Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Babule píše sa tu pomerne často o váhe a cm. Takže moja skúsenosť je taká,že cca pred 2r. ...som začala intenzívne cvičiť v jednom študiu a popri tom som sa snažila stravov.delenou stravou...hmmm za mesiac a pol som mala vážiaci deň v študiu kam som chodila....a bola som neskutočne sklamaná, pretože som sa cítila pomerne lepšie a bolo aj viditelne na mne,že som schudla...lenže sklamanie??????schudla som 3kg???a to som fakt makala na sebe....lenže potešujúce bolo,že v cm to bolo pomerne inééé...nepamatám si presne miery už teraz, ale bolo to viac ako 10cm na bokoch aj v páse 🙂 lééénže mňe stále nešlo do hlavy,že len 3kg, to bolo pre moju hlavu dôležitejšie ako stratené cm....a preto odporúčam.pri diet.sa nielen odvážiť , ale dajte si aj nejaký údaj napr.pás v cm....nezdá sa to, ale je to ozaj pravda, že kilá môžu stagnovať a cm idú dole.
@mavion ber to tak,že Ty sa cítiš lepšie a radšej nech sa nepohne váha smerom nahor 🙂 ja mám neskutočný rešpekt pre váhou...stále to odkladám z dôvodu, aby som to nevzdala...momentálne aj tak ju nemám k dispozícii, ale budúci týždeň neodolám zo zvedavosti....nateraz mám stále zo sebou centimeter 😉
@mavion čo sa týka tabuľlky je na škodu,že sa tam nedá dať viac údajov...hmm lenže to je nemožné...tabulku som síce urobila, ale ked to sem vložím úplne mi celý obsah rozhádže ☹ takže musíme to riešiť druhou možnosťou ktorá sa ani mne velmi nepáči, pretože to nie je tak úhľadné....a hlavne nech to máme aspoň troška v nejakom celku 🙂
Čaute baby. To som ja luciapejkova,len sa mi v práci nedalo prihlasit tak som sa musela nanovo zaregistrovať takze bud budem nika178 alebo luciapejkova 🙂 .som to stale ja. 😀 Tak ako ste sa drzali vcera? Vidim ze tu dnes este nikto nebol. Ja som sa drzala a dnes sa naozaj citim lepsie. Inak budeme sa vážit ako casto raz mesacne ci tyzdenne? Dnes som si do prace zobrala len polievku zeleninovu so syrovymi haluskami. Rano som mala jogurt predchvilkou som dopila kavu a potom si dam pomaranč a na olovrant mam jablko a na veceru este neviem co vymyslim,inak co dnes mate na plane jest vy,? 😉 🙂
Ahojte baby 🙂 tak ja som dnes mala na ranajky puding, desiata mandarinka, obed bude zemiakovy privarok s fasirkou no a potom uz len biely jogurt a klasika moja zelene jablko 🙂
@emma09 Ono aj pri 2 detoch je to tažko zladit,ale som si povedala -teda mm som povedala-,že to proste inak nejde a on to chape a aj vie poobede pomoct.
Tiež st.rodicia su ustretovi-vsetci mi fandia.
A mna to cvičenie strasne aj bavi-cim dlhsie cvicim,tam viac je to ako droga. 😉
Den ked necvicim sa dobre necitim. 😎 Aspon doma si vždy 15-20 min.zacvicim-to je minimum.
A dnes som pokorila 60 kil-mam 59,6-huraaa.
ahojte dnes je to presne tyzden aj den co som v boji s vami, zatial som sa nevazila a ani sa nebudem, vcera som sa odvazila odmerat, lebo nikdy som na to nemala odvahu, v pase mam 87 cm, neviem kolko som mala pred tyzdnom ale odteraz sa budem sledovat! zatial mi to ide super, ani raz som nezhresila, iba s tym bananom ale to som nevedela, ze nemozem 🙂 velmi vas obdivujem a dufam ze čoskoro aj ja napisem o kolko mi klesla vaha, tento vikend ideme lyzovat do zuberce tak snad sa aj tam nejake kilecko strati, uz sa tesim, bo minuly rok som nebola, lebo som cakala babatko! tak drzim vam palce a budem vas informovat a informujte aj vy, lebo ma to strasne nakopava 😅
baby kuk...83kg predtym a teraz 59 kg
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=26500711...

@amartinaa a váááhu odlož mimo dosahu....budeš ju potrebovať až 1.1.2012 😉