icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenka268
2. dec 2011

@najorbitka a kolko merias? a kolko mas teraz kg? mozno si to telo nechce pustit lebo mu tak vyhovuje a podla mna papas dobre, malo by to ist dolu

amartinaa
2. dec 2011

Lenka268 : 22.10 / 96,8kg / 90,4kg / 77kg / áno / domáca
Dida : 32dní / 74,4 kg / 69,8kg / 65kg / nie / Norbi
Vandijan : 27.11 / 83kg / 81,6kg / 60kg / áno/ domáca
MiškaJožko: 39dní/ 65kg / 62 kg / 57kg / áno / domáca
Amika : 19 dní / 79,1kg / 77,8kg /-15kg/ áno / domáca
aMartinaa : 32 dní / 99kg / 96kg / 75kg / nie / domáca
Tara2 : 14.11 / 64,2kg / 62,4kg / 54 kg / áno/ domáca
Mavion : 38dní / 74 kg / 71kg / 65 kg / nie / domáca
LuciaPejk. : 1.12 / 79,7kg / ??? / ??? / ??? / ???
UPRESNENIE : údaj č.1 (začiatok diéty)
č.2 (váha pred diet.)
č.3 (váha k 1.12 )
č.4 (cieľ schudnuť)
č.5 ( pohyb )
č.6 ( stravovanie)

amartinaa
2. dec 2011

Baby, táákže tu máme súhr diétovania 🙂 žial toto je maximum, čo sa dá na tomto fore vytvoriť, tak predpokladám, že nebude velký problém sa zorientovať v tom 😉

tiffanka
2. dec 2011

@najorbitka cawík...nespomínaš pohyb...ten by iste naštartoval metabolizmus... ale pokiaľ papáš takto, ako píšeš, tak by sa to malo pohnúť do Vianoc 😀 😉 Ja momentálne tiež pekne dlho už stagnujem... už to ani veľmi nesledujem, ale ak ma pamäť neklame tak za mesiac asi pol kilečko 🙂 4o, už...začiatky boli lepšie , čo týždeň to kilo prvý mesiac... Lenže ja narozdiel od teba, si obedík doprajem výdatnejší 😀 , aj to chabé cvičenie som obmedzila takmer na nulu, lebo môj drobec ma akosi vyšťavuje 😀 , takže na cvičenie ani nemyslím momentálne / alebo si to len nahováram 😕 😀 /...tak potom sa niet čo čudovať... Ale ja som optimistka, takže ak nie teraz,ale v novom roku sa už určite naštartujem 😉 Ozaj! A ako si na tom s pitným režimom? Lebo aj ten zohráva nemalú rolu...Držkaj sa

amartinaa
2. dec 2011

ešte jeden pokus, pre snád lepšie rozloženie 😉
Lenka268 : 22.10 / 96,8kg / 90,4kg / 77kg / áno / domáca
Dida : 32dní / 74,4 kg / 69,8kg / 65kg / nie / Norbi
Vandijan : 27.11 / 83kg / 81,6kg / 60kg / áno/ domáca
MiškaJožko: 39dní/ 65kg / 62 kg / 57kg / áno / domáca
Amika : 19 dní / 79,1kg / 77,8kg /-15kg/ áno / domáca
aMartinaa : 32 dní / 99kg / 96kg / 75kg / nie / domáca
Tara2 : 14.11 / 64,2kg / 62,4kg / 54 kg / áno/ domáca
Mavion : 38dní / 74 kg / 71kg / 65 kg / nie / domáca
LuciaPejk. : 1.12 / 79,7kg / ??? / ??? / ??? / ???

lenka268
2. dec 2011

drzme si prsty 😉

lenka268
2. dec 2011

na dnes odchadzam bruuu noc

dida81
3. dec 2011

@amartinaa dakujeme !!! Joooj a o mesiac aktualizujeme pre porovnanie? fuu,,no po Vianociach to bude zaujimave 😅
Kazda ma uspechy ! Gratulujem 😉

dida81
3. dec 2011

@lenka268 a ako pozerám : tento mesiac si vitaz 😀

lenka268
3. dec 2011

@dida81 ale aj som najtazsia, takze s takej vahy to ide najprv rychloo, ale drzim to aj dlhsie ako niektore kocky tu takze aj preto, ale dnes ziadna slava stale som tam kde minuly tyzden takze musim popracovat 😉

dida81
3. dec 2011

@lenka268 Mne to obcas tiež ako keby postoji... hm 🙄
- no ale do Vianoc , keby sli aspon 3 kg dole bola by som HAPPY 😀 ...

