icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

bambulka55
29. nov 2011

Tak dnešný 1. den bol celkom OK. Jedla som len to čo som sem napísala a zatial nie som ani hladná. Ešte idem asi prevetrať steper. 🙂 🙂 🙂

lenka268
29. nov 2011

@amartinaa Oki mne to tam tiez nevadi ako pisala @dida81, len som nevedela ci to treba nejak rozvit 😀 😉

lenka268
29. nov 2011

@amartinaa ano ten biskuit je dobry tiez som si ho kupila nedavno. Ono je to take slabo sladké takze ako pises ked je kríza tak je to super. A niektore veci su tam ozaj prehnane drahe ale ked to skusim sem ta da sa. Uz som tam davno nebola.Teraz som dorobila palacinky obed sa uz zjedol tak ze co narychlo tak palacinky, normalne klasicke s muky a lekvarom a grankom jej jej. Manzelik si dal zo desat, a ja? Vazne som odolala ale sliny mi tiekly jak svadobnemu psovi.. Ale drzi ma myslienka na to, ze zajtra rano si pekne dám. Takze ziaden stres. 😎

amartinaa
29. nov 2011

@lenka268 nie,nie žiadne rozvíjanie 🙂 v tabuľke len a len čo najstručnejšie 😉

amartinaa
29. nov 2011

Tabulka už je hotová, tak skúsim to sem dať...som zvedavá či sa to podarí, ak nie využijeme plán B 🙂

amartinaa
29. nov 2011

@lenka268 Ty si hrdina 🙂 takto statočne odolávať...máš moj obdiv 🙂

amartinaa
29. nov 2011

Dieta trvá / Váha,cm od zač./ Cieľ / Váha, cm k 1.12./ Pohyb / Strava
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lenka268 : / / / / /
.......................................................................................................................................................................................................
dida81 : / / / / /
.......................................................................................................................................................................................................
amartinaa :
........................................................................................................................................................................................................
vandijan :
...................................................................................................................................................................................................
mavion :
.....................................................................................................................................................................................................
miskaajozko
......................................................................................................................................................................................................
tara2 :
.....................................................................................................................................................................................................
mavion :
amikka :

bombicka19
29. nov 2011

ahojte maminky, tak zatial mi to ide, ale mozem povedat ze kazdy vecer citim hlad, aj teraz som hladna ako vlk! ale vydrzim.... drzim vam ostatnym palce!

amartinaa
29. nov 2011

Baby takže toto je jediná imitácia tabulky, čo by sa tu dalo urobiť 😠 skúšala som rozne varianty, ale je to priam nemožné...hmm tak neviem čo s tým???Prehrešky som musela zrušiť a stravu som upravila tak, že každý dopíše stručne Update,Domáca, Kombinovaná.....Hmmm no škoda chcela som to urobiť krajšie, ale nedá sa....Ešte nahradna možnosť, že by sem každá za seba zvlášť dala vyplnené údaje....(čomu som sa chcela vyhnuť, nech to mame v jednom celku...takže????

amartinaa
29. nov 2011

@bombicka19 ked si hladná, asi si jedla malo, či??? či si dnes jedla celý deň? neber to ako kontrolu, len ma to zaujíma....pretože ked si správne rozhodíš 🙂 počas dňa stravu, nemala by si byť večer hladná...to ,že by si mala chuť na sladké, alebo niečo dobré si zobnúť, to je normálny príznak pre každú z nás 🙂

mavion
29. nov 2011

Ahojte baby 🙂

@amartinaa ja ti poslem udaje toho 1-ho 😉 ja som mala dnes celkom ok den, ziadne prehresky 😀 dnes som si kupila vianocku, takuuu chut mam na nu, ale az raaano 😀 mnam maslo,lekvar a mlieko k tomu 🙂 viem nie je to najdietnejsie ale uz dlho som nemala,poslednu dobu ranajkujem celozrnny chlieb uz to pyta zmenu 🙂
Inak musim sa aj ja pomerat, zatial som sa len vazila, ale citim na sebe ze zo mna trosku ubudlo 🙂

mavion
29. nov 2011

@amartinaa ja suhlasim s touto verziou 😉

mavion
29. nov 2011

@lenka268 teda klobuk dole 🙂 ja som to mala dnes vecer lahke, baby chceli na veceru vyvar, tak ja som si dala len cisty 🙂

bombicka19
29. nov 2011

tak nasla som si ze update obchodik je aj u nas v TN, tak pojdem obzret aj ja co tam maju...

