Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mavion Presne aj mna to napadlo ze ak ješ menej tak telo si robi zasobu lebo nema tolko ako by malo,ved č.1 možes kolko chces tak si skus dat poobede a nesetrit ja som vcera mala dost masa a k tomu kalerab,a vaha isla dolu pekne takze tu podla mna ide ze tej jednotky si mozes dopriat ale ak s nou setris a jes menej tak sa telo brani,to je len môj názor sama vies najlepšie. Ja mam za sebou obed a poobede uz len jablko a bud si dam na večeru maso alebo mozzarellu syr a nieco uvidim este ale jasne ze budem papat nech telo spaluje 😀 😝
@mavion aha tak potom ok, ja si tiez davam take dni co jem menej, a jedla si toho viacej niekedy teraz? a casto ? ja napr. vcera na obed som si spravila prazenicu, potom kusok ryby so zeleninou a vecer dva biele jogurty, dnes som mala na obed sosovicovu polievku to mi zatial staci a vecer netusím zeby nejake parky? je to moc?
ja mam so septembra s kamoskinej svadby takze aktualnu a pisala som aj dide ze ked schudnem urcite sem hodim pred a po 😉
Tak ideme sa fotiť povinne 🙂
@kaja73 no to chvalitebne ze muzicek a rodicia pomozu no muzicek chodi domov neskoro rodicia uz maju svoj vek a nevladzu a jedno s deti ma ADHD ja som z neho uz na prasky mladsia dcera potom vsetko opakuje a mna uz vecer mozu rovno odviest na psycho a nie do fit centra a vecer som rada ze este zijem 😀 tak ja cvicim asi nervami ako 😀 telom
baby a skusali ste navstivit stranky facebooku? dozviete sa tam viac a dokonca su tam aj recepty aj s obrazkami
myslim stranku update.sk facebook
Ahojte kočky,
dnes mám bláznivý deň. Zajtra poriadne preštudujem, čo ste popísali. No ja dnes zlé správy.
Ráno na váhe + 1 kilo, ale pripisujem to blížiacej sa menštruácii. 😠 Vtedy som vždy naliata.
Pozdravujem všetky 🙂
@emma09 ja ju mam iba po madarsky ☹ je nejaka aj po sk,???? 😲 😲 😲 😲
@lenka268 Lenka vobec to nieje moc praveze netreba setrit ja som takto jedla ako ty a krasne som isla z vahy 🙂
@miskaajozko Pred kramami som aj ja ako balon takze to kg bude urcite z toho 😒
@mariana0915 ano je po madarsky, takze tiez mi to moc nepovie ale aspon sa tam poobzeram ale na FB su este aj take ze Update bratislava stare mesto, nove zamky a rozne mesta, co som videla ale vacsinou su tam take ze jedalnicky pre dane mesto a rozne akcie v tych mestach co s tyka samozrejme Norbi Update. pa
@miskaajozko ano aj mne sa to blizi a dnes som sa vazila a nieco mam navyse nejakych 600 g, takze to pripisujem tiez tomu, brucho mam tiez take vecsie, ved sa zlejeme potom 😉
baby tie fotky na update fb, su neuveritelneee,
@lenka268
@luciapejkova no baby niečo mi "vravte" ja už mam chvalabohu po ,ale pred som bola ako balon ☹ 😠 😠 😠
@lenka268 Už mi o vahu nejde,ide mi o brucho-spodne brucho previsa aj teraz. Dva cisarske to specatili ☹
Takže makam dalej,okrem toho ma to bavi-to cvicenie- a jest tymto sposobom mi vyhovuje s velmi dlhou perspektivou.
Zvykla som si na to-toto nie je dieta,ale styl zivota,styl stravovania.
Ked pojde vaha este dole,tak super-moja studentska vaha bola 55 kil.
Ale brucho som mala o takmer 10 cm mensie,nohy zas boli o nieco silnejsie ako su teraz-s tymi som už spokojna.
@kaja73 pekne si to zobrala, presne je to o tom ze je to zivotny styl, a ked si este a sportovo aktivna je to super nic lepsie pre svoje telo si spravit nemohla. Ja ma tiez po cisarskom a brucho tiez nie moc krasne. Strie sa mi vyhli a ten spodok mam tiez taky ovysnutejsi ale ja som mala brucho vacsie vzdy. Teraz som spozorovala ze ma prestali boliet kolena chudatka uz to nezvladali. A to som schudla zatial nie az tak velmi. Vidime u teba taky krasny vysledok tak si mozem povedat ze sa budem snazit to dotiahnut co najdalej, Dufajme ale zatial nemam dovod to menit strava nie je jednotvarna, nemam nejake navaly hladu. Je to dobra vec toto 😉 😵
@lenka268 Ty si este mlada 😉 malo by ti to ist lepsie ak mne.
Po prvom tehu pred 13 rokmi to slo inak dole 😖 teraz citim , že ten metabolizmus je na figu.
Ale dalo sa,tak som rada.
Ani som neverila,že sa mi to podari,taka som bola zo seba znechutena a to som ani moc nejedla-až na cokiny a vybehlo to raketovo hore-10 kil za 8m. 😲
Po ukonceni kojenia,ked mal maly 7 mesiacov som sa rozjedla viacej-dovtedy prisna dieta pre alergiu malehu- a potom hned vahovy pruser.Holt pomaly 40 na krku a je to citit. 😝
@mariana0915 sory ze tak neskoro ale deti konecne spia tak az teraz som tu. jasne ze aj sk. ja ani po madarsky neviem aj ked mam dokonca madarske priezvisko ale som sarisanka ako repa 😀 .ak si das update.sk facebook , sice ja v tom velmi neviem chodit ale skusaj klikat na predajne norbi update kosice, tam budes mat urcite po sk. ale aj senec galanta.aj nove zamky ale tam je to viac po madarsky snad to najdes 😉
@kaja73 ale aj ja uz citim ze to nejde tak rychlo ako niekedy. Pred 8 rokmi sme boli vtedy este s frajerom 😉 teraz manzelom v Grecku, to som mala 21-22 rokov a mala som nejakych 70 kg a som sa rozhodla ze sa pekne vypracujem aj sa tak stalo ale to som chodila cvicit 2x do tyzdna na to jak sa to vola ... Tejbo 😀 a do dovolenky som schudla na 58 kg, ale dlho mi to nevydrzalo. teraz ked sa pozeram na tie fotky az mi srdce krvááca. No co uz, teraz mam 90 a budem spokojna s predporodnou vahou 75-77 kg. ☹
Ahojte dievčatá.Velmi dlho som tu nebola,ale to preto že som nešťastná lebo mi to ide strašne pomaly.Ja neviem či to nieje tým že mi vlastne moc kil netreba že len tie 3-4.Ja si dávam na ranajky jeden maly cerealny rohlik a niekedy potom neskor este jeden.Je pravda že si dám aj niečo sladké,ale nie moc a to vždy doobeda.potom si dám normalny obed.žiadne prejedanie a na večeru mam rada zeleninové šaláty s jogurtom,niekedy s tuniakom,alebo vajičko uvarene na tvrdo a dva polystyreny.Tak kde robim chybu?Dole mi šlo len kilo a to asi za 3 tyždne ☹

no a toto je uz nieco 😲 130 kg predtym a potom 60 kg !!!! 😲
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=26453371...