Ale ja vas kočky obdivujem , co si same stravu pripravujete ..vidim, že skoro vsetky... Ja som vzdy zlyhala práve na tom, že manželovi varim, malemu a potom sebe sa mi už nechcelo. Inak nemám problem, aj vcera torta bola zase, bola detská party, pagáče som piekla. Nedám si .... do Vianoc vydrzim 😉 /dufam teda/ Ale to varenie este aj sebe ee... Len toto ide do penazi viac.. 😅 No ked sa mi zadari na 65 kg koncim s týmto a pokracujem tak obedy to co budem varit doma a najma poobede a večer sa drzat norbiho 😀 Tolko moje ciele 😀 😉

tara2
3. dec 2011

@amartinaa - dakujeme 😉

@lenka268 - blahozelam k tomutomesacnemu vitazstvu 😵 😵 😵

amartinaa
3. dec 2011

@tara2
@dida81 🙂 neni začo dakovať....ved nás to potešilo a zároveň motivuje posunúť sa dalej 😉 nuž ktovie,v januári to budú určite zaujímavé údaje 😉

luciapejkova
3. dec 2011

@amartinaa Ja som ti vsetko pisala tak neviem preco si mi tam dala vykricniky,pisala som ti ze strava len domaca ciel 70 -zatial teda a cvicenie zatial ziadne. Tak ma skus doplnit ale udaje som ti posielala dokonca aj vsetky miery pretoze vaha je vaha ale hlavne v cm je vidiet chudnutie 🙂

luciapejkova
3. dec 2011

@dida81 Ale preco zvlast varenie ved tu ide len o večeru a to si mozeš dat syr,vajicko parky,atd takze ja vobec nemam pocit ze inak jem ako oni akurat tu veceru mam inu ale obed a ranajky jem to iste co aj rodina 🙂

tara2
3. dec 2011

@luciapejkova - presne, to som chcela napisat aj ja 😉

mavion
3. dec 2011

@dida81 ja si tiez nevarim osobite, presne ako baby pisu, zelenina, parky, sunka, chude maso, biely jogurt mam na veceru..a inak jem to co rodina 😉

amartinaa
3. dec 2011

@luciapejkova áááno, upresním čo si napísala, pohyb si udala : aj áno, aj nie skor nepravidelne 🙂 Cieľ váhy a stravu som žial neudala, moja chyba...doplňať to nebudem pretože sa to nedá...jedine skopírovať a dopísať, takže to možeš aj Ty. Aj tak išlo o to, aby tabuľka obsahovala niektoré už aktuálne údaje v chudnutí, ...a kedže Ty si začala chudnúť ešte len teraz, nemyslím, že som Ti tým, aj ked nechtiac nejako poškodila. Dokonca ešte jedna baba mala záujem sa tam zapísať,ale kedže neudala žiadne údaje, nebol dôvod ju tam napísať (čo som jej, aj vysvetlila)

amartinaa
3. dec 2011

@luciapejkova a ešte jedna vec, poslala si mi aj dalšie údaje v cm, ale ja som tu vysvetlila,že nie je možné sem všetko zadať...možno nabudúce bude robiť takúto tabuľu niekto iný a šikovnejší, takže tam budu aj všetky údaje v cm 🙂

luciapejkova
3. dec 2011

@amartinaa mne to nevadi len mi to bolo divne ze som ti udaje poslala a dala si tam otazniky mne to je v podstate jedno ja som isla z vahy 89 a som na vahe 79,7. Mne nevadi ze to tam neni napisane len aby si baby nemysleli ze som nedala 😀 😀 ,ze som nezodpovedna. 😝 A ano je pravda ze som zacala az teraz ale myslim ze to nevadi je na kazdej z nas kedy zacne ved to je individualne a tiez kazda jedna si myslim ze tu moze pisať ved o nic nejde. Tak len tolko. Takze je to v pohode mne to vobec nevadi 🙂

