré si myslím,že sú vhodné do našej informačnej tabuľky 🙂 takže prosím prečítať si povedzte svoj názor, či môže byť, čo je zbytočné ap.....ak to bude OK,potom sa dohodneme dalej,čo s tým...A ešte dôležitá otázka, chceli by ste, aby sa to uverejnilo tu, alebo to zašlem každej sukromne do pošty????
NÁÁÁÁVRH ÚDAJOV :
Doba trvania diéty -................(uviesť presne napr.,mesiac a 13dní, 4dni ap..)
Váha na začiatku diéty............(kto chce napíše, kto nie, nemusí...resp. zadať meranie v cm)
Cieľ .....(koľko by ste chceli schudnúť )
Momentálna váha, resp. cm k 1dňu v mesiaci DECEMBER...........( -3kg, -2cm, +1kg...)
Pohyb........(prechádzky z deťmi sa nerátaju  , cvičím doma – občas,denne, fitness centrum.ap- 3x za týždeň, necvičím...možno sa Vám zdá tento údaj nezmyselný, ale vieme predsa, že pohyb pomáha v chudnutí a tak ked niektorá schudne viac ako JA  bude mi jasné prečo...léébo ešte stále necvičím)
Strava Norbi UPDATE.....
Strava domáca.......
Strava kombinovaná.....(myslím tým Norbi menu napr.obed, ostatné je domáca strava,nerátajú sa sem výrobky z Norbi predajne napr.zjem počas dňa, keksík,pomazánku ap....to je len doplnok)

amikka
28. nov 2011

@amartinaa ja myslím, že si to dobre navrhla, len tá domáca strava, to ako myslíš?

amartinaa
28. nov 2011

@amikka domáca strava? všeobecne varenie z klasických produktov, nie z norbiho predajne 🙂

amikka
28. nov 2011

@amartinaa ok 😉

amikka
28. nov 2011

@amartinaa Takže údaje dávame k 1. decembru... ?Môj názor je, že by sa tabuľka mohla uverejňovať sem, aby to bolo inšpiratívne aj pre ostatné, ktoré ešte len chcú začať, alebo už aj chudnúce.

amartinaa
28. nov 2011

@amikka nuž , áno ja by som to chcela už k 1decembru...nech máme dobrú motiváciu pred sviatkami 🙂 počkáme ešte na dalšie vyjadrenia a dame tomu ten správny šmrnc 😉 nateraz odchádzam, ale teším sa na vaše postrehy a názory večer baby...pekný deň

tara2
28. nov 2011

Cavte 🙂
cely den nam nesiel internet 😠 tak som nemohla skor napisat...dnes mam vaziaci den a hlasim -0,9kg 🙂
@amartinaa - tabulka moze byt a tiez by som ju asi raz mesacne davala sem...

mavion
28. nov 2011

@amartinaa ja tiez suhlasim 🙂 a este by tam mohli byt prehresky 🙂

brandy001
28. nov 2011

no takze ... dnes nejaka smutna nalada ☹ , neviem co je so mnou ale nejaka som v depresioooo 😢 , takze potrebujem pomoct, cely den pohoda ale dosla som domov a zjedla som cokoladu ( podotykam celu nie ze jednu kocku )
... nechapem kde je moja pevna vola .. hnevam sa na seba .. do certa ... !!!!

amartinaa
28. nov 2011

@mavion áno zvažovala som aj prehrešky, len nie som si istá či sa mi to zmestí sem, ked to tu skopírujem...hmmm 😒 záleži od toho koľko nás bude...ale ja to tam predsa pridám 🙂 a pokial sa to nezmestí, tak urobím dalšiu informatívnu tabuľku 🙂 nech máme čo čítať a študovať 🙂

amartinaa
28. nov 2011

@miskaajozko bojová úloha pre Teba, zohnať do 1decembra centimeter 🙂pre Teba, nie pre mňa (ja ho momentálne nosím v kabelke, ako doplnok 🙂 len pre dobrý pocit, nie žeby som sa denne merala 😀 ) a

amartinaa
28. nov 2011

@tara2 wow, no super ide to dole kopcom 🙂 blahoželám

amartinaa
28. nov 2011

@brandy001 ááááále nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie....to, že máš výčitky je OK...nemusím Ti tu držať kázeň 🙂 ten zlý vyčítkovy pocit Ti dá dosť zabrať 😝 nevadíííí,len pokračuj v tom čo si začala....zase sa to rozbehne a bude to OK...aj mne sa na začiatku stalo, že som si na celej čokoláde pochutila ako malé dieťa! 😨 a akoby som ju nejedla minimál.rok!!! Ber to tak, že aj sladké si môžeš dopriať, ale v úmernej dávke a doobeda. 😉

lenka268
28. nov 2011

@amartinaa ahoj pekne si to vymyslela, je to super, a tiez to podla mna moze byt tuna aby sme aj videli ako nam to vzajomne ide. Zatial nemam k tomu co dodat je tam vsetko co je potrebne. Uz len aby tam boli same pozitivne vysledky nas vsetkych. 😉

dida81
28. nov 2011

ahojte kocky, 🙂

-dnes a vcera vas nejako nestiham, ste veeela popisali.. Ja som vcera na oslave zhresila 😅 no ale s tým som rátala, takže do Vianoc ideme opat na tvrdo,,, 😀
- na druhej strane, ked si predstavim, že o chvilku bude mesiac a ja som len 2 x porusila... tak ok. Len necviciiiim.... som v tomto otrasna. 😠

A tabulku ANO,ANO - suhlasim!!! 😀

Vitam nove bojovnicky 😀 😉