icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

datelinka5
6. júl 2011

tak sa pekne drzime kocicky,ja poobede len kava mala som tu kamosku ,tak olovrant mam az teraz paradajka,cottage a kalerab,na veceru sa tesim budem mat omeletu so sampionmi a salatik 🙂 🙂

gebeente77
6. júl 2011

ja som si dala melonik - neodolala som a potom uz len okolo 8 si spravim este lososa - mnamka 🙂

tiffanka
6. júl 2011

@marecka ...aha dík... 😉 teraz ked si to tak čítam spätne , tak fakt...asi som bola zamestnaná... zato dnes som mala okolo 16 jabko 😉 ...idem čítať, čo je tu nového som tu nebola od pondelka 😔

tiffanka
6. júl 2011

@elina313 ...už sa polepšíííím...sľubujeeeeem 😲 ..ďakujem za usmernenie 😉

tiffanka
6. júl 2011

@luciapejkova ...ale to bola ozajstnááá chuť! 😀 😀 😀

tiffanka
6. júl 2011

@marecka ...fu!Tak na to, že chodím spávať okolo polnoci, je to dosť skorá večera u mňa tiež o 18-tej 😕 ...akože do polnoci v pohodke...necítim hlad, len nad ránom, keď sa kojíme, tak pociťuje hlad... musela som si ísť minule o šiestej zobnúť..potom umyť zuby...a naspäť zaľahnúť 😀
@gebeente77 ..neboj...každej to spaľuje ináč... možno niečo treba zmeniť..ale na to musíš prísť sama..a vieš čooo? Ja tak robím, že sa vážim, keď cítim, že by som mohla byť spokojná 😀 ...neskúsiš to aj ty? Viem, že si zvedavá, keď sa snažíš stravovať podľa rozpisu, ale možno že si príliš upätá na to, aby tých kíl bolo už menej a o to ťažšie sa im odchádza 😒 ... nezúfaj ... možno sa v takejto situácii ocitneme viaceré, keď sa ručička na váhe zatne...ale nato sme tu, aby sme sa navzájom podržali a "dokopkali sa" do vytúženého cieľa 🙂 😎 Píšem ručička, lebo ja mám takú ešte predpotopnú váhu 😀 , nie digitálnu...tak tam vidím len minimálne polkilové zmeny /bohužiaľ, či chvalabohu? 😀 /Hlavu hore, ide sa ďaleeeeeeeeeeej! 🙂

tiffanka
6. júl 2011

@elina313 😀 ...si zlatá, že sa takto verejne priznávaš, ale ortieľ asi nad tebou nevynesieme 😲

happysmile
6. júl 2011

ahojte dievcata, tak prvy den uspesne za mnou 🙂 , nezhresila som (teda aspon zatial 😎 ) prave som dotlacila zeleninovy salat so syrom a sunkou. (detucham som pridala aj cestoviny.) no ale aj tak som prepchana 😵

gebeente77
6. júl 2011

no takze lososik poctivo zdlabany, tento krat cely, lebo Pipko mi zaspal na gauci, tak mi z neho nikto nekradol 🙂

happysmile
6. júl 2011

dievcata, mozem si dat este teraz vecer syr? ci uz je to proti "pravidlam"...

elina313
autor
6. júl 2011

@happysmile syr - jasné, bielkovina 🙂

happysmile
6. júl 2011

@elina313 dakujem, uz som ho zblajzla 😀

zofrinka
6. júl 2011

baby, viem, že je to mimo nášu tému, ale neviete náhodou niektorá, či sa niekde v Považskej Bystrici necvičí na trampolínkach?? Počula som o tom samé chvály a mám chuť si ju kúpiť domov, nie je to až tak drahé, ale cvičiť na tom sama.......aby na tom nakoniec neskákal iba synátor... 🙂

marecka
6. júl 2011

AHOJTE 🙂
bola som dnes na rychlu chodzu. povodne som sa chystala na pomaly beh, ale merala som si tep a riadne mi to presahovalo povolenú normu aby som chudla, tak som to zmenila na rychlu chodzu a to je super. kedysis som robila rychlu chodzu a to je sport pre mna! citim sa uzasne. dobru nov 😝

marecka
6. júl 2011

noc 🙂 nov bude az o tyzden

palvinka
6. júl 2011

ahojte, hihi ja zas až večer nakukam, ďalší úspešný deň za nami 🙂
ja som si dnes dopriala aj sladké doobeda banánové mlieko, odporúčam zasýti a je to sladké a zároven nie až taký prehrešok ako čokoládka 😀 Zajtra konečne nemusím doobeda stráviť v kuchyni, dnes som navarila na dva dni 🙂 a musím sa ešte za dnešok pochváliť som ododlala zmrzline 🙂

datelinka5
7. júl 2011

@zofrinka mi sme si kupili vlani je do 100kg,tak skacem aj ja obcas,je to super a setri to klby , ked som skusala so svihadlom pri mojej vahe 89kg tak ma boleli kolena na trampoline v pohode 🙂 🙂 a vysantia sa aj decka 😀

datelinka5
7. júl 2011

inac dobre ranko,musim sa pochvalit vcera som bola bicyklovat len tak polhodinku a pridem domov a moj 18 roc. syn vravi mami pod sa este so mnou previest,kupil si bicykel,tak ja nadsena ideme,baby poviem vam ten ma tak potiahol,ze mami este kusok a este sem a nakoniec sme urobili 15 km,este ze bola skoro vsade rovina, je to super ani svalovicu nemam,dnes som aj zavcasu vstala citim sa fit , hladna ako vlk,takze uz mam svoju Caro cafe a bastim k nej buchtu kakaovu,prajem dalsi krasny chudnuci den !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