mavion
3. dec 2011

@lenka268 ja si myslim ze to nie je vela, tak akurat 😉 su dni ked jem viac a dni ked menej..dnes som mala na ranajky chlieb zo sunkou, ale taku chut som dostala na croasant, tak som si 1 dala 😉 obed halusky s kyslou kapustou, olovrant plnena bravcova rolka a vecera tanier kyslej kapusty a pred telkou este schrumem jablko 😀

lenka268
3. dec 2011

Ahojte , akurat sme prisli s Tesca no je to tam o drzku, ludi a ludi a to este len bude viacej a viacej. Moc sme ani nekupovali, malemu som bola papuce kupit uz mal male a zajtra ideme krsniatku na oslavu mal dva roky pred troma tyzdnami ale oslavu az zajtra. Ale nemam strach ze sa nejako objem budem lietat za malym on sa vzdy tesi ked niekam ideme a bracho ma 5 deti ano 5 😉 tak ich ma strasne rad a blaznia sa. 😉 Dnes som robila rybu na obed s ryzou tak som si dala a stacilo mi to doteraz teraz si dam biely jogurt a idem spat bolia ma nohy. Maly sa tu nahana s novym autom ako by to bolo vzdy si nieco donese s obchodu. Zajtra ideme este k nam do kulturaku na Mikulasa. Ahojte a pekny vecer.

dida81
3. dec 2011

@luciapejkova
@mavion ale jasne kocky, ved ja viem . No moj mm nema rad zeleninu, on ma rad skor mastne jedla.. A tomu sa chcem vyvarovat práve aspon teraz . -inak budem obedovat normálne, ale az po mojom vysnivanom cieli 😉

dida81
3. dec 2011

@lenka268 to si dlho vydrzala od obeda.. To ja olovrant musim mat 😉

miskaajozko
3. dec 2011

Ahojte kočky, tak dnes som sa opäť vážila a zistila som, že mám 61 kg. Tá váha, čo som sa vážila včera, tak mala prasknutý ciferník inak si to neviem vysvetliť. Som tomu veľmi rada, aj keď žiadny úbytok od minulého týždňa, ale aspoň že nie nadbytok 🙂

luciapejkova
4. dec 2011

Bre ranko,neviem ako vy ale ja sa citim taka naliata ci co,aj čurat chodim dost a aj tak som akasi taka spuchnuta 😒 ☹ neviem aj pocasie robi svoje taka som voľajaka 😢 . Nic sa mi nechce ani variť dnes sme sami manzel robi tak som sama s mojimi deturencami dufam,že to prebehne o.k. Na obed chcem robit pečene kuracie stehna a kapustu a este musim nieco vymysliet aby mali aj na zajtra nakolko skoro cely tyzden som v praci. Dufam,že dnes nebudete len v kuchyni a niekto tu občas niečo ťukne,pekny deň všetkým 🙂

bambulka55
4. dec 2011

@najorbitka ahoj no ja som na tom tak isto. Tiež nepotrebujem dať dole vela tak 4 kg a zatial nešlo dole nič. Ale ono je to tak že čím menej potrebuješ schudnúť tým to ide pomalšie a ťažšie. Takže treba len vydržať!!!!!

bambulka55
4. dec 2011

Ja som sa do tabuľky zatial nedávala keďže žiadna zmena od začiatku inak vážim 59kg a chcela by som tak 55kg uvidíme či sa to podarí.

lenka268
4. dec 2011

@dida81 aj ja mavam olovrant ale vcera som ani moc nestihala ked sme boli prec a ta ryba mi stacila mala som s toho plny zaludok a inak sledujem ze uz mi staci mensia porcia asi sa mi trocha stiahol zaludok 😉

luciapejkova
4. dec 2011

Tak dnes to tu je pustéééé 😖 😢