bombicka19
29. nov 2011

@amartinaa v pohodicky, rano cca o 10.30 som mala dva "kroasanty", na obed cca o 14.00 som mala kur. prsia spravene na masielku na gril panvici a zemiacky spravene v parnom hrnci s rajčinkou, potom cca o 17:00 som mala banan a na veceru o 19.00 som mala opat kuracie prsia s rajčinou a mrkvičkou. moj den zacina trosku neskor, lebo vstavame z postele z dcerkou o pol desiatej a najskor musim ju obriadit a potom az seba 😀 tak co myslis, aka bola moja dnesna strava?

amartinaa
29. nov 2011

@bombicka19 no myslím,že to bolo v poho....hmm banán nie som si istá, nie je písaný do 15:00???áááále ináááč pekné stravovanie 😉

amartinaa
29. nov 2011

Baby len pre upresnenie či je to správne.... akékoľvek výrobky z UPDATE predajne, sa môžu jesť kedykoľvek počas dňa...či? a ešte párky vieme, že všeobecne sa môžu celý deň resp. bez múky,že? a polystyrén."chlieb" celý deň pšeničný a ovsené vločky tiež celý deň...?
Ináč dala som si u Norbiho kúpiť aj knihu, no momentálne nemajú, ale že bude nová za 3týždne...takže ešte stále som bez knihy ☹

amikka
29. nov 2011

Ahojte, hlásim sa.. 😀 Dnes nejako nebolo času sem nakuknúť, mám choré obe deti. Už mi z toho šibká, manžel došiel až večer, ale stihla som zumbu, tak som happy 😀 @amartinaa Vo štvrtok dám údaje, dnes sa mi aj akosi ľahšie cvičilo... tak asi som už o niečo ľahšia, hihi 😉

bombicka19
30. nov 2011

@amartinaa jooj tak to neviem kedy je banan, ja to nemam nikde napisane, ja sa riadim len s tou mukou cukrami,a po 15 zemiak ryza, nic viac neviem, keby si bola tak dobra a poslala mi nejaky rozpis do IP, bola by som ti vdacna 😵 dakujeeeem

miskaajozko
30. nov 2011

@bombicka19 ahoj banan je U3 takze do 12-tej. 😒 Ale nie ze teraz bude mat z toho tazku hlavu 😉

bettina
30. nov 2011

ahojte. obcas vas citam. poznam tento sposob stravovania, podla coho fungujem viac menej par rokov. taraz pocas prvych mesiacov tehotenstva som ale prve mesiace nevolnosti mala stale chut hlavne na menej zdrave jedla, takze par kil sa pridruzilo.
@amartinaa knihu si mozes kpit aj cez net. ta prva je taky zaklad. psenicny polystyren mozes cely den, banan len doobedu, je velmi sladky

miskaajozko
30. nov 2011

@luciapejkova ja si myslim, ze ked budes spravne naladena, tak Ti pojde. Mozno len teraz sa Ti z nejakych dovodov neda. Mozno jedno rano vstanes a budes plne energie do takehoto ty pu stravovania. 😉

miskaajozko
30. nov 2011

@amartinaa Uz aj ja musim niekedy ochutnat tie norbiho pochutky, ked sa konecne dostanem do tej Bratislavy. 🙂

miskaajozko
30. nov 2011

@amartinaa takze stale hladam meter aj s vahou bude trosku problem 😀 Ale vsetko zistim a urcite ti to poslem 😉

miskaajozko
30. nov 2011

@amartinaa ano v Update predajni maju vyrobky U1, takze ich mozes jest pocas celeho dna. Ja mam tu staru knihu a som s nou spokojna 🙂

miskaajozko
30. nov 2011

Mile kocky, tu sa ta diskusia, tak rozbehla, ze normalne nestiham citat, nie to este odpovedat.
Pozdravujem a vitam dalsie spoluchudnuce do nasho klubu 🙂

dida81
30. nov 2011

@miskaajozko presne aj ja mám ten pocit, kedze nejako stracam prehlad 😅 .. skoro vsetky ste tu bez fotky, potom mám v tom chaos 😅
Dnes mi priniesli od norbiho uuužasny obed 😀 😀 😀

Zajtra mám 4 týždne , neverila som pred mesiacom, že vydrzim,,, a teraz viem, že idem dalej 😀 Sa mi obleču už niektore nohavice, ktore predtým nie 😉 .. ale mám este vela veci,, ktore nenavlečem, nevadi 😉

dida81
30. nov 2011

Baby - nezabudnite zajtra odoslat udaje do tabulkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😉

messue
30. nov 2011

@bombicka19 aho banan je do 12.00 hod.

vandijan
30. nov 2011

@amartinaa je to ok, zajtra dám info a miery, ale nezlakni sa 😉