gebeente77
7. júl 2011

@datelinka5 no super, no ja neviem neviem, ci by som zdolala 15km, straaasne davno som nesedela na bicykli 😀 kedysi to nebol problem ale teraz by som funela ako lokomotiva :o)))akurat rozmyslam, co na ranajky, mozno medove kruzky cerealne s miekom 🙂

gebeente77
7. júl 2011

@gebeente77 tak nakoniec to vyhralo musli s medom a mliekom 🙂

gebeente77
7. júl 2011

Idem si dat Caro, kym drobcek spinka 🙂

elina313
autor
7. júl 2011

Ahojte kočky, tak ja som mala na raňajky 2 krajíčky chleba - také tenké s tvarohovou pomazánkou. Roky som ju nejedla a preto tie krajíčky boli dva ☹ neva, doobeda nejak vybehám. Máme dom, tak je kde 🙂
Ste super, že ste začali postupne všetky nejakým spôsobom športovať, pretože prácu v domácnosti má naše telo už zafixovanú a nič si z toho nerobí 🙂
Mňa dnes čaká tiež rýchla chôdza a potom si dám zrejme bazén. No zatiaľ má voda necelých 22 °C tak dúfam, že do večera ju slniečko ohreje apoň na 24, ale po tej chôdzi mi to bude asi jedno, šľahnem sa tam a hotovo !
Minule som si dosť silno narazila na nohe malíček aj sfialovel - ale na druhý deň sa tváril, že síce si ma udrela, ale zotavujem sa ,ale po utorkovom behu nejak bolí mrcha...
No a ešte budem musieť vyriešiť problém s teniskami, ktoré mi minule pri behu svine jedny (resp. chvalabohu) vypovedali službu a pýtajú jesť... ale všetko poriešime, nechcem prestať.... inak 🙄 ja som oslovila moju 9- ročnú dcéru, že či nechce chodiť so mnou a to bola záchrana aj hotová pohroma.... záchrana v tom, že sa stále pýta, pôjdeme, mami dnes ideme ! naháňama a to je dobré, ale keď som minule behala, ledva lapala po dychu, videla kruhy pred očami ako som fučala, ona sa tvárila, že vlastne vedľa mňa chodí až priam stojí a v kuse mlela pántom 😀 😀 😀 - ja som mala problém sa aj nadýchnuť a nieto ju počúvať a už vôbec nie odpovedať - však a kedy ??? 😕
Je to hrozné, ako som dopadla, nadváha, kondička na bode mrazu a ešte aj vlastná 9 -ročná dcéra ma pri behu zabíja otázkami na ktoré chce odpoveď 😀 😀 😀
Ženy nedajme sa ! Budeme ako 17-stky 🙂
@gebeente77 od včera stále myslím, na marhuľové guľky !!! Srdce krváca a duša piští, aspoň napíš čím si mala posypané 😝 😝 😝

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 Elinka, mnaaamkove, posypane struhankou a zaliate maslom 🙂 mnam 🙂 teraz som si dala aspon marhule, ked uz gulky nie su 😀 no a s tym behom to poznam, moje pomaly rocne dieta beha rychlejsie ako ja 😀

elina313
autor
7. júl 2011

@gebeente77 mňááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááám, tento deficit musím dáko poriešiť, idem dať poradu s mojím otieckom 🙂 ( chvalabohu bývajú len cez ulicu) a zajtra doobeda musíme uvariť. Marhule na strome, naši majú dovolenku, ocino má takú perfektnú kotlinku, žeby sa to dalo aj vonku robiť ... no nevyuži to !

happysmile
7. júl 2011

ahojte spolubojovnice 😀
tak dnes tu mame tak hnusne, az sa mi vobec nechce vyliezat z domu, ale musim. lebo mladsia dcera bude mat party, tak musim ist shopping 😒 a jake chute, ze marhulove gulky, to ja mozem o tom len snivat 😅 ale aspon si vas precitam a budem spomynat na krasne casy, ked som si ich u mami trhala zo stromu (myslim marhule, nie cele gulky xixixi...) mnam.... boli take sladuckeeeeeee.....

@elina313 super, ze mas taku partacku co ta taha na sport. moja Lucka (teraz 8,5 roka) je sice sidlo, ale keby som jej povedala aby isla so mnou behat, tak by sa na mna divala," ze cooooo? " 😀
@zofrinka ahoj ty si PB? aj jaaaaaa.... 😉

zofrinka
7. júl 2011

@happysmile no jasnačka!!! Som z PB, supeeeeeeer, že sa tu našiel niekto tiež z PB. Kde bývaš?? Ja na Rozkvete!!!!!!! A na spining chodím na Stred.

zofrinka
7. júl 2011

idem do obchodku kúpiť zemiaky, dnes budú francuzáky na obed, aj na druhý obed.....A na večeru ešte neviem čo!! A musím ešte vymyslieť nejakú polievočku..................no, niečo hádam vykuchtím!! Zatial páčko, hor sa k hrncom!!! 🙂

happysmile
7. júl 2011

@zofrinka ja som povodne zo Zakvasova, ale uz 7 rokov zijem v Irl...

datelinka5
7. júl 2011

baby ked uz robite chute s tymi marhulovymi gulkami hodte sem nejaky receptik,zajtra by som aj ja urobila 🙂
ja dnes idem robit kuracie prsia recept som objavila na tatarskej omacke, tak dobru chut !!! 🙂 🙂

elina313
autor
7. júl 2011

@datelinka5 tie hellmans ? oooo to minule robila moja mama a bolo to fajné, ale teraz si tatarku držím od tela 🙂 aj guľky by som mala, ale dám si len 2 a pár šúlancov, ale zomriem ak ich nebudem mať 😀 😀 😀
http://domacnost.sme.sk/c/5444388/marhulove-